Vandaag geopend van 09:00 t/m 21:00

Waar op letten bij aankoop van een loungeset?

Waar op letten bij aankoop van een loungeset?

De eerste echte zomerdagen hebben zich al laten zien en daar komen er zeker meer van! En wanneer de heerlijke zon begint te schijnen in ons kikkerlandje, is het natuurlijk heerlijk om wat vitamine D op te doen en met je gezicht in de zon te zitten. Een loungeset in de tuin is dan ook zeker geen overbodige luxe! Maar veel mensen kopen al een tuinmeubel, vóórdat ze goed over de materiaalkeuze of het formaat nadenken. Daarom hebben we voor jou een handige checklist opgesteld die je een stuk verder kan helpen, want ja waar let je eigenlijk allemaal op bij het kopen van een loungeset?

Loungeset online


 

1. Kies voor een weersbestendig materiaal

Aangezien een loungeset 9 van de 10 keer altijd buiten staat, is het belangrijk om na te gaan of de loungeset goed bestand is tegen kou, wind en/of regen. Een tuinstoel klap je gemakkelijk in en zet je in de schuur, maar bij een loungeset is het belangrijk om deze te beschermen. Kies altijd voor een materiaal wat goed tegen de wind en regen kan, zoals:

  • Loungeset van vlechtwerk
  • Loungeset van textileen
  • Loungeset van polywood

Wil je tóch echt graag een loungeset die niet goed bestand is tegen kou? Investeer dan altijd in een tuinmeubelhoes!

2. Wat zit er allemaal bij de loungeset?

Wil je passende sierkussens voor jouw loungeset? Helaas komt het vaker voor dan gewild, dat mensen nog op zoek moeten naar deze kussens. Voordat je besluit een loungeset te kopen, moet je altijd even nagaan wat allemaal in de prijs is inbegrepen. Niet heel erg, maar als jij gaat shoppen en graag in een keer klaar wilt zijn, adviseren wij je aan om altijd goed te controleren of de kussens erbij geleverd worden. Bij ons is dat gelukkig bijna altijd het geval!

Waar op letten bij aankoop van een loungeset?

3. Welke verschillende kleuren zijn er te vinden van de loungeset?

Je hebt je aankoop gedaan en je ziet opeens online in de webshop of in het tuincentrum dat er nog andere kleuren waren.. Het gebeurt velen! En dat is natuurlijk harstikke zonde als je ziet dat een andere kleur meer bij jouw stijl past. Laat je dus altijd goed adviseren en informeren over de diverse opties van een loungeset.

4. Let op het formaat van de loungeset

Vraag altijd aan een van onze werknemers of de loungeset verkrijgbaar is in verschillende formaten. En bepaal vantevoren altijd goed wat voor formaat je graag zou willen. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je na je eerste tuinfeestje toch liever een grotere had gekocht. 

Wil jij nog meer tuinmeubelen bekijken? In ons tuincentrum hebben we een grote afdeling met tuinmeubelen in alle prijsklassen. Wil jij je liever online oriënteren? Geen probleem! In onze webshop staat ook een selectie van onze tuinmeubelen.