Ontdek de magie van de Tenderflame tafelhaarden bij Eurofleur!

Tags:

Bij tuincentrum Eurofleur in Leusden verwelkomen we je graag om ons geweldige assortiment Tenderflame tafelhaarden te ontdekken. Of je nu binnen van een gezellig vuurtje wilt genieten of de loungehoek buiten in volle glorie wilt verlichten, er is een Tenderflame tafelhaard voor iedereen. In dit blogartikel nemen we je mee in de wereld van Tenderflame en laten we zien waarom deze haarden dé perfecte keuze zijn voor iedereen die zijn tuin naar een vuriger level wilt tillen!

Wat maakt Tenderflame uniek?

Tenderflame is niet zomaar een vlam; het is een revolutie in sfeerverlichting. Dankzij de gepatenteerde lont en speciale vloeistof creëer je een veilige, constante vlam die alleen brandt in combinatie met onze lont. Dit betekent dat jouw vlammen alleen branden waar en wanneer jij dat wilt, zonder gedoe of zorgen.

Tuinmeubelen

Shop jouw Tenderflame tafelhaard bij tuincentrum Eurofleur in Leusden!

Veiligheid en gemak: geen compromissen

Het grote voordeel van Tenderflame tafelhaarden is dat ze zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden. Of je nu een knusse avond thuis wilt creëren of een buitenfeestje extra sfeervol wilt maken, Tenderflame past altijd perfect. Bij Tenderflame staat veiligheid voorop. De Tenderfuel brandstof is niet-brandbaar en brandt alleen in combinatie met onze lont, waardoor het risico op ongelukken aanzienlijk wordt verminderd. Dit maakt Tenderflame de ideale keuze voor gezinnen met kinderen of huisdieren. Stel je voor: de warme gloed van een echte vlam, zonder de rommel en rook van traditionele brandstoffen. Geen gesleep meer met houtblokken of vieze rook die je kamer vult – met Tenderflame geniet je enkel van pure gezelligheid!

Een groene, duurzame toekomst

Tenderflame is geboren in Noorwegen, met als missie een veiligere en duurzamere sfeervlam op de markt te brengen. Met de ontwikkeling van The Wick en de speciale Tenderfuel, die 100% veilig te gebruiken is, hebben ze een game changer gecreëerd. De haarden leveren lage uitstoot en geen roet, wat betekent dat je zonder zorgen kunt genieten van de mooiste vlammen. Bij Tenderflame geloven ze dus in een groenere toekomst. Het motto is dan ook niet voor niets 'safe, cosy & green'. De haarden zijn ontwikkeld zonder rook, waardoor ze een uitstekend, sfeervol alternatief zijn voor waxinelichtjes en andere kaarsen. Geniet van de gezellige vlammen binnen- en buitenshuis, wetende dat je bijdraagt aan een schonere lucht en een beter milieu.

Barbecues

Shop jouw Tenderflame tafelhaard bij tuincentrum Eurofleur in Leusden!

Hoe steek je een Tenderflame aan?

  • Stap 1: Vul de haard met Tenderfuel. Haal voorzichtig het glas eraf en giet de Tenderfuel langzaam over de lont. Zorg ervoor dat de brandstof in het onderste gedeelte terechtkomt. Zo ben je klaar om een prachtige vlam te creëren.
  • Stap 2: Steek de lont aan. Je kunt de lont gemakkelijk aansteken met een aansteker, lucifer of de speciale Tenderflame Blueflame aansteker. Deze aansteker zorgt ervoor dat de lont snel op de juiste temperatuur komt om de vloeistof te ontbranden. Als je vlam niet direct brandt, kan het zijn dat de lont nog niet warm genoeg is.
  • Stap 3: Het bijvullen van de brandstof is een fluitje van een cent. Je hoeft het glas niet helemaal te verwijderen; giet gewoon langzaam de Tenderfuel over de brandende lont. Dit zorgt voor een continue, prachtige vlam.
  • Stap 4: Vlam uitmaken. Het doven van de vlam kan op verschillende manieren. Je kunt wachten tot de Tenderfuel volledig is opgebrand of je kunt simpelweg de vlam uitblazen. Zo eenvoudig is het!

Wonen

Kom langs bij Eurofleur en ervaar Tenderflame zelf!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de magie van Tenderflame? Kom dan snel langs bij tuincentrum Eurofleur in Leusden en ontdek ons uitgebreide assortiment. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het kiezen van de perfecte haard voor jouw huis of tuin. Laat je inspireren door de veelzijdigheid en sfeer van Tenderflame – veilig, gezellig en groen! Wij kunnen niet wachten om je te verwelkomen bij Eurofleur en je te laten zien hoe een Tenderflame tafelhaard jouw leefruimte kan transformeren. Tot snel!

Openingstijden & contact

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

moestuin
Zomerse moestuintips

Hier volgt een flinke dosis inspirerende moestuintips voor de maand juli.

Lees meer...
tuinplanten
Zomerstekken in 11 stappen

Hier een praktisch stappenplan voor het nemen van zomerstekken.

Lees meer...
tuinplanten
Geef je balkon of terras een mediterrane sfeer

Wie houdt er nu niet van een ontspannen vakantiesfeer met mediterrane allure?

Lees meer...
tuinplanten
Weg met muggen en wespen in huis en tuin

Wij geven tips voor het wegjagen van muggen en wespen uit huis en tuin.

Lees meer...
Vacatures