Potje kletsen?

Potje kletsen?

Je kent het wel: een smartphone-feestje. Je zit aan tafel met al je vrienden of met je familie en iedereen zit alleen maar op zijn of haar telefoon. Wil jij die ouderwets gezellige tafelgesprekken terug? Dan hebben wij de oplossing. Lees snel verder als je klaar bent voor een potje kletsen.

Kletspot

De Kletspot is een pot vol met ‘kletskaarten’. Op deze kaarten staan lachwekkende vragen, leuke suggesties en dilemma’s om over na te denken. Zo ontstaan er vanzelf hilarische gesprekken en komen diepzinnige verhalen boven tafel. Soms is er gewoon nét iets meer nodig om die ouderwets gezellige tafelgesprekken weer terug te halen. In deze originele Kletspot ligt de focus op boeiende bekentenissen, verhalen van vroeger en hilariteit.

Bluf

“Laat je verbazen over de waarheid, steek een stokje voor leugens en maak onwijs veel plezier” – De Bluf Kletspot. Deze Kletspot is in spelvorm gemaakt en hierbij moet je raden of je vrienden bluffen of de waarheid vertellen. Leg een stapel kaarten op tafel. Pak nu om de beurt een kaart en beantwoord deze met je eigen verhaal. Bij de kaarten met een ‘blufteken’ mag je zelf bepalen of je de waarheid vertelt of niet. Hoe goed ken jij je vrienden?

No stress fles

Ken jij iemand die altijd veel te druk is en te veel aan zijn/haar hoofd heeft? Denk aan een nieuwe baan, nieuw huis of andere levensingrijpende veranderingen. Dan is dit een ideaal cadeau! Deze fles bevat onder andere:

  • 30 tips & tricks die je helpen met een relaxter leven.
  • 30 kletsvragen om jouw toekomstige stressvrije leven bespreekbaar te maken.
  • Bewaarkaartjes met passende quotes.
  • Een reageerbuisje met ‘chillpills’.
  • Een decoratief lampje met schakelaar: lichttherapie.

Kletsdoosje

Het Kletsdoosje is de compacte versie van de Kletspot. Deze neem je gemakkelijk mee in je tas voor onderweg of op reis! Het Kletsdoosje bevat 108 vragen die wederom gegarandeerd zorgen voor lachwekkende en gezellige momenten. Een voorbeeld van een dilemmavraag op een kaartje: 1 week niet wassen of 1 week niet tandenpoetsen? Wat zou jij kiezen?

Kletspotje

Dit mini Kletspotje bevat 100 vragen uit de originele Kletspot. Leuk om cadeau te doen als bijvoorbeeld een relatiegeschenk!

Naast de bovenstaande Kletspotten heeft Eurofleur nog veel meer varianten! De ‘Mamalief’, ‘Lieveling’ en ‘Gozers’- Kletspotten mag je ook niet missen! Bekijk ze allemaal in de winkel!