De kerstshow is geopend: wij geven je een tour!

De kerstshow is geopend: wij geven je een tour!

De kerstshow is helemaal af en vanaf 17 oktober officieel geopend! Dit jaar hebben we nog groter uitgepakt. Mooiere versiering, meer kleur en vooral nog meer kerstsfeer. De oude vertrouwde levende kerststal is aanwezig en ook de berenband staat de aankomende tijd klaar om voor je te spelen. Wij geven je alvast een korte rondleiding door onze kerstshow!

Zodra je onze kerstshow binnenwandelt, weet je niet waar je moet kijken. Wat je dan nog niet weet, is dat dit eigenlijk nog maar een voorproefje is op het spektakel dat later volgt. In het eerste gedeelte vind je kerst-, maar ook herfstitems. Dus als je het te vroeg vindt om je huis vol kerstdecoratie te hangen, hebben we genoeg alternatieven om je huis sfeervol te maken.

     

Voor je het weet barst het van de gedecoreerde bomen. Je kunt hier genoeg inspiratie opdoen, want geen één boom is hetzelfde.

     

Iets verderop kom je tafels vol decoratie tegen. Als je geen plek in huis hebt voor een kerstboom, dan kun je met de decoratieve objecten alsnog het kerstgevoel in huis halen. In de kerstshow is er voor elk wat wils. Je vindt hier decoraties van reusachtig groot tot piepklein.

     

Aan het einde van de laan met de decoratietafels, kom je langs de altijd feestelijke berenband. Hier sla je af waarna je tegen een indrukwekkende kerstboom aanloopt. In dit gedeelte van de kerstshow vind je uiteraard nog meer kerstversiering, maar ook de kerstverlichting! Erg belangrijk als je het ons vraagt, want een kerstboom zonder kerstverlichting, is maar een boom.

          

Na de kerstverlichting, kom je de Lemax-afdeling tegen. Neem hier de tijd om eens goed rond te kijken. Er is zo veel te zien in dit gedetailleerde landschap. Alvast beginnen met het inkopen van je Lemax landschap? Bekijk alle items in onze webshop.

     

Vervolgens loop je de kerstballen tegemoet. Uiteraard vind je hier klassieke kerstballen, maar er zijn ook tal van opties om je kerstboom dit jaar wat gewaagder te decoreren. De kleuren, materialen en vormen zijn oneindig!

          

Ten slotte wandel je een grote hal in waar het explodeert van de kleur! Kerstachtiger dan hier, ga je het niet vinden. Tussen alle kerstballen en -decoraties, zitten ook hele leuke interieuritems verstopt die alle seizoenen goed in je interieur passen.

          

Kom snel langs bij onze kerstshow en ervaar zelf het ultieme kerstgevoel! Voor je het weet zijn de leukste items weg. Houd onze Facebookpagina en Instagramaccount in de gaten, want in november en december zijn er leuke prijzen te winnen!