Interieur trends 2022

Interieur trends 2022

Een gloednieuw jaar met gloednieuwe trends. Ben je op zoek naar leuke ideeën om je woonplek een update te geven? Wij hebben de leukste interieur trends voor je op een rijtje gezet. 

Kleurgebruik en vormentaal 

Verschillende kleuren en vormen zijn de trend van 2022. Dit brengt veel creativiteit met zich mee. Hoe leuk is dat? Door een leuke combinatie te maken van bloempotten en kussens vrolijk jij jouw huis op. Speel met verschillende kleuren en vormen van kussens. Zet leuke bloempotten neer met daarin mooie en gezellige planten. Varieer in vormen en formaten. Ben je niet zo weg van planten? Een bloempot staat ook leuk zonder een bloem. Simpel en sfeervol! 

Stijl en sfeer 

De afgelopen tijd hebben we meer thuis gezeten dan ooit. Maak het daarom gezellig thuis. Planten en interieur gaan perfect samen. Speel met verschillende planten en bloemen door gezellige hoekjes te creëren. Je kan groene en bloeiende kamerplanten met elkaar combineren. Maar probeer ook te spelen met grote en kleine kamerplanten. Plaats je planten op krukken en in leuke potten. Zo maak je het speels en gezellig.   

Back to nature 

Veel mensen trekken naar huizen buiten de steden of met een grotere tuin. Maar heb jij het ook zo gezellig in de stad? Haal dan de natuur naar binnen. In 2022 ga je voornamelijk grote planten en bomen in het interieur terug zien. Ook is groen de kleur van het aankomende jaar. Bij ons tuincentrum kun je veel leuke groene planten vinden.   

Verlichting 

Door te kiezen van de juiste verlichting breng je veel sfeer aan in je woning. Maar de verlichting kan ook een leuk accessoires binnen het interieur zijn. Bij Eurofleur hebben we veel verschillende lampen in huis. Ga jij voor een urban of vintage stijl? 

Soorten hout  

Wat ook niet weg te denken valt in het interieur is hout. Dit materiaal geeft je woning eenvoud en warmte. Hout hoeft niet alleen maar in een vorm van meubel of als vloer. Hout kun je ook terug laten komen in accessoires, maar natuurlijk ook in planten, zoals een geldboom of palmlelie. 

Op zoek naar nieuwe woonaccessoires of tuininrichting? Je bent altijd welkom in ons tuincentrum, dan helpen we je graag verder. Eurofleur is gevestigd in Leusden, vlakbij Amersfoort. Wij staan je graag te woord.   

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

tuintips
15 lentefrisse tuintips voor maart

Verheug je je ook zo op het nieuwe buitenseizoen? Ons tuincentrum helpt je op weg met deze 15 lentefrisse tuin- en balkonklussen!

Lees meer...
kamerplanten
Planten voor je bad- en slaapkamer

Wil je het zen-niveau in je bad- en slaapkamer verhogen? Ons tuincentrum in Leusden weet welke planten je dan in huis moet halen!

Lees meer...
bloembollen
Toffe tulpen

Ook zo dol op tulpen? Ons tuincentrum in Leusden vertelt je er meer over en geeft handige tulpentips!

Lees meer...
tuinplanten
Kuip- en potplanten verzorgen

Heb je vorstgevoelige kuip- of potplanten in de schuur, garage, kas of een onverwarmde zolderkamer staan? Ons tuincentrum heeft praktische tips en info over de verzorging van je planten in de winterberging.

Lees meer...
Vacatures