Tuinrichting: maak het gezellig!

Is jouw tuin aan verandering toe? Bij tuincentrum Eurofleur in Leusden vind je praktische en prachtige items om je tuin mee in te richten. Met de artikelen uit ons assortiment creëer je gemakkelijk en snel de tuin van jouw dromen. Ontdek bijvoorbeeld ons niet-van-echt-te-onderscheiden kunstgras of de stijlvolle regentonnen. Klik je digitale winkelmandje vol of bezoek ons tuincentrum in Leusden. We beantwoorden jouw vragen met liefde!

Bestel (sfeer)items voor de tuin eenvoudig in onze webshop!

✓  Gratis verzending vanaf €50,- ✓  Vandaag besteld, volgende werkdag op de post ✓  Ruilen of retourneren binnen 14 dagen
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 6 van 6 producten
Vergelijk (0)

Je tuin sfeervol inrichten | Tuincentrum Eurofleur

Fleur en kleur!

Bij het inrichten van de tuin denk je waarschijnlijk direct aan tuinplanten. Zij vormen immers, zoals het hoort, het fundament van je buitenplek. Met vaste planten, zomerbloeiers, najaarsgroen, bomen of klimplanten ben je er echter nog niet. Je wilt ze natuurlijk een mooi thuis geven in de border of in een bloempot. Bloempotten zijn er bij Eurofleur genoeg. Zo verkopen we onder andere de duurzame potten van het welbekende elho. Ook voor kleurrijk keramiek ben je bij ons aan het juiste adres.

Bloempotten voor buiten


 

Hoe de perfecte zithoek creëren?

Wil jij van jouw tuin een tweede woonkamer maken? Ons aanbod tuinmeubelen is erg ruim. Je vindt bij ons loungesets, diningmeubels, parasols en ligbedden van topmerken als Borek, Max & Luuk en YOI. De betaalbare designmeubels vind je bijna nergens anders! Bekijk ons online aanbod of kom langs bij ons tuincentrum in Leusden. Ook voor buitenkleden, lampionnen, tuinschilderijen en andere decoratieve items ben je bij ons van harte welkom.

Een vijver plaatsen?

Heb je al eens gedacht aan het aanleggen van een vijver? Laat je verrassen door de mogelijkheden. Een vijver brengt immer leven naar de tuin en is een zeer rustgevende factor. Als je hebt besloten om een vijver te (laten) plaatsen, heb je twee mogelijkheden:

  1. Vijver aanleggen met vijverfolie
  2. Vijver aanleggen met vijverbakken

Als je een vijver wil aanleggen met vijverfolie, kun je zelf de vorm van de vijver bepalen. Ideaal dus als je op zoek bent naar iets anders dan de standaard vormen. Het kost echter wel redelijk wat tijd en moeite, want je moet bijvoorbeeld rekening houden met wortels en andere scherpe uitsteeksels in de grond die jouw folie kapot kunnen maken. Ook kun je er natuurlijk voor kiezen om één van de voorgevormde vijverbakken in je tuin te plaatsen. Hierbij graaf je eenvoudig grond uit je tuin en plaats je de vijverbak. Voor meer informatie over vijverbakken en vijverfolie kom je uiteraard naar ons tuincentrum in Leusden. 

Vijver
 

Vijver aanleggen? Je doet het met hulp van tuincentrum Eurofleur in Leusden!
 

Rainsaver regenton kopen | Tuincentrum Eurofleur in Leusden

Duurzame toevoeging: regenton

Het kan in ons koude kikkerlandje regenen, maar het kan ook absoluut gíeten. Op plekken waar regenwater niet makkelijk in de bodem kan trekken, kan het riool flink worden belast. Waterschade kan een eventueel gevolg zijn. Om dat te voorkomen is het goed om je tuin zó in te richten dat er nauwelijks verharding te vinden is. Ga bijvoorbeeld voor grind, gras, bodembedekkers of andere tuinplanten. Waar dit niet mogelijk is, is er altijd een andere oplossing: het kopen van een regenton. Sluit de regenton aan op de regenpijp zodat deze eenvoudig het overtollig regenwater op kan vangen. Het water kan je vervolgens gieten in een gieter en gebruiken om de planten water te geven. Er zijn echter nog andere voordelen aan het hebben van een regenton:

  • Je planten vinden hemelwater veel lekkerder: in kraanwater zit kalk, zout en mineralen.
  • Je overbrugt tijdens de hete zomerdagen de neerslagtekorten.
  • Wegens de steeds droger wordende zomers is het essentieel om zuinig om te gaan met het water. Ook daarom is een regenton een bijzonder fijne toevoeging aan de tuin!

Kom langs bij tuincentrum Eurofleur in Leusden, nabij Amersfoort, Woudenberg en Maarsbergen, om ons complete assortiment te bekijken. We hebben alles in huis om jouw tuin zo veilig, praktisch en mooi mogelijk in te richten. Zien we je snel?

Contact & openingstijden

Tuinverlichting geeft sfeer

Naast planten, vijverbenodigdheden en tuinmeubelen kun je natuurlijk ook bij ons terecht voor praktische zaken als rietmatten, kuipen of tuinverlichting. Met de tuinverlichting uit ons assortiment zorg je ervoor dat je ook 's avonds heerlijk kunt genieten. Met de juiste verlichting voel je je veilig, geef je je buitenruimte enorm veel sfeer en verleng je je zomer. Voor inspiratie en advies kun je altijd bij ons binnenlopen! Neem een schets mee van je tuin, dan helpen we je graag verder.

Een onderhoudsvrije tuin: kunstgras

Wil je je tuin groen inrichten, maar zijn je vingers dat totaal niet? Met het natuurgetrouwe kunstgras van Easylawn tover je de tuin om tot een groene oase, zónder het onderhoud dat een echte grasmat met zich meebrengt. In het gras zitten verschillende tinten groen, grassprieten van verschillende hoogtes en bruine schakeringen die het gras zeer realistisch maken. Daarnaast is het zijdezachte kunstgras erg prettig om over heen te lopen, op te liggen of spelen. Nog een voordeel: molshopen zijn verleden tijd en onkruid maakt geen kans. Ontdek de prijslijst en kom langs om je bestelling te doen.

Kunstgras bestellen

 

Easylawn kunstgras bestellen bij tuincentrum Eurofleur in Leusden!

Vacatures