De perfecte zomer met Yoi tuinmeubelen

Tags:
De perfecte zomer met Yoi tuinmeubelen

Als de winterdagen op hun eind lopen is het weer tijd om te bedenken hoe je jouw vrije zomerdagen door wil brengen. Natuurlijk kun je een dure vakantie boeken en eropuit trekken, of elke avond een nieuw terras bezoeken. De perfecte zomer kan echter veel makkelijker gerealiseerd worden; waar het namelijk ’s winters heerlijk is om lekker binnen te blijven met een kop warme chocolademelk, is het in de zomer net zo heerlijk om deze activiteit buiten voort te zetten in de vertrouwde omgeving van jouw eigen tuin! Dit doe je natuurlijk met de tuinmeubelen van Yoi, die met jaren aan ervaring elke keer weer de perfecte producten weten te creëren. Om je nog een beetje op weg te helpen zet Eurofleur de nieuwste tuinmeubelen van Yoi op een rijtje.

Ontspannen op een Yoi loungeset

Ervaren levensgenieters weten het al: optimaal zomers ontspannen doe je met een Yoi loungeset. Een loungeset bestaat meestal uit één of meerdere lange banken die geschikt zijn om op te zitten of te liggen, in je eentje of met vrienden of familie. Meestal wordt een handig bijzettafeltje geleverd. De meeste loungesets van Yoi hebben zelfs handige tafeltjes aan weerszijden van de banken zitten. De hoekvorm van de loungesets zorgt er bovendien voor dat je de ruimte in jouw tuin zo efficiënt mogelijk kan gebruiken. Yoi verkoopt overigens ook losse loungestoelen, die ter uitbreiding van een loungeset of als ruimtebesparend alternatief kunnen dienen

Yoi loungeset Tuincentrum eurofleur

Dineren aan een Yoi tuintafel

In de zomer is het heerlijk om buiten te eten of gewoon lekker te zitten. Hiervoor is het wel belangrijk dat je een goede tuintafel aanschaft. De tuintafels van Yoi zijn hiervoor perfect; ze zijn weersbestendig, groot genoeg en bovendien stevig gebouwd, waardoor gewiebel, omwaaien en ander gedoe verleden tijd is. Yoi tuintafels kunnen gekocht worden als tuinset, inclusief stoelen.

Yoi diningstoelen

Als je nog op zoek bent naar de perfecte dining- of tuinstoelen voor bij jouw tafel, heeft Yoi wederom de oplossing voor jou. Losse Yoi tuinstoelen aanschaffen is namelijk ook geen probleem. De stoelen zien er strak en elegant uit, zitten heerlijk en zijn bovendien makkelijk op te stapelen. Leuke bijkomstigheid: de meeste tuin- en diningstoelen van Yoi worden inclusief kussen geleverd!

Yoi diningset tuintafel en stoelen Eurofleur

Yoi ligbedden: ideaal om even te ontspannen

Schroef het ontspanningsniveau op naar maximaal met een Yoi ligstoel. Een ligstoel van Yoi heeft een lang zitvlak en een achterover gebogen rugleuning, waardoor je er heerlijk op kan liggen. Luister jouw favoriete nummers, lees een mooi boek, geniet van het zonnetje of doe een heerlijk middagdutje. De mogelijkheden zijn eindeloos met de ligstoelen van Yoi.

Zoals je ziet verzekeren de tuinmeubelen van Yoi jou van een topzomer. Kies jij voor een fijne tuinset, een luxe ligbed of zelfs een prachtige Yoi loungeset? Met Yoi zijn de mogelijkheden eindeloos. Laat de zomer maar beginnen, want jij bent er klaar voor!
 

Bekijk alle Yoi tuinmeubelen

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

kamerplanten
Koningsdag! 'Oranje boven' in huis en tuin!

Koningsdag komt eraan en Nederland kleurt langzaam aan weer helemaal oranje! Zelf als je niet koningsgezind bent is het een fijne, opbeurende kleur, zowel binnen als buiten. Ons tuincentrum in Leusden geeft (combinatie)tips voor de mooiste oranje snijbloemen, kamer-, tuin- en balkonplanten.

Lees meer...
onkruid
Onkruid? Weg ermee!

Alles staat weer in bloei, inclusief het onkruid. Wij geven tips voor het herkennen en verwijderen van onkruid.

Lees meer...
duurzaam tuinieren
Maak van je tuin een vlinderparadijs

Zou je ook graag meer kleurrijke vlinders zien rondfladderen in je tuin of op je balkon of (dak)terras? Ons tuincentrum helpt jou én deze mooie insecten graag met vlindervriendelijke tuintips en de beste planten die je kunt inzetten als vlindermagneet.

Lees meer...
moestuin
Moestuinieren in april

Houd je van lekker en gezond eten? En van tuinieren? Dan ga je nu natuurlijk aan de slag met het zaaien en opkweken van je eigen groenten en kruiden. Ons tuincentrum geeft je vruchtbare tips!

Lees meer...
Vacatures