5 gouden tips voor het gezelligste tuinfeest

5 gouden tips voor het gezelligste tuinfeest

De zomer is geen zomer … zonder een gezellig tuinfeestje! Want met zon, lekker eten en gezellige mensen om je heen, maak jij je zomer onvergetelijk. Dus grijp een moment en organiseer jouw tuinfeest. Hoe? Daar helpen wij je natuurlijk graag mee.

Het lijkt misschien veel werk, maar als je het van tevoren goed aanpakt dan valt het hartstikke mee. En maak je geen zorgen, want met Eurofleur sta je er niet alleen voor. Samen met onze tips, organiseer jij in een handomdraai een onvergetelijk tuinfeest. Voor zowel een klein als voor een groot gezelschap. Heb jij er al zin in? Lees dan vooral verder.

Een goed begin is het halve werk

Een goede voorbereiding neemt een hoop stress weg. Dus maak ruim van tevoren een checklist voor jezelf met wat je allemaal moet doen. Met deze punten kom je een end:

  • Check het weersbericht. Kies een zonnige en warme dag uit voor je tuinfeest.
  • Maak een boodschappenlijstje en plan tijdig de boodschappen in. Zo weet je wat je allemaal moet halen en scheelt het je enorm stress tussen de voorbereidingen door.
  • Ruim je tuin op, want opgeruimd staat netjes. Je tuin hoeft niet tot spik en span te zijn, maar zorg ervoor dat je feestelijke tuin netjes oogt.

Maak je tuin sfeervol

Bij een gezellig tuinfeest hoort ook een knusse aankleding. Dus bring in the lights en geef je tuin meer sfeer met hangende lichtsnoeren. Een vuurkorf doet nog meer wonderen op zo’n avond. Het geeft je tuinfeest echt dat zomers en ‘old-school’ gevoel. Pak de marshmallows erbij en geniet samen tot in de late uurtjes.

En het allerbelangrijkst: muziek! Met een goede muziekinstallatie maak jij je tuinfeestje onvergetelijk. Met al die heerlijke tunes waar je lekker op kan dansen en meezingen. Wat wil je nog meer? Vergeet niet om je buren van tevoren te waarschuwen voor de mooie zangkunsten van je vrienden. Via Spotify heb je allerlei playlists met jouw favoriete genre. Zo hoef je daar niet meer naar om te kijken en kan je lekker genieten van het gezelschap en uiteraard al het lekkers!

De gouden tips van Eurofleur

Je tuinfeest kan bijna beginnen! Met deze drie extra tips komt jouw tuinfeest helemaal voor elkaar. Ben je er klaar voor? Maak een cocktail tafel! Tijdens zo’n gezellig warme avond is een verfrissend drankje altijd lekker. Geloof ons. Die gaan zeker op. Dus zorg ervoor dat je genoeg te drinken hebt en probeer het leuk neer te zetten. Zo kunnen de gasten zelf hun summer-cocktail maken.

Naast een lekkere opfrisser, wil je ook een heerlijk stukje vlees, vis of vega. Marineer het twee dagen van te voren en wij beloven je: iedereen zal het nog lang blijven herinneren. Bekijk deze link voor originele recepten van Miljuschka. En dan tot slot een praktische tip: maak gebruik van papieren servies. Zo hoef je minder afwas te doen en kan het direct de prullenbak in.

Heb je alle spullen en aankleding voor je tuinfeest?

Bij Eurofleur vind je alles wat hier nodig voor hebt. Heb je vragen of heb je advies nodig? Onze medewerkers staan je met vol enthousiast te woord. Geen tijd om langs te komen? Bekijk dan onze webshop. Tot snel en veel plezier!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

kerst
Zelf een kerstkrans maken

In deze blog ontdek je waarom het zelf maken van een kerstkrans de perfecte manier is om een persoonlijk tintje aan je kerstversieringen toe te voegen.

Lees meer...
kerst
Hoeveel lampjes in de kerstboom?

Hoeveel kerstlampjes heb je nodig voor in de boom? En welke soorten kerstverlichting zijn er?

Lees meer...
kerst
Hoe kies ik de juiste kerstboom

Wij helpen je bij de kunst van het kiezen van de ultieme kerstboom.

Lees meer...
tuinplanten
Winterbloeiers voor meer kleur

In deze blog leer je meer over vijf winterbloeiers die jouw tuin doen stralen, zelfs in de koudste maanden.

Lees meer...
Vacatures