Nieuwe tuinmeubelen bij Eurofleur

Tags:
Nieuwe tuinmeubelen bij Eurofleur

Van de eerste zomerse dagen hebben we al kunnen genieten! Dat beloven er nog veel meer te worden. Je kunt extra genieten van zonnige dagen met een chille loungeset of mooie tuintafel. In dit blog nemen we een kijkje op de tuinmeubelafdeling van Eurofleur!

Loungesets

We hebben verschillende loungesets op onze afdeling staan. Veel hoekbanken, maar ook rechte banken bij bijpassende stoelen zoals hieronder. Ben je meer van het hangen en liggen in de zon? Dan is een grote hoekbank wel wat voor jou! Houd je meer van zitten en lekker borrelen? Dan is een set met stoelen en een tafel ideaal.

Palolo loungeset, gehele set van €1569, voor slechts €1099.

Tuintafels

Er gaat niets boven barbecueën in de zomer en lekker buiten eten. Daar hoort natuurlijk een fijne tuintafel bij! Op onze tuinmeubelafdeling hebben we verschillende soorten tuintafels in verschillende stijlen. Van robuuste tafels tot strakke en moderne tafels.  

Links: Fiorna tafel €769

Rechts: Corona tafel, in verschillende maten leverbaar (180, 240 of 300cm) vanaf €899.

Loungestoelen

Loungen kan ook heel goed op een heerlijke loungestoel. Als je geen tuin hebt, maar wel een balkon dan is dit de perfecte oplossing om toch lekker te kunnen loungen. Deze stoelen zijn ook leuk voor bij een andere loungesets. Comfortabel om bijvoorbeeld een boek in te lezen.

Links: Rotan ei €225

Rechts: Bogor lounge fauteuil, van €249 voor slechts €169

Ligbedden

Voor de echte zonliefhebbers is een ligbed toch wel de kers op taart. Dan weet je namelijk dat je optimaal van de zon kunt genieten. Maar ook in de schaduw kun je ‘s zomers heerlijk een dutje doen op een ligbed.

Ishi ligbed €479, ligbed kussen €129

Tuinmeubelafdeling

Kom gerust langs op onze tuinmeubelafdeling, want dit is slechts een greep uit ons assortiment.  We hebben verschillende soorten meubelen in vele soorten en maten. Voor iedere stijl wat wils! Onze medewerkers geven je graag advies.

Afspraak maken

Om langs te komen is het momenteel nodig om van tevoren een afspraak te maken. Hiervoor hoef je alleen even te bellen om jouw winkelmoment in te plannen! Bel naar 033 434 78 78.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

IJsheiligen: kuip- en potplanten verzorgen

Je hebt er vast wel eens van gehoord: IJsheiligen. Wist je dat je daarna echt de bloemetjes buiten kunt zetten? Ons tuincentrum legt uit hoe dit zit en hoe je dat doet.

Lees meer...
Mooie Moederdag cadeautips

Het is bijna Moederdag: tijd om je moeder in de bloemetjes te zetten! Letterlijk of figuurlijk. Ons tuincentrum puilt uit van mooie planten (voor buiten én binnen) en sfeervolle accessoires waarmee je haar zeker opfleurt.

Lees meer...
tuintips
15 tuintips voor de maand mei

Er is nu van alles te doen om de tuin, het balkon of (dak)terras fris en fleurig te maken. Ons tuincentrum in Leusden zet 15 klussen en klusjes voor deze maand op een rij. Fijn en ontspannend om te doen, zeker bij een stralend lentezonnetje.  

Lees meer...
duurzaam tuinieren
11 tips voor een biodiverse tuin

Lees onze 11 praktische tips voor een biodiverse, klimaatbestendige en natuurinclusieve tuin!

Lees meer...
Vacatures