Buitenpotten van elho: 3 redenen om ze te kopen

Buitenpotten van elho: 3 redenen om ze te kopen

Ben je de trendy, handzame en niet-kapot-te-krijgen bloempotten van elho gewend? Dan snappen we dat je nooit meer anders wil. elho is immers hét merk als het op kwalitatieve en vooruitstrevende tuinartikelen aankomt. Omdat er geregeld nieuwe collecties en series op de markt worden gebracht, kan je jouw voortuin, terras of balkon keer op keer naar een groener en dus duurzamer level tillen. Bij elke plant hoort immers een knap potje! Je hoort het, wij zijn fan van elho. In dit blog geven we je dan ook dolgraag 3 redenen waarom jij meer elho naar jouw tuin moet halen.

1. De bloempotten van elho zijn makkelijk te verplaatsen

Een bloempot heeft in principe maar één functie: jouw groen zo prachtig mogelijk laten stralen. Wáár je de plant neer wilt zetten, ligt compleet in jouw handen. Wel is het natuurlijk essentieel om ook naar de standplaatswensen van jouw beplanting luisteren. De potten van elho geven je die flexibiliteit, aangezien ze licht van gewicht en dus makkelijk te verplaatsen zijn. Geeft jouw plant met vlekjes of hangende bladeren aan dat hij het stekkie dat je uit hebt gekozen misschien toch niet zo fijn vindt, dan kan je 'm altijd heel eenvoudig optillen en verhuizen. Daarnaast zijn er meer voordelen van kunststof:

  • elho plantenbakken zijn niet kapot te krijgen
  • de bloempotten van elho zijn weersbestendig

elho buitenpotten kopen

 

2. Je draagt je steentje bij aan duurzamere toekomst

Alle merken die bloempotten produceren zullen roepen dat ze de natuur op de eerste plaats zetten. elho bewijst dit echter ook met acties. De producten van elho worden ontworpen en geproduceerd in Nederland, namelijk in Tilburg Het bedrijf produceert met 100% schone windenergie en 80% van alle producten wordt al gemaakt van gerecycled materiaal. Tevens wordende  potten gemaakt om heel lang van te genieten. Ben je je pot toch zat? Dan kan deze weer mee in het recycleproces. Per jaar wordt er bijna 8.400.000 kilo gerecycled plastic gebruikt om elho design potten van te maken. Da's nog eens duurzaam!

elho pot kopen | tuincentrum Eurofleur in Leusden

3. Ze bieden jouw planten het mooiste podium om te stralen

Kort gezegd: de bloempotten zien er gewoon heel lekker uit! Met regelmaat presenteert dit merk een nieuwe collectie bloempotten, altijd gebaseerd op de laatste kleur- en vormtrends. Waar andere merken zich beperken tot de meer standaard kleuren is er bij elho ook ruimte voor wat meer spannende tinten. Donkergroen, okergeel, poederroze of brique? Het kan allemaal. Ook zijn de potten verkrijgbaar in verschillende maten. Zo kan je een simpel statement maken met een grote fruitboom in een bijpassende pot of juist een subtiele verzameling kruidenplantjes in green basics potjes aan je moestuin toevoegen. Wist je ook dat de potten kleurvast zijn? Een beetje UV-straling zal de kleur van je pot geen kwaad doen. Je kan jouw elho verzameling dus prima het gehele jaar volop van het zonnetje laten genieten.

Meer over elho

 

elho bloempotten voor buiten of binnen koop je bij tuincentrum Eurofleur in Leusden

Je leest het; met de potten van elho zit het wel snor. Je blaast je tuin nieuw leven in en bent daarnaast bewust betrokken bij het verduurzamen van onze planeet. Win win! Je vindt bij tuincentrum Eurofleur uiteraard altijd de nieuwste collecties van dit kwaliteitsmerk. Kom dus langs om jouw favoriete pot voor binnen of buiten te shoppen, óf klik eenvoudig je digitale winkelmandje vol in onze webshop. Keuze genoeg!

Contact & openingstijden

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Maak met Pinksteren je eigen bloemweide!

Tijdens de Pinksterdagen zijn veel mensen een extra dag vrij. Hopelijk met een fijn lentezonnetje erbij! Kom vóór de pinksterdagen lekker langs voor alles wat je nog nodig hebt voor je tuin, terras of balkon! Bijvoorbeeld voor mooie inheemse planten of zaden voor het creëren van je eigen wilde bloemenweide. Van beide fleur je niet alleen zelf op, maar je doet er ook bijen en vlinders een groot plezier mee.

...

Lees meer...
Mei: wel zaaien, niet maaien

In mei kun je van alles zaaien, maar het gras beter even niet maaien. Hoe dat zit? Ons tuincentrum geeft je alle 'ins and outs'!

Lees meer...
Top 10 met hemelsblauwe bloemen

Blauw is de lievelingskleur van veel mensen. De kleur heeft een koele, betrouwbare en rustgevende uitstraling, waardoor hij ook in veel reclames en uniformen wordt gebruikt. Maar blauw kan ook melancholisch of somber stemmen – denk aan de uitdrukkingen 'een blauwtje lopen', ‘de blues hebben’ en 'blue Monday'. Optisch heeft blauw een wijkende werking. Iets wat blauw is dringt zich niet aan je op, maar lijkt zich juist terug te trekken. Door blauwe bloemen achter in o...

Lees meer...
IJsheiligen: kuip- en potplanten verzorgen

Je hebt er vast wel eens van gehoord: IJsheiligen. Wist je dat je daarna echt de bloemetjes buiten kunt zetten? Ons tuincentrum legt uit hoe dit zit en hoe je dat doet.

Lees meer...
Vacatures