Buitenpotten van elho: 3 redenen om ze te kopen

Buitenpotten van elho: 3 redenen om ze te kopen

Ben je de trendy, handzame en niet-kapot-te-krijgen bloempotten van elho gewend? Dan snappen we dat je nooit meer anders wil. elho is immers hét merk als het op kwalitatieve en vooruitstrevende tuinartikelen aankomt. Omdat er geregeld nieuwe collecties en series op de markt worden gebracht, kan je jouw voortuin, terras of balkon keer op keer naar een groener en dus duurzamer level tillen. Bij elke plant hoort immers een knap potje! Je hoort het, wij zijn fan van elho. In dit blog geven we je dan ook dolgraag 3 redenen waarom jij meer elho naar jouw tuin moet halen.

1. De bloempotten van elho zijn makkelijk te verplaatsen

Een bloempot heeft in principe maar één functie: jouw groen zo prachtig mogelijk laten stralen. Wáár je de plant neer wilt zetten, ligt compleet in jouw handen. Wel is het natuurlijk essentieel om ook naar de standplaatswensen van jouw beplanting luisteren. De potten van elho geven je die flexibiliteit, aangezien ze licht van gewicht en dus makkelijk te verplaatsen zijn. Geeft jouw plant met vlekjes of hangende bladeren aan dat hij het stekkie dat je uit hebt gekozen misschien toch niet zo fijn vindt, dan kan je 'm altijd heel eenvoudig optillen en verhuizen. Daarnaast zijn er meer voordelen van kunststof:

  • elho plantenbakken zijn niet kapot te krijgen
  • de bloempotten van elho zijn weersbestendig

elho buitenpotten kopen

 

2. Je draagt je steentje bij aan duurzamere toekomst

Alle merken die bloempotten produceren zullen roepen dat ze de natuur op de eerste plaats zetten. elho bewijst dit echter ook met acties. De producten van elho worden ontworpen en geproduceerd in Nederland, namelijk in Tilburg Het bedrijf produceert met 100% schone windenergie en 80% van alle producten wordt al gemaakt van gerecycled materiaal. Tevens wordende  potten gemaakt om heel lang van te genieten. Ben je je pot toch zat? Dan kan deze weer mee in het recycleproces. Per jaar wordt er bijna 8.400.000 kilo gerecycled plastic gebruikt om elho design potten van te maken. Da's nog eens duurzaam!

elho pot kopen | tuincentrum Eurofleur in Leusden

3. Ze bieden jouw planten het mooiste podium om te stralen

Kort gezegd: de bloempotten zien er gewoon heel lekker uit! Met regelmaat presenteert dit merk een nieuwe collectie bloempotten, altijd gebaseerd op de laatste kleur- en vormtrends. Waar andere merken zich beperken tot de meer standaard kleuren is er bij elho ook ruimte voor wat meer spannende tinten. Donkergroen, okergeel, poederroze of brique? Het kan allemaal. Ook zijn de potten verkrijgbaar in verschillende maten. Zo kan je een simpel statement maken met een grote fruitboom in een bijpassende pot of juist een subtiele verzameling kruidenplantjes in green basics potjes aan je moestuin toevoegen. Wist je ook dat de potten kleurvast zijn? Een beetje UV-straling zal de kleur van je pot geen kwaad doen. Je kan jouw elho verzameling dus prima het gehele jaar volop van het zonnetje laten genieten.

Meer over elho

 

elho bloempotten voor buiten of binnen koop je bij tuincentrum Eurofleur in Leusden

Je leest het; met de potten van elho zit het wel snor. Je blaast je tuin nieuw leven in en bent daarnaast bewust betrokken bij het verduurzamen van onze planeet. Win win! Je vindt bij tuincentrum Eurofleur uiteraard altijd de nieuwste collecties van dit kwaliteitsmerk. Kom dus langs om jouw favoriete pot voor binnen of buiten te shoppen, óf klik eenvoudig je digitale winkelmandje vol in onze webshop. Keuze genoeg!

Contact & openingstijden

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

kerst
Zelf een kerstkrans maken

In deze blog ontdek je waarom het zelf maken van een kerstkrans de perfecte manier is om een persoonlijk tintje aan je kerstversieringen toe te voegen.

Lees meer...
kerst
Hoeveel lampjes in de kerstboom?

Hoeveel kerstlampjes heb je nodig voor in de boom? En welke soorten kerstverlichting zijn er?

Lees meer...
kerst
Hoe kies ik de juiste kerstboom

Wij helpen je bij de kunst van het kiezen van de ultieme kerstboom.

Lees meer...
tuinplanten
Winterbloeiers voor meer kleur

In deze blog leer je meer over vijf winterbloeiers die jouw tuin doen stralen, zelfs in de koudste maanden.

Lees meer...
Vacatures