Vandaag geopend van 09:00 t/m 21:00

Een nieuw interieur met een paar kleine aanpassingen

Een nieuw interieur met een paar kleine aanpassingen

Wil jij een nieuw interieur, maar niet teveel geld uitgeven aan nieuw meubilair? Er zijn genoeg opties waarmee je je interieur nieuw leven in blaast. Lees in dit blog tips waarmee je met kleine aanpassingen een groot effect maakt.

Kerstboom eruit, kamerplant erin

Als de kerstboom de deur uit is, is het tijd om een nieuw statement in de woonkamer te zetten. Sommige mensen vinden een grote kamerplant gewaagd, maar als je een kerstboom kunt neerzetten, waarom dan geen grote kamerplant? Het kan een ware eyecatcher in je interieur zijn. Juist daarom geeft een nieuwe kamerplant je het idee dat je een vernieuwd interieur hebt. Hoe meer kamerplanten, hoe beter!

Verven

Eén wand in een kleur verven kan een hele andere sfeer tot stand brengen in je interieur. Dit hoeft helemaal geen grote wand te zijn. Een kleine witte wand een donkere kleur geven zorgt al voor een warmere sfeer.

Je kunt je interieur ook pimpen met restjes verf. Haal alle beetjes verf die je hebt uit de schuur en geef je meubilair een nieuwe look. Verf bijvoorbeeld de pootjes van stoelen of tafels tot de helft in een andere kleur.

Een statement aan de muur

Kale muren vullen met decoratie zorgt al gauw voor een nieuwe uitstraling. Als er iets aan de muren verandert, valt dat meteen op omdat het in veel gevallen op ooghoogte hangt. Je kunt bijvoorbeeld een groot canvas ophangen of juist verschillende kleine schilderijtjes of objecten.

Kussentjes

Vaak is de bank een centraal punt in de woonkamer en trekt daardoor vaak de aandacht. Een makkelijke manier om een nieuwe look te creëren is door nieuwe sierkussens neer te leggen. Kies een nieuw kleurenpallet en ga in die kleuren opzoek naar leuke kussentjes. Zodra je de kussentjes op je bank legt, zul je zien dat het een totaal andere uitstraling geeft. Het lijkt zelfs alsof je een andere bank hebt!

Ben jij toe aan een nieuw interieur? Bij Eurofleur kun je de leukste woonaccessoires en planten shoppen waarmee je een totaal nieuw interieur creëert. Van sierkussens tot grote statements voor aan de muur!