De opvallendste kerstballen uit de kerstshow!

In onze kerstshow vind je 5.500m2 aan kerstverlichting, -decoratie, -bomen en -ballen! Een aantal kerstballen springen er dit jaar écht uit. Dit zijn bijzondere of gekke exemplaren. Deze items bewijzen dat een kerstbal niet per se rond hoeft te zijn. Hoe gekker de vorm, hoe leuker de bal. Wij laten je hieronder de meest opvallende ballen uit onze kerstshow zien.

Glitter

De kerstballen die helemaal onder de glitter zitten, vallen al snel in de categorie ‘kitsch’. Een tikkeltje fout, maar fantastisch voor in de kerstboom. Door een aantal van deze opvallende glitter figuren op te hangen, maak je een echte eyecatcher van je kerstboom.

Glans

Ook deze kerstballen zijn een beetje kitsch. De glanzende figuren zijn er in allerlei soorten. Een van de schattigste vinden wij deze muisjes in hun pantoffeltjes.

Dieren

Als je het ons vraagt, één van de leukste categorieën. De tijgerkop die je hieronder ziet is razend populair! Vinden wij niet zo gek. Deze kerstbal past helemaal bij de kersttrend ‘urban jungle’ van dit jaar.

Het aapje hieronder is één van de 4 soorten. Dit aapje speelt saxofoon, maar zijn soortgenoten spelen trommel of trompet. Leuk, een muzikale apenfamilie in de boom!

Sneeuwbollen

Deze kerstballen zijn, in tegenstelling tot degene hierboven, wel rond. Rond klinkt wat traditioneel en saai, maar deze kerstballen zijn toch bijzonder. Dit zijn een soort sneeuwbollen voor in de boom. Ze hebben als het ware een eigen wereld in de bal. Tof, toch?

Veren

Voor een dramatisch effect zijn deze ballen met veren perfect! In de veren zitten zo veel verschillende patronen en kleuren. Voor extra felle kleuren kun je goed de kerstballen met pauwenveren gebruiken.

Eyecatchers

Last but not least: de ultieme eyecatchers voor in je kerstboom. De fazant is eigenlijk geen kerstbal omdat hij niet hangt, maar staat in de boom. Toch vonden we dat deze een podium verdient met zijn mooie verenstaart.

De middelste bal is net een omgekeerde piek. Deze kerstbal is bijzonder, omdat hij erg groot is. De kerstbal is ±25 cm lang. Hang je deze in je kerstboom, dan weet je zeker dat het een blikvanger is!

De rechter kerstbal is door zijn felle paarse kleur al erg mooi. Het ronde deel van de bal zou al een mooie bal op zich zijn. De pauwenveer zorgt voor contrast en maakt de bal écht bijzonder. 

Alle kerstballen in dit blog zijn gefotografeerd in de kerstshow van tuincentrum Eurofleur. Wil jij ook bijzondere kerstballen in je kerstboom? Kom snel langs bij Eurofleur!