gtag('config', 'UA-74265921-1', { 'optimize_id': 'GTM-TCQX8QN'});
Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Kerstverlichting voor binnen en buiten

Nu het ’s avonds vroeg donker is, zie je op steeds meer plekken sfeervolle verlichting. Winkelstraten worden in kerstsferen gebracht en bomen worden tot in de puntjes van hun takken verlicht. Het geeft veel mensen het gevoel van warmte en gezelligheid. Het maakt het buiten zijn in de winter een stuk aangenamer. Je kunt zelf ook die fijne sfeer creëren in en rondom het huis. Wij vertellen je hieronder hoe je dat doet!

De kerstboom

Ruim 6 miljoen huishoudens in Nederland zetten een kerstboom op. Een kerstboom is niet helemaal af als er geen verlichting in zit. De verlichting voor de kerstboom is dan ook de meest voorkomende kerstverlichting. Toch zijn er veel verschillende soorten. Je hebt grote lampjes of juist veel kleine lampjes voor in de boom.

In huis

Naast de verlichting in de kerstboom zijn er nog tal opties om jouw huis gezellig te verlichten. Zo hebben wij leuke, robuuste touwen met daaraan een bol met kleine lichtjes erin. Een heel stijlvolle manier om je huis te verlichten en tegelijkertijd in kerstsfeer te brengen.

Wat ook erg gezellig staat en heel simpel is: kerstverlichting in een vaas. Neem hiervoor gewoon de kerstverlichting die je in een kerstboom hangt. Door deze in een vaas te doen, geeft het een heel leuk effect.

Als je ook anderen van je lichtjes wil laten genieten, kun je een lichtslinger boven je raam hangen of juist op de vensterbank leggen. Wij hebben allerlei soorten lichtslingers in onze kerstshow.

Rondom het huis

Erg populair als het gaat om verlichting rondom het huis, zijn de lichtjes in de bomen. Sommige mensen hebben een grote dennenboom in hun tuin en maken daar een gigantische kerstboom van. Maar ook loofbomen worden versierd met lichtjes. Dit kan ook prima met kleine lichtjes, maar ook met lichtsnoeren. Er zijn in onze kerstshow veel soorten lichtsnoeren te vinden; met kleine lichtjes, grotere lampjes en ook in verschillende kleuren. Veel buitenverlichting is koppelbaar ,waardoor je de lengte zelf kunt bepalen en maar één stroompunt nodig hebt. Je kunt het dus zo uitbundig maken als je zelf wil!

Aan en op het huis

Ook aan het huis kun je allerlei soorten verlichting hangen. Verlichting in de vorm van ijspegels zie je vaak aan een dakgoot hangen. Lichtfiguren zie je vaak op een afdakje of dakkapel. Bij ons vind je verschillende soorten lichtfiguren in onder andere de vorm van een rendier of ster. Ook hebben we leuke ijskristal-figuren. In wit, geel of gekleurd licht.

In onze kerstshow hebben we allerlei soorten kerstverlichting. Voor zowel in het huis als buiten het huis. Kom nu naar de kerstshow om dit lichtspektakel te bekijken! Je kunt in onze webshop ook alvast ons aanbod bekijken.