Dit zijn dé kersttrends van 2020!

Tags:
Dit zijn dé kersttrends van 2020!

Het is nog vroeg, maar nooit te vroeg om met je kerstinkopen te beginnen! We hebben de kersttrends van 2020 voor jou op een rij gezet. Ben jij dit jaar een trendvolger of ga je toch liever voor het traditioneel rood of winters wit? We zien graag jullie mooiste kerstcreaties voorbijkomen! Dit zijn de trends die dit jaar de show stelen:

Junglevibes

Vorig jaar werd de jungle trend geïntroduceerd en werd hij voornamelijk gecombineerd met natuurlijke materialen. Dit jaar gaan we een stapje verder! Het mag extremer en dramatischer. We gaan voor wild life in combinatie met glamour. Denk aan veren, pluimen in combinatie met bruine tinten. Overal vind je de meeste hippen dierenprints terug.

Kersttrends kopen 2020? | Ga naar Eurofleur voor de mooiste kerstitems

Heb jij op dit moment een gouden kerstcollectie op zolder liggen? Dan kan je jouw collectie perfect aanvullen met de junglevibe trend. En haal ook zeker de tijgerprint kussens en plaids in huis, want die maken het helemaal af!

Junglevibes met de kerst? | Kom naar Tuincentrum Eurofleur

Zacht & landelijk

Houd jij van zachte kleuren en heb je een landelijk interieur? Dan is deze trend voor jou! We zien veel zachtroze kleuren terug in onze kerstshow. Je kunt gaan voor simpele zachtroze ballen met zilveren slingers. Wil je wat minder op safe? Dan kun je kiezen voor veren en pluimen die het geheel wat meer drama geven.

Zacht en landelijke kerststijlen vind je bij tuincentrum Eurofleur | Eurofleur.nl

Houd je van unieke ‘ballen’ in de boom? Ook dan kun je in deze trend helemaal los gaan. Denk bijvoorbeeld aan een uiltje, kabouter of vogeltjes. Je kunt je boom ook goed opvullen met kunstbloemen en planten. Deze items zie je eigenlijk in elke trend terug en zijn dan ook in alle kleuren verkrijgbaar!

Creatieve kerstitems verkrijgbaar bij Tuincentrum Eurofleur | Eurofleur.nl

Fairy Tales

Ieder jaar hebben we een speciaal hoekje ingericht vol met elven en een sprookachtig thema. Dit jaar staan de Fairy Tales centraal in onze kerstshow. Deze trend bestaat uit de kleuren; bordeauxrood en roze met gouden accenten. Als je door onze kerstshow loopt, loop je ook door een pad van verlichte paddenstoelen en kabouters. Hier vind je alles voor de Fairy Tale trend.

Fairy Tales thema voor kerst dit jaar? | Kom naar Tuincentrum Eurofleur

Wil jij ook een sprookje in huis? Kies dan voor verlichte items en een aantal elven. Ook in deze trend vind je weer een aantal kunstplanten terug. Denk aan gouden varens, roze paardenbloemen en bordeauxrode takken met bladeren.

Holographic

Wil jij iets opvallends wat niet standaard is? Tof! De holographic trend is dan misschien wel iets voor jou. Het geeft een warme sfeer, vol met kleuren die steeds weer veranderen. Deze trend geeft het gevoel van ijs; alles binnen deze trend is gemaakt van holografische materialen en glas. Maak de items af met een speciale lamp en discobal en jouw kerstfeest is compleet!

Holographic kerststijl 2020 | Koop alle kerstitems bij Tuincentrum Eurofleur

Hier zie je geen kunstplanten, maar wel een variant hierop. Van de slingers die je in de boom hangt zijn nu speciale varianten gemaakt, die veel weg hebben van takken met bloemen. Wil je ook een nieuwe kerstboom? Ga dan voor een kerstboom met sneeuw op de takken, dit versterkt het ijzige concept!

Kerstboom met sneeuwtakken? | Koop deze kersttrend van 2020 bij tuincentrum Eurofleur

Veren & pluimen

De veren & pluimen zijn niet een kersttrend op zich, maar ze komen wel in iedere trend terug. Je kunt deze items heel goed kwijt in je kerstboom. Daarnaast is het ook een perfecte opvulling wanneer je je boom nog wat te leeg vindt. In de afbeeldingen hieronder zie je hoe wij de pluimen en veren in door onze kerstshow heen hebben verwerkt.  

Veren & Pluimen in de kerstboom? | Je vindt het bij Tuincentrum Eurofleur

Kersttrends van 2020 | Kom naar Eurofleur voor alle trends

Nu ben jij aan de beurt!

Heb jij al een trend gekozen voor dit jaar? Kom inspiratie opdoen bij Eurofleur! Onze kerstshow heeft mooie trends en items te bieden. Ook wanneer jij voor traditioneel rood, winters wit of goud gaat dit jaar hebben we genoeg mooie items. Voor ieder wat wils bij Eurofleur!

De show is ruimer opgezet, zodat je elkaar meer de ruimte kan geven. We zijn 7 dagen per week geopend. Kom je de kerstshow bezoeken? Dan kan dat geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Wij vragen van jou het volgende:

  • Blijf thuis als je klachten hebt
  • Volg onze routestickers op de vloer
  • Houd altijd 1,5 meter afstand
  • Kom zoveel mogelijk op doordeweekse dagen om drukte te voorkomen!
  • Mondkapjes geadviseerd

Tot snel!

Bezoek de webshop

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

duurzaam tuinieren
11 tips voor een biodiverse tuin

Lees onze 11 praktische tips voor een biodiverse, klimaatbestendige en natuurinclusieve tuin!

Lees meer...
kamerplanten
Fris je kamerplanten op

Wist je dat je kamerplanten nu het langer licht is wat meer zorg en aandacht nodig hebben? Ons tuincentrum in Leusden heeft handige opfristips voor je kamerplanten.

Lees meer...
kamerplanten
Koningsdag! 'Oranje boven' in huis en tuin!

Koningsdag komt eraan en Nederland kleurt langzaam aan weer helemaal oranje! Zelf als je niet koningsgezind bent is het een fijne, opbeurende kleur, zowel binnen als buiten. Ons tuincentrum in Leusden geeft (combinatie)tips voor de mooiste oranje snijbloemen, kamer-, tuin- en balkonplanten.

Lees meer...
onkruid
Onkruid? Weg ermee!

Alles staat weer in bloei, inclusief het onkruid. Wij geven tips voor het herkennen en verwijderen van onkruid.

Lees meer...
Vacatures