4 redenen om nu al te beginnen met jouw Lemax kerstdorp

Tags:
4 redenen om nu al te beginnen met jouw Lemax kerstdorp

De zomervakantie loopt bijna op zijn eind, dus het is de hoogste tijd om je klaar te maken voor kerst! Alle gekheid op een stokje, dit jaar kun je niet vroeg genoeg beginnen met jouw Lemax kerstdorp. Waarom? Dat leggen we je graag uit in deze blog! Het is namelijk nóóit te vroeg voor jouw Lemax kerstdorp en dit jaar belooft weer een waar spektakel te worden. Er zijn nog niet veel plekken waar je terecht kunt voor de nieuwste Lemax collectie, maar bij Eurofleur zijn we er al helemaal klaar voor. 

1. De Eurofleur Lemax collectie van 2021 staat al klaar!

Als je niet kunt wachten om de nieuwste parels van dit jaar uit te kiezen, of wilt overlopen van de inspiratie voor jouw kerstdorp dit jaar, dan ben je bij Eurofleur aan het juiste adres. Je vindt bij ons namelijk nu al de Lemax collectie van 2021. Zo begin je het seizoen bomvol inspiratie, met de mooiste nieuwe items en heb je alle tijd om rustig te bekijken wat er allemaal is. Het zou zonde zijn om gehaast te kiezen voor de laatste artikelen, dus heb je vanaf nu alvast de eerste keuze. 

2. Lemax voorpret: wat wil je nog meer?

Voorpret is natuurlijk een essentieel onderdeel van de feestdagen over het algemeen, maar ook als het om de Lemax collectie gaat. Hoe eerder je de mooiste schatten kunt spotten, hoe hoe eerder je je kunt verheugen op het uitbreiden van het kerstdorp. Voor welke uitbreidingen ga je dit jaar? En waar komen deze het beste tot hun recht? De voorpret kan niet vroeg genoeg beginnen vinden wij, dus scroll vast door ons online assortiment in de webshop en je kunt vast eindeloos wegdromen bij jouw 2021 kerstdorp. 

3. Alle tijd om een plan te maken voor jouw kerstdorp

Wil je dit jaar écht uitpakken met bewegende elementen en verlichting? Of wordt het de hoogste tijd om eens een andere locatie te kiezen voor jouw kersthuisjes, waardoor je er meer bij elkaar kunt zetten? Je hebt alle tijd om dit plan te maken, als je op de hoogte bent van het nieuwste assortiment. Als je eenmaal weet wat de nieuwste toevoegingen en laatste trends zijn, ben je goed voorbereid voor het opstellen van een plan. Welke accessoires passen het beste bij de kersthuisjes die je nu hebt? Of welke figuurtjes vullen het huidige beeld van jouw kerstdorp aan? Je kunt eindeloos tekenen, wegdromen en plannen maken als je vast op tijd begint!

Eurofleur Lemax artikelen 2021

4. De collectie belooft veel goeds!

Als laatste en niet de minste reden: er is weer een heel divers en uitgebreide collectie van Lemax. Met vele liefhebbers en de spectaculaire kerstdorpen die onze klanten jaarlijks creëren is het áltijd tijd om te beginnen met het nieuwe kerstdorp. Wij kijken er naar uit om de mooiste foto's van Lemax kerstdorpen voorbij te zien komen. Bekijk de 2021 Lemax collectie vast in onze webshop, of kom bij ons langs in Leusden, dan dompel je je alvast onder in een Lemax winter-paradijs. 

Bezoek de webshop

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

kamerplanten
Koningsdag! 'Oranje boven' in huis en tuin!

Koningsdag komt eraan en Nederland kleurt langzaam aan weer helemaal oranje! Zelf als je niet koningsgezind bent is het een fijne, opbeurende kleur, zowel binnen als buiten. Ons tuincentrum in Leusden geeft (combinatie)tips voor de mooiste oranje snijbloemen, kamer-, tuin- en balkonplanten.

Lees meer...
onkruid
Onkruid? Weg ermee!

Alles staat weer in bloei, inclusief het onkruid. Wij geven tips voor het herkennen en verwijderen van onkruid.

Lees meer...
duurzaam tuinieren
Maak van je tuin een vlinderparadijs

Zou je ook graag meer kleurrijke vlinders zien rondfladderen in je tuin of op je balkon of (dak)terras? Ons tuincentrum helpt jou én deze mooie insecten graag met vlindervriendelijke tuintips en de beste planten die je kunt inzetten als vlindermagneet.

Lees meer...
moestuin
Moestuinieren in april

Houd je van lekker en gezond eten? En van tuinieren? Dan ga je nu natuurlijk aan de slag met het zaaien en opkweken van je eigen groenten en kruiden. Ons tuincentrum geeft je vruchtbare tips!

Lees meer...
Vacatures