Nieuwe tuinmeubelen bij Eurofleur

Tags:
Nieuwe tuinmeubelen bij Eurofleur

Van de eerste zomerse dagen hebben we al kunnen genieten! Dat beloven er nog veel meer te worden. Je kunt extra genieten van zonnige dagen met een chille loungeset of mooie tuintafel. In dit blog nemen we een kijkje op de tuinmeubelafdeling van Eurofleur!

Loungesets

We hebben verschillende loungesets op onze afdeling staan. Veel hoekbanken, maar ook rechte banken bij bijpassende stoelen zoals hieronder. Ben je meer van het hangen en liggen in de zon? Dan is een grote hoekbank wel wat voor jou! Houd je meer van zitten en lekker borrelen? Dan is een set met stoelen en een tafel ideaal.

Palolo loungeset, gehele set van €1569, voor slechts €1099.

Tuintafels

Er gaat niets boven barbecueën in de zomer en lekker buiten eten. Daar hoort natuurlijk een fijne tuintafel bij! Op onze tuinmeubelafdeling hebben we verschillende soorten tuintafels in verschillende stijlen. Van robuuste tafels tot strakke en moderne tafels.  

Links: Fiorna tafel €769

Rechts: Corona tafel, in verschillende maten leverbaar (180, 240 of 300cm) vanaf €899.

Loungestoelen

Loungen kan ook heel goed op een heerlijke loungestoel. Als je geen tuin hebt, maar wel een balkon dan is dit de perfecte oplossing om toch lekker te kunnen loungen. Deze stoelen zijn ook leuk voor bij een andere loungesets. Comfortabel om bijvoorbeeld een boek in te lezen.

Links: Rotan ei €225

Rechts: Bogor lounge fauteuil, van €249 voor slechts €169

Ligbedden

Voor de echte zonliefhebbers is een ligbed toch wel de kers op taart. Dan weet je namelijk dat je optimaal van de zon kunt genieten. Maar ook in de schaduw kun je ‘s zomers heerlijk een dutje doen op een ligbed.

Ishi ligbed €479, ligbed kussen €129

Tuinmeubelafdeling

Kom gerust langs op onze tuinmeubelafdeling, want dit is slechts een greep uit ons assortiment.  We hebben verschillende soorten meubelen in vele soorten en maten. Voor iedere stijl wat wils! Onze medewerkers geven je graag advies.

Afspraak maken

Om langs te komen is het momenteel nodig om van tevoren een afspraak te maken. Hiervoor hoef je alleen even te bellen om jouw winkelmoment in te plannen! Bel naar 033 434 78 78.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

kamerplanten
Koningsdag! 'Oranje boven' in huis en tuin!

Koningsdag komt eraan en Nederland kleurt langzaam aan weer helemaal oranje! Zelf als je niet koningsgezind bent is het een fijne, opbeurende kleur, zowel binnen als buiten. Ons tuincentrum in Leusden geeft (combinatie)tips voor de mooiste oranje snijbloemen, kamer-, tuin- en balkonplanten.

Lees meer...
onkruid
Onkruid? Weg ermee!

Alles staat weer in bloei, inclusief het onkruid. Wij geven tips voor het herkennen en verwijderen van onkruid.

Lees meer...
duurzaam tuinieren
Maak van je tuin een vlinderparadijs

Zou je ook graag meer kleurrijke vlinders zien rondfladderen in je tuin of op je balkon of (dak)terras? Ons tuincentrum helpt jou én deze mooie insecten graag met vlindervriendelijke tuintips en de beste planten die je kunt inzetten als vlindermagneet.

Lees meer...
moestuin
Moestuinieren in april

Houd je van lekker en gezond eten? En van tuinieren? Dan ga je nu natuurlijk aan de slag met het zaaien en opkweken van je eigen groenten en kruiden. Ons tuincentrum geeft je vruchtbare tips!

Lees meer...
Vacatures