Fleur je woning op met een wandkleed

Tags:
Fleur je woning op met een wandkleed

Ooit al eens gedacht aan het ophangen van een wandkleed? Misschien doet het je denken aan koninklijke paleizen of het rokerige huis van je oudtante. Het wandtapijt is echter helemaal terug en misschien wel hipper dan ooit! Je maakt van jouw muur een echte eyecatcher met de wanddoeken van tuincentrum Eurofleur. Je kan zo voor een prikkie en met relatief weinig middelen de ruimte compleet nieuw leven inblazen. Kom langs om ons knappe aanbod te bekijken.

Openingstijden & contact


 

Een wanddoek ophangen

Nu de lente is begonnen en we de koude wintermaanden achter ons laten, is het tijd voor de welbekende voorjaarsschoonmaak. Als je huis weer helemaal fris en fruitig is, is het wel zo leuk om ook je interieur een upgrade te geven. Vervang items in donkere kleuren of zware stoffen voor frisse tinten en lichte materialen. Je hoeft absoluut niet je wanden opnieuw te behangen of meteen een geheel andere inboedel aan te schaffen. Door een aantal woonaccessoires van tuincentrum Eurofleur in huis te halen, geef je je woning direct een compleet nieuwe look & feel. Een wanddoek is in principe een beetje zoals een schilderij, maar dan nét even wat origineler door het zachte en natuurlijke materiaal. Sla een spijker in de muur of koop een zelfklevende spijker die je eenvoudig weer kunt verwijderen. Zo kun je je nieuwe aanwinst heel makkelijk eens op een andere plek hangen! We hebben in Leusden nogal wat wandkleden om uit te kiezen, dus er past er altijd wel eentje bij jouw smaak en woonstijl.

Wanddoek of wandhanger ophangen | Tuincentrum Eurofleur

Praktisch en prachtig

Wandoeken en –kleden zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de interieurbladen of de woongerelateerde Instagrampagina’s. Waar zo’n kleed vroeger in eerste instantie een praktisch doel diende, zoals warmte en geluidsisolatie, werd de status die vasthing aan een bepaald kleed ook steeds belangrijker. Je kent die gewoven tapijten met Bijbelse taferelen vast wel uit de musea die je hebt bezocht. Tegenwoordig is het decoratieve element van zo’n wandhanger het meest belangrijk, en kunnen de meest prachtige beelden in hoge kwaliteit op het doek worden gedrukt. Een stilleven, een kunstig gezicht of kleurrijke kunst? Er zijn wanddoeken in allerlei soorten, maten en kleuren.

Tip! Het praktische voordeel van een wanddoek bestaat uiteraard nog steeds: net als een vloertapijt vermindert een wandkleed galm en hol geluid in huis. Geluidsgolven reflecteren namelijk eenvoudig op hardere materialen, maar door zo’n zacht wandkleed op te hangen, verbeter je de akoestiek.

Woonartikelen shoppen



Mix & matchen met wanddecoratie

Weet je niet goed welke wandhanger het beste bij jouw interieur past? Onze medewerkers helpen je graag de beste match te vinden. Zo zullen ze bijvoorbeeld kijken naar de kleur van je muur, meubels en accessoires om het perfecte wandkleed voor je uit te zoeken. Breng dus gerust wat foto’s mee! De meeste van onze wanddoeken zijn gedrukt op velvet, voorzien van een handig ophangsysteem in trendy zwart en te verkrijgen in allerlei afmetingen, zowel liggend als staand. Je moet wel een beetje durven, want met zo’n doek aan de wand maak je wel echt een statement. Je gaat er hoe dan ook veel reacties op krijgen – uiteraard allemaal positief! Heb je een wat langere muur vrij? Combineer je nieuwe kunstwerk met andere posters, schilderijen, bordjes, spiegels of wanddeco. Je creëert zo een heuse gallery wall.

Wandkleed kopen bij Eurofleur in Leusden

Kom langs bij tuincentrum Eurofleur in Leusden om onze collectie wandkleden van onder andere WV DESIGN te bekijken. Vergeet ook niet om meteen de rest van de inspiratie-afdeling vol knappe woonitems te bekijken. Geloof ons, je wordt er hebberig van... We hebben allerlei trendy woonaccessoires die je helpen je huis een grote of kleine metamorfose te geven. Tot snel!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Mooie Moederdag cadeautips

Het is bijna Moederdag: tijd om je moeder in de bloemetjes te zetten! Letterlijk of figuurlijk. Ons tuincentrum puilt uit van mooie planten (voor buiten én binnen) en sfeervolle accessoires waarmee je haar zeker opfleurt.

Lees meer...
tuintips
15 tuintips voor de maand mei

Er is nu van alles te doen om de tuin, het balkon of (dak)terras fris en fleurig te maken. Ons tuincentrum in Leusden zet 15 klussen en klusjes voor deze maand op een rij. Fijn en ontspannend om te doen, zeker bij een stralend lentezonnetje.  

Lees meer...
duurzaam tuinieren
11 tips voor een biodiverse tuin

Lees onze 11 praktische tips voor een biodiverse, klimaatbestendige en natuurinclusieve tuin!

Lees meer...
kamerplanten
Fris je kamerplanten op

Wist je dat je kamerplanten nu het langer licht is wat meer zorg en aandacht nodig hebben? Ons tuincentrum in Leusden heeft handige opfristips voor je kamerplanten.

Lees meer...
Vacatures