4x redenen waarom jij nu al jouw kerstinkopen moet doen

Tags:
4x redenen waarom jij nu al jouw kerstinkopen moet doen

Kerstdecoratie shoppen, online of in de winkel | Tuincentrum EurofleurHoud je van de kerstdagen, maar zie je op tegen de stress die komt kijken bij het shoppen voor de leukste decoratie, de mooiste boom en de meest persoonlijke cadeaus? Eurofleur geeft je de motivatie die je nodig hebt om het kerstshoppen weer leuk te maken. Hoe? Bijvoorbeeld door niet te lang te wachten met het doen van je inkopen! Hier geven we je een paar redenen waarom je zo snel mogelijk jouw huis & tuin moet omtoveren tot een winterwonderland – uiteraard bij (online) tuincentrum Eurofleur. Vroeg pieken dus!

Onze kerst webshop
 

1. Geen stress

De kerstperiode is een speciale tijd van genieten, terugblikken en vooruitkijken, die met familie en vrienden wordt doorgebracht. Er worden herinneringen gecreëerd die worden toegevoegd aan het nostalgische gevoel dat de feestdagen zo magisch doet lijken. Alle reden dus om flink uit te pakken! Het is echter gemakkelijk om verstrikt te raken in het to-do-lijstje dat komen kijken bij het realiseren van die magie. Versieren! Bakken! Shoppen! Help! Om niet al te gestresst de feestdagen in te gaan, is het belangrijk om vroeg te beginnen met het maken van een kerstplan, zodat je je kunt concentreren op de dingen die er echt toe doen. We hebben niet voor niks nu al onze kerstshow geopend!

2. Beloon jezelf

Elk jaar zijn er kreten van geluk, maar ook van verbazing als de pepernoten en de kerstballen al in oktober in de schappen liggen. Waarom zou je daar echter negatief over zijn? Uit meerdere onderzoeken is gebleken dat mensen die al vroeg beginnen met decoreren gelukkiger het einde van het jaar tegemoet gaan. Kerstdecoratie staat immers gelijk aan vrolijkheid en lichtpuntjes in een lastige tijd. Na 2020 mag je ook dit jaar zeker het onderste uit de kan halen. Het is weer een pittig jaar geweest en daar mag zeker bij stil worden gestaan. Pak daarom ook uit met de kerstdecoratie waar jij uitermate gelukkig van wordt.

3. Het gemak van online shoppen

Okay, we geven toe: wanneer we Sinterklaas hebben uitgezwaaid, kan het nogal druk worden op onze kerstafdeling. De één vindt het gezellig, de ander een bron van irritatie. Door te shoppen in ons online tuincentrum voorkom je gedoe! Je shopt met een paar klikken jouw favoriete producten. In de meeste gevallen kunnen we deze ook probleemloos bij jou thuis bezorgen. Ook kun je deze natuurlijk bij ons komen afhalen –Kerstdecoratie shoppen, online of in de winkel | Tuincentrum Eurofleur kan je toch nog even stiekem onze kerstshow in zijn geheel bekijken. We hebben onder andere een fantastisch Lemax kerstdorp gebouwd. Shop jouw kersthuisjes online en ga zelf aan de slag!

4. Echte trendsetter

Je hebt als je nu al begint met het decoreren van jouw huis en tuin de allereerste keus. Voorkom dat je buurvrouw al met die decoratieve verlichting loopt te pronken voordat je überhaupt aan decoreren hebt gedacht. Het woord ‘uitverkocht’ wil je liever nergens zien staan en dus is het maar goed als je alles wat je hartje begeert op tijd in huis hebt. Wie vroeg zijn inkopen doet, kan de trends helemaal zelf bepalen. Je doet er bezoek ook een plezier mee, want iedereen zal jaloers, maar geïnspireerd naar jouw winterwonderland glunderen. Onze favoriete kersttrends van dit moment?

  • Zilver maakt een comeback! Comineer het met lichtblauw en saliegroen voor een coole look.
  • Een beetje liefde hebben we wel verdiend, dus van hartjes, zachte materialen en roze tinten worden we erg blij.
  • Maak er een stoere kerst van door voor robuuste materialen te kiezen, bijvoorbeeld in combinatie met petrolblauw en beestachtig leuke prints.
  • Groen, rood en wit raken nooit uit de mode. Ga voor tijdloos, maar combineer deze tinten met een chique glimmertje. Ga voor gouden luxe!

Kom shoppen bij tuincentrum Eurofleur

Je hebt nu motivatie genoeg toch? Breng dus snel een bezoek aan onze fonkelende kerstshow. Onze medewerkers doen er alles aan om jou bij te staan in de zoektocht naar de perfecte kerstversiering, kunstkerstboom, kersthuisjes, kerstverlichting en kerstcadeaus. We hebben namelijk ook een inspirerende interieur- en sfeerafdeling. Hier slaag je gegarandeerd voor de leukste kerstcadeaus! Kom langs en ontdek het zelf of shop alles wat je nodig hebt in onze webshop. Bij vragen kan je altijd contact met ons opnemen. Ho ho hopelijk tot snel!

Kom langs!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

kamerplanten
Fris je kamerplanten op

Wist je dat je kamerplanten nu het langer licht is wat meer zorg en aandacht nodig hebben? Ons tuincentrum in Leusden heeft handige opfristips voor je kamerplanten.

Lees meer...
kamerplanten
Koningsdag! 'Oranje boven' in huis en tuin!

Koningsdag komt eraan en Nederland kleurt langzaam aan weer helemaal oranje! Zelf als je niet koningsgezind bent is het een fijne, opbeurende kleur, zowel binnen als buiten. Ons tuincentrum in Leusden geeft (combinatie)tips voor de mooiste oranje snijbloemen, kamer-, tuin- en balkonplanten.

Lees meer...
onkruid
Onkruid? Weg ermee!

Alles staat weer in bloei, inclusief het onkruid. Wij geven tips voor het herkennen en verwijderen van onkruid.

Lees meer...
duurzaam tuinieren
Maak van je tuin een vlinderparadijs

Zou je ook graag meer kleurrijke vlinders zien rondfladderen in je tuin of op je balkon of (dak)terras? Ons tuincentrum helpt jou én deze mooie insecten graag met vlindervriendelijke tuintips en de beste planten die je kunt inzetten als vlindermagneet.

Lees meer...
Vacatures