Interieur trends 2022

Interieur trends 2022

Een gloednieuw jaar met gloednieuwe trends. Ben je op zoek naar leuke ideeën om je woonplek een update te geven? Wij hebben de leukste interieur trends voor je op een rijtje gezet. 

Kleurgebruik en vormentaal 

Verschillende kleuren en vormen zijn de trend van 2022. Dit brengt veel creativiteit met zich mee. Hoe leuk is dat? Door een leuke combinatie te maken van bloempotten en kussens vrolijk jij jouw huis op. Speel met verschillende kleuren en vormen van kussens. Zet leuke bloempotten neer met daarin mooie en gezellige planten. Varieer in vormen en formaten. Ben je niet zo weg van planten? Een bloempot staat ook leuk zonder een bloem. Simpel en sfeervol! 

Stijl en sfeer 

De afgelopen tijd hebben we meer thuis gezeten dan ooit. Maak het daarom gezellig thuis. Planten en interieur gaan perfect samen. Speel met verschillende planten en bloemen door gezellige hoekjes te creëren. Je kan groene en bloeiende kamerplanten met elkaar combineren. Maar probeer ook te spelen met grote en kleine kamerplanten. Plaats je planten op krukken en in leuke potten. Zo maak je het speels en gezellig.   

Back to nature 

Veel mensen trekken naar huizen buiten de steden of met een grotere tuin. Maar heb jij het ook zo gezellig in de stad? Haal dan de natuur naar binnen. In 2022 ga je voornamelijk grote planten en bomen in het interieur terug zien. Ook is groen de kleur van het aankomende jaar. Bij ons tuincentrum kun je veel leuke groene planten vinden.   

Verlichting 

Door te kiezen van de juiste verlichting breng je veel sfeer aan in je woning. Maar de verlichting kan ook een leuk accessoires binnen het interieur zijn. Bij Eurofleur hebben we veel verschillende lampen in huis. Ga jij voor een urban of vintage stijl? 

Soorten hout  

Wat ook niet weg te denken valt in het interieur is hout. Dit materiaal geeft je woning eenvoud en warmte. Hout hoeft niet alleen maar in een vorm van meubel of als vloer. Hout kun je ook terug laten komen in accessoires, maar natuurlijk ook in planten, zoals een geldboom of palmlelie. 

Op zoek naar nieuwe woonaccessoires of tuininrichting? Je bent altijd welkom in ons tuincentrum, dan helpen we je graag verder. Eurofleur is gevestigd in Leusden, vlakbij Amersfoort. Wij staan je graag te woord.   

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

kamerplanten
Fris je kamerplanten op

Wist je dat je kamerplanten nu het langer licht is wat meer zorg en aandacht nodig hebben? Ons tuincentrum in Leusden heeft handige opfristips voor je kamerplanten.

Lees meer...
kamerplanten
Koningsdag! 'Oranje boven' in huis en tuin!

Koningsdag komt eraan en Nederland kleurt langzaam aan weer helemaal oranje! Zelf als je niet koningsgezind bent is het een fijne, opbeurende kleur, zowel binnen als buiten. Ons tuincentrum in Leusden geeft (combinatie)tips voor de mooiste oranje snijbloemen, kamer-, tuin- en balkonplanten.

Lees meer...
onkruid
Onkruid? Weg ermee!

Alles staat weer in bloei, inclusief het onkruid. Wij geven tips voor het herkennen en verwijderen van onkruid.

Lees meer...
duurzaam tuinieren
Maak van je tuin een vlinderparadijs

Zou je ook graag meer kleurrijke vlinders zien rondfladderen in je tuin of op je balkon of (dak)terras? Ons tuincentrum helpt jou én deze mooie insecten graag met vlindervriendelijke tuintips en de beste planten die je kunt inzetten als vlindermagneet.

Lees meer...
Vacatures