Breng kleur in het huis!

Breng kleur in het huis!

Kan jij ook niet wachten op het voorjaar en warmere dagen? Wij kunnen in elk geval niet wachten. Maak het daarom thuis alvast gezellig, door zelf het voorjaar in je huis te halen. Hoe? Dat vertellen we je graag in onze blog, dus lees vooral verder!

Verrijk jouw woning met planten

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar planten verrichten wonderen in het interieur. Ze maken het huis levendig en vrolijk. Soms vergeten we ook dat er naast groene planten, een heleboel thuisbloeiers zijn. Er zijn heleboel leuke planten die het heel goed doen in een binnenruimte en waar jij zeker van opvrolijkt. Denk aan Orchideeën, Begonia’s, Bromelia’s en natuurlijk ook aan de Flamingoplant. Haal ze snel binnen en geniet van de natuurkleuren in jouw eigen huis.

Maar ook mooie boeketbloemen in sierlijke vazen maken het huis vriendelijk. Tulpen en rozen kun je het hele jaar door kopen. Gelukkig maar, want dat maakt de sombere dagen een stuk kleurrijker. Lees hier hoe je zo lang mogelijk van je tulpen in de vaas kunt genieten.

Pampasgras en droogbloemen

Pampasgras en droogbloemen zijn de trend van het moment. En dat is niet gek ook. Want het maakt je huis een stuk gezelliger en knusser. Plus, hoef je er geen tijd in te stoppen om het te verzorgen. Het enige wat je hoeft doen is ze in een mooie vaas zetten en een leuk plekje voor te vinden. Onze droogbloemen en pampasgras kun je vinden bij de afdeling zijdebloemen. Easy and pretty!

Potterie

Potten en vazen doen het ook heel goed als decoratie en maken het plaatje compleet. Je hebt er namelijk heel veel van en je kan er nooit genoeg van hebben. Van kleurrijke potten tot unieke vormen. Mix eindeloos met verschillende tinten en materialen. Plaats er een leuke plant in of laat het voor zoals het is. En als we het toch nog even over pampasgras hebben: maak het een echte eyecatcher van door een paar steeltjes van de pampasgras in de potten te doen.

Voor al je benodigdheden kom je naar ons tuincentrum in Leusden. We helpen je hier graag bij het beantwoorden van je vragen en geven je advies. Geen tijd om langs te komen? Bekijk de producten via onze website.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

moestuin
Zomerse moestuintips

Hier volgt een flinke dosis inspirerende moestuintips voor de maand juli.

Lees meer...
tuinplanten
Zomerstekken in 11 stappen

Hier een praktisch stappenplan voor het nemen van zomerstekken.

Lees meer...
tuinplanten
Geef je balkon of terras een mediterrane sfeer

Wie houdt er nu niet van een ontspannen vakantiesfeer met mediterrane allure?

Lees meer...
tuinplanten
Weg met muggen en wespen in huis en tuin

Wij geven tips voor het wegjagen van muggen en wespen uit huis en tuin.

Lees meer...
Vacatures