Interieur trends 2022

Interieur trends 2022

Een gloednieuw jaar met gloednieuwe trends. Ben je op zoek naar leuke ideeën om je woonplek een update te geven? Wij hebben de leukste interieur trends voor je op een rijtje gezet. 

Kleurgebruik en vormentaal 

Verschillende kleuren en vormen zijn de trend van 2022. Dit brengt veel creativiteit met zich mee. Hoe leuk is dat? Door een leuke combinatie te maken van bloempotten en kussens vrolijk jij jouw huis op. Speel met verschillende kleuren en vormen van kussens. Zet leuke bloempotten neer met daarin mooie en gezellige planten. Varieer in vormen en formaten. Ben je niet zo weg van planten? Een bloempot staat ook leuk zonder een bloem. Simpel en sfeervol! 

Stijl en sfeer 

De afgelopen tijd hebben we meer thuis gezeten dan ooit. Maak het daarom gezellig thuis. Planten en interieur gaan perfect samen. Speel met verschillende planten en bloemen door gezellige hoekjes te creëren. Je kan groene en bloeiende kamerplanten met elkaar combineren. Maar probeer ook te spelen met grote en kleine kamerplanten. Plaats je planten op krukken en in leuke potten. Zo maak je het speels en gezellig.   

Back to nature 

Veel mensen trekken naar huizen buiten de steden of met een grotere tuin. Maar heb jij het ook zo gezellig in de stad? Haal dan de natuur naar binnen. In 2022 ga je voornamelijk grote planten en bomen in het interieur terug zien. Ook is groen de kleur van het aankomende jaar. Bij ons tuincentrum kun je veel leuke groene planten vinden.   

Verlichting 

Door te kiezen van de juiste verlichting breng je veel sfeer aan in je woning. Maar de verlichting kan ook een leuk accessoires binnen het interieur zijn. Bij Eurofleur hebben we veel verschillende lampen in huis. Ga jij voor een urban of vintage stijl? 

Soorten hout  

Wat ook niet weg te denken valt in het interieur is hout. Dit materiaal geeft je woning eenvoud en warmte. Hout hoeft niet alleen maar in een vorm van meubel of als vloer. Hout kun je ook terug laten komen in accessoires, maar natuurlijk ook in planten, zoals een geldboom of palmlelie. 

Op zoek naar nieuwe woonaccessoires of tuininrichting? Je bent altijd welkom in ons tuincentrum, dan helpen we je graag verder. Eurofleur is gevestigd in Leusden, vlakbij Amersfoort. Wij staan je graag te woord.   

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

tuintips
Tuintips voor de langste dag van het jaar

Op 20 juni is het de langste dag van het jaar. Dat betekent (mid)zomer! De ideale tijd om ervoor te zorgen dat je tuin- en balkonplanten nog lang en rijk zullen bloeien. Waarom en hoe ontdek je hier!

Lees meer...
vaderdag
Groene Vaderdag cadeaus

Geen inspiratie voor een mooi cadeau voor Vaderdag? Wel klaar met de sokken, stropdassen en aftershave? In ons tuincentrum in Leusden vind je gegarandeerd iets van zijn gading, of hij nu groene vingers heeft of niet!

Lees meer...
duurzaam tuinieren
Creëer schaduw in een 'coole' tuin

Zie je er ook zo tegenop dat de temperaturen deze zomer mogelijk opeens weer tropisch worden? Geen paniek! Ons tuincentrum heeft allerlei slimme oplossingen en alle benodigdheden om het hoofd (én lichaam) koel te houden.

Lees meer...
tuintips
15 tuintips voor juni

Juni is doorgaans een van de mooiste tuinmaanden. Ons tuincentrum geeft 15 handige en leuke tips om er volop van te kunnen genieten.

Lees meer...
Vacatures