Een budgetproof mini-make-over voor je keuken

Tags:
Een budgetproof mini-make-over voor je keuken

Vind jij de keuken ook de leukste plek van het huis? Dan breng je er waarschijnlijk heel wat uurtjes door. Alle reden om jouw keuken een zo lekker mogelijk uiterlijk te geven. Tijd voor budgetproof mini-make-over van je keuken! Hoe? Eurofleur geeft je de tips!

Blaas je keuken nieuw leven in

De keuken is voor veel mensen de leukste plek van het huis. Het is de ruimte waar je je koffie zet, je vrienden verblijdt met een heerlijk maal en de lekkerste taarten bakt. De keuken is gezellig! Het is dan ook niet gek dat je het beste uit jouw kookeiland wilt halen. Het oog wil immers ook wat… Een keukenverbouwing kost echter tijd, energie en met name een heel hoop geld. Die investering doe je één keer in de zoveel jaar. Toch zijn er mogelijkheden om jouw keuken met slechts een aantal aanpassingen nieuw leven in te blazen.

Tafeldecoratie


 

Knappe accessoires voor je keuken

Achter de deuren van je keukenkastjes zit heel wat voedingswaar en servies verstopt. Sommige zaken berg je liever zo ver mogelijk uit het zicht op, terwijl andere spullen juist mooi zijn om je keuken mee op te fleuren. Koop wat leuke opbergpotten, een knappe olijfschenker of een grappig peper- en zoutstel en geef ze een mooi podium. En die houten pollepels? In een hippe pot of vaas staan ze straks supermooi te shinen op het aanrecht. Wist je dat we bij Eurofleur ook prachtige borden, schalen, kopjes en kommen verkopen? Geef een paar pronkstukken een mooie plek, bijvoorbeeld naast het koffiezetapparaat. Ook is het leuk om een aantal bordjes op te hangen. Het wordt lastig om ze te gebruiken voor het dagelijkse avondmaal, maar het staat wel gezellig!

Budget keukenmake-over | Tuincentrum EurofleurTip! Groepeer een paar van deze items op een houten snijplank. Dat oogt rustig, maar staat tegelijk helemaal gezellig.

Keukentextiel en kruiden: style je keuken

Keukentextiel is geen enorme investering en tóch kan het je keuken net dat beetje extra geven. Kies voor ovenwanten, pannenlappen en keukendoeken in een trendy kleur die je vaker in je keuken laat terugkomen. Denk bijvoorbeeld aan de bloempotten waar je je verse kruiden in laat groeien. Die kruiden zijn immers superlekker, helemaal duurzaam én ze staan fantastisch op je knappe kookeiland. Wil je op de gezonde toer? Een lage rotan mand kan prima dienst doen als fruitmand. Helemaal trendy!

Tip! Word je blij van groen, maar zijn kruiden niet helemaal jouw ding? Kies dan gewoon voor een kamerplant. Een hangplant is ideaal in een keuken waar je niet al te veel ruimte over hebt. Daarnaast staat het gewoonweg heel bijzonder.

Alles voor een keuken make-over kopen bij Eurofleur in Leusden

Kom langs bij tuincentrum Eurofleur om allerlei knappe woonaccessoires te shoppen. Je fleurt binnen een handomdraai je keuken helemaal op door deze te stylen met een stel leuke woonitems. We verkopen onder andere producten van het eigentijdse trendmerk Mica Decorations. We hopen je snel bij ons tuincentrum in Leusden te zien. Vragen? Onze medewerkers staan zeven dagen per week voor je klaar.

Contact

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

kamerplanten
Koningsdag! 'Oranje boven' in huis en tuin!

Koningsdag komt eraan en Nederland kleurt langzaam aan weer helemaal oranje! Zelf als je niet koningsgezind bent is het een fijne, opbeurende kleur, zowel binnen als buiten. Ons tuincentrum in Leusden geeft (combinatie)tips voor de mooiste oranje snijbloemen, kamer-, tuin- en balkonplanten.

Lees meer...
onkruid
Onkruid? Weg ermee!

Alles staat weer in bloei, inclusief het onkruid. Wij geven tips voor het herkennen en verwijderen van onkruid.

Lees meer...
duurzaam tuinieren
Maak van je tuin een vlinderparadijs

Zou je ook graag meer kleurrijke vlinders zien rondfladderen in je tuin of op je balkon of (dak)terras? Ons tuincentrum helpt jou én deze mooie insecten graag met vlindervriendelijke tuintips en de beste planten die je kunt inzetten als vlindermagneet.

Lees meer...
moestuin
Moestuinieren in april

Houd je van lekker en gezond eten? En van tuinieren? Dan ga je nu natuurlijk aan de slag met het zaaien en opkweken van je eigen groenten en kruiden. Ons tuincentrum geeft je vruchtbare tips!

Lees meer...
Vacatures