Kunstkerstbomen; waar moet ik op letten?

Tags:
Kunstkerstbomen; waar moet ik op letten?

Kunstkerstbomen worden tegenwoordig steeds populairder. Ze gaan langer mee dan echte kerstbomen en brengen minder gedoe met zich mee; geen uitvallende naalden of gesleep met een zware kerstboom. Er zijn tegenwoordig heel veel soorten en maten kunstkerstbomen verkrijgbaar. Wij hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet!

 

Bekijk alle kunstkerstbomen

 

De voordelen van een kunstkerstboom

  • Een kunstkerstboom verliest (bijna) geen naalden.
  • De aanschaf van een kunstkerstboom is een goede investering, want je kunt hem jaren gebruiken.
  • Een kunstkerstboom is brandveiliger dan een echte naaldboom.
  • De meeste kunstkerstbomen zijn licht van gewicht en gemakkelijk op te zetten.
  • Er is veel meer keuze in kleuren, soorten en maten.

 

De grootte van jouw kunstkerstboom

Het is belangrijk om te weten hoe groot jouw kunstkerstboom mag zijn. Wil je uitbundig groot of liever een kleiner exemplaar om ruimte te besparen? Bedenk waar je de kerstboom wil plaatsen en meet op die plek uit hoe breed de kerstboom mag zijn. Het is ook belangrijk om naar de hoogte te kijken! Zorg ervoor dat je aan de bovenkant minimaal 30 centimeter ruimte tot het plafond houdt. Het geeft een gek gezicht als de boom het plafond raakt en bovendien mag de piek natuurlijk niet ontbreken.

 

Verlichting

Er zijn ook kunstbomen waarbij de kerstverlichting al in de boom verwerkt is! Het voordeel hiervan is dat de lampje gelijkmatiger over de boom verdeeld zijn dan wanneer je er losse verlichting inhangt. Bovendien zijn de snoeren netjes langs de takken weggewerkt.

 

Soorten kunstkerstbomen

Binnen het assortiment van Eurofleur vind je écht voor ieder wat wils. Zo hebben we brede, smalle, hoge en lage kerstbomen. En dan kun je nog variëren met verschillende soorten kleuren. Denk aan sneeuwwit  of traditioneel groen. Of wat dacht je van een plafondkerstboom?!

 

Kunstbomen voor een goede prijs

Op zoek naar een goedkopere kunstboom? Dan is de Forrester groen H120 wat voor jou! De boom heeft een hoogte van 120 cm en is goedgevuld met zijn 232 takken.

De Forrester groen is verkrijgbaar in verschillende hoogtes:

 

Levensechte kunstboom

Op zoek naar de sfeer van een echte kerstboom met het gemak van een kunstkerstboom? De Hallarin groen H155 lijkt nét echt. De 969 takken maken het een volle en opvallende boom.

De Hallarin groen is verkrijgbaar in verschillende hoogtes:

 

Ruimtebesparende kunstboom

Sommige mensen nemen geen kerstboom omdat ze er simpelweg te weinig ruimte voor hebben. Ook voor hen hebben wij geschikte kunstbomen. De Pencil Pine groen H210 is slechts 60 cm breed en past dus zeker in ieder huis!

De Pencil Pine groen is verkrijgbaar in verschillende soorten en hoogtes:

 

Verlichte kunstboom

Kies voor het gemak van een verlichte boom! Deze zet je op en is direct voorzien van sfeervolle lampjes. De Pencil Pine LED groen H215 is een goed gevulde kunstboom met 232 LED lampjes.

De Pencil Pine LED is verkrijgbaar in verschillende hoogtes:

 

Op zoek naar een geschikte kunstkerstboom?

In onze webshop vind je een breed assortiment kunstbomen. Wil de bomen in het echt bekijken? Kom dan eens langs bij Eurofleur. Wij hebben een kerstshow van meer dan 5000 m2 waar we ook al onze kunstbomen hebben staan. Vraag een van onze medewerkers om advies!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

tuintips
15 lentefrisse tuintips voor maart

Verheug je je ook zo op het nieuwe buitenseizoen? Ons tuincentrum helpt je op weg met deze 15 lentefrisse tuin- en balkonklussen!

Lees meer...
kamerplanten
Planten voor je bad- en slaapkamer

Wil je het zen-niveau in je bad- en slaapkamer verhogen? Ons tuincentrum in Leusden weet welke planten je dan in huis moet halen!

Lees meer...
bloembollen
Toffe tulpen

Ook zo dol op tulpen? Ons tuincentrum in Leusden vertelt je er meer over en geeft handige tulpentips!

Lees meer...
tuinplanten
Kuip- en potplanten verzorgen

Heb je vorstgevoelige kuip- of potplanten in de schuur, garage, kas of een onverwarmde zolderkamer staan? Ons tuincentrum heeft praktische tips en info over de verzorging van je planten in de winterberging.

Lees meer...
Vacatures