Juni: vakantie in eigen tuin

Juni: vakantie in eigen tuin

Vier jij je vakantie ook in eigen tuin dit jaar?

De tijd van cocktails, bikini’s en zwoele zomeravonden is weer aangebroken, het is zomer! Blijf je lekker in ons eigen kikkerlandje dit jaar? Maak er dan wel iets gezelligs van in je tuin! In deze blog vertellen wij je hoe je dat op een eenvoudige manier doet met planten, tuinmeubelen en woonaccessoires van tuincentrum Eurofleur.

Wat is een tuin zonder planten?!

Een tuin zonder kleurrijke planten of bomen oogt al snel als een herfstig tafereel. Daar wil je geen drankjes in drinken tot in de late uurtjes.. Nee, dat moet anders! Denk aan een fruit- of olijfboom, dit geeft een lekker Mediterraans tintje aan je tuin! En als je dat fijne plekje op Ibiza toch wel een beetje mist deze zomer, kies dan voor een hippe palmplant.

Naast een ruim assortiment buitenplanten vind je hier ook alles voor een sfeervolle zit- of eethoek. Want ja, zo’n overkapping is leuk en handig, maar wel een beetje saai zonder een frisse aankleding. Een mooi gedekte eettafel, met een variatie aan gekleurde accessoires, nodigt tenslotte meer uit om wat langer aan te blijven zitten met de hele familie!

Op onze tuinmeubelen afdeling vind je allerlei soorten eet- en zithoeken, geïnspireerd op de laatste woontrends. Als je vervolgens een klein stukje doorloopt kom je bij het walhalla aan woonaccessoires. Het gezelligste hoekje van Eurofleur! Het ruime assortiment kaarsen, kussens en plaids maken van je loungeset een heerlijk, knus plekje.

Het complete plaatje begint bij Eurofleur en eindigt in jouw tuin!

Zie jij het al voor je? Ibiza in je eigen achtertuin?! Kom snel een kijkje nemen in het grootste tuincentrum van Midden-Nederland en boek die droomvakantie! 

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste interieur trends en de laatste blogberichten van Eurofleur? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de inspiratie guide!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

kamerplanten
Koningsdag! 'Oranje boven' in huis en tuin!

Koningsdag komt eraan en Nederland kleurt langzaam aan weer helemaal oranje! Zelf als je niet koningsgezind bent is het een fijne, opbeurende kleur, zowel binnen als buiten. Ons tuincentrum in Leusden geeft (combinatie)tips voor de mooiste oranje snijbloemen, kamer-, tuin- en balkonplanten.

Lees meer...
onkruid
Onkruid? Weg ermee!

Alles staat weer in bloei, inclusief het onkruid. Wij geven tips voor het herkennen en verwijderen van onkruid.

Lees meer...
duurzaam tuinieren
Maak van je tuin een vlinderparadijs

Zou je ook graag meer kleurrijke vlinders zien rondfladderen in je tuin of op je balkon of (dak)terras? Ons tuincentrum helpt jou én deze mooie insecten graag met vlindervriendelijke tuintips en de beste planten die je kunt inzetten als vlindermagneet.

Lees meer...
moestuin
Moestuinieren in april

Houd je van lekker en gezond eten? En van tuinieren? Dan ga je nu natuurlijk aan de slag met het zaaien en opkweken van je eigen groenten en kruiden. Ons tuincentrum geeft je vruchtbare tips!

Lees meer...
Vacatures