Zo creëer je een gezellige en sfeervolle paastafel!

Zo creëer je een gezellige en sfeervolle paastafel!

Aankomend weekend is het Pasen! Dat betekent lekker paasontbijten en –brunchen. Het draait niet alleen om lekker eten, maar ook om het samen zijn en de gezelligheid. Een gezellige paastafel kan natuurlijk niet ontbreken en daarom vertellen we je in dit blog hoe je sfeer aanbrengt op de paastafel!

Bloemen

Wie denkt aan Pasen, denkt waarschijnlijk ook aan bloemen. Typische bloemen die geassocieerd worden met Pasen zijn voorjaarsbloeiers zoals de hyacint en narcis. Deze zie je voornamelijk buiten, maar kun je ook in een pot zetten en op de paastafel plaatsen. Een leuk alternatief voor bloemen zijn wilgenkatjes die in het vroege voorjaar bloeien. Knip een aantal takken af en zet ze in een vaas!

Je kunt allerlei voorjaarsbloeiers, maar ook wilgen, kopen op ons parkeerterrein. Hier kun je winkelen zonder afspraak. Kom dus langs wanneer je wilt!

Servies

Mooi servies doet al heel veel met je tafelaankleding. Wij hebben momenteel prachtig servies in ons tuincentrum beschikbaar. Deze hebben een gespikkeld patroon aan de randen, wat doet denken aan kwarteleitjes. Dat geeft toch een ultiem paasgevoel?!

Je kunt ons tuincentrum binnen bezoeken door een tijdslot te reserveren. Maak telefonisch jouw winkelafspraak door te bellen naar 033 434 78 78.

Groen op tafel

Voor een rustgevende en natuurlijke tafel, voeg je groene elementen toe aan de tafel. Houd de rest van de kleuren neutraal door wit te gebruiken en weinig andere kleuren te gebruiken.

Kies voor doorzichtig glas en steek daar takjes of bloemetjes in. Less is more! Dit mooie dunne vaasjes (rechter foto) is van Mica en verkopen wij in ons tuincentrum.

Kleurrijke accessoires

Ben je meer fan van een wat bontere tafelaankleding? Dan hebben wij hele leuke accessoires op onze interieurafdeling. Door veel kleurrijke accessoires toe te voegen en gebruik te maken van gekleurd servies, maak je en bonte paastafel. Maar je kunt deze toffe accessoires ook zeker toevoegen aan een neutralere tafel. Zorg er dan wel voor dat je accessoires allemaal hetzelfde kleurpalet hebben, zodat het geheel toch rustig blijft.

Doe je paasinkopen bij Tuincentrum Eurofleur

Maak telefonisch een afspraak om te komen winkelen in ons tuincentrum, via 033 434 78 78.

Openingstijden paasweekend:

Goede Vrijdag:       9.00 - 18.00 uur
Zaterdag:               9.00 - 17:00 uur
Eerste Paasdag:    Gesloten
Tweede Paasdag:  9.00 - 17.00 uur

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

tuinplanten
Weg met muggen en wespen in huis en tuin

Wij geven tips voor het wegjagen van muggen en wespen uit huis en tuin.

Lees meer...
tuinplanten
Maak je tuin vakantieproof

Vooruitzien is regeren. Neem nu alvast maatregelen om ervoor te zorgen dat je tuin vakantieproof is.

Lees meer...
trends
Trend: LEGO bloemen!

LEGO bloemen zijn de nieuwste trend in interieurland die zowel jong als oud betovert! Bij tuincentrum Eurofleur zijn we dolenthousiast over deze vrolijke, creatieve en onderhoudsvrije bloemsensatie. Lees verder om alles te ontdekken over deze fantastische toevoeging aan je huis.

Lees meer...
tuintips
Op reis in eigen tuin: inspiratie en ideeën voor een Italiaanse sfeer

Italië, het land van zonovergoten landschappen, heerlijke gerechten en een ontspannen levensstijl... Jij wil deze betoverende sfeer toch ook naar je eigen tuin halen? Met een paar slimme keuzes en inspirerende ideeën transformeer je jouw buitenruimte tot een oase van mediterrane charme.

Lees meer...
Vacatures