Woontrends najaar 2022

Woontrends najaar 2022

Over enkele weken naderen we het najaar. En elk seizoen brengt zijn eigen trends met zich mee. In deze blog focussen we ons op de woontrends van dit najaar en helpen we je bij de volgende aankoop voor je interieur.

Verwacht dit seizoen vooral veel kleur, verschillende materialen en thema’s. Probeer deze trends met elkaar te combineren en je interieur zal opvallen op zijn eigen manier. Wij zijn enthousiast! Kun jij niet wachten om de trends in het interieur toe te passen? Lees dan vooral verder en laat je inspireren.

Mooi klassiek

Klassiek is de trend van het moment. Misschien denk je al gelijk aan de Downton Abbey serie of juist aan de oude vertrouwde wit en grijs kleuren. Maar een klassieke stijl is veel meer dan dat. Want wat dacht je van de luxe kleurencombinatie van donkerblauw met mosterdgeel, plus gouden accessoires. Chiquer dan dit, bestaat niet.

Funky house

Bij het najaar denk je vooral aan eentonige kleuren, zoals bruin, groen, grijs, etc. Maar dat hoeft niet altijd het geval te zijn. Felle kleuren en drukke printjes maken het najaar juist een stuk vrolijker en brengen het zonnetje in huis. Wil jij ook de funky trend in je interieur toepassen? Dat is zo gedaan. Felle kleuren, gekke vormen en drukke printjes, zijn de ingrediënten van deze funky trend. Probeer dit terug te laten komen in je behang, kussens, kaarsen, plaids en schilderijen.

Oldies are goldies

De terugkerende trend die we elk seizoen weer benoemen: vintage. Gelukkig ook! Want deze trend, zorgt voor een huiselijk en warm gevoel. Precies wat elk huis nodig heeft. Vintage zorgt daarnaast voor mooie herinneringen, die je terugbrengen naar de goede oude tijden. Voeg vintage items aan je interieur toe met vormen en materialen die voor ultieme flashback zorgen. Denk hierbij aan lampen, kasten, beddengoed en servies.

Rustige basis

Ben je geen fan van veel kleur en gekke vormen? Maak je geen zorgen, want effen kleuren en de vertrouwde vormen gaan nooit uit de mode. Het is een rustige basis, die bij geen enkel interieur kan ontbreken. Een leuke toevoeging aan deze trend is de prachtige en rijke stof: fluweel. Zo creëer jij een sterke basis met een knipoog.

Ga jij aan de slag?

Bij Tuincentrum Eurofleur vind je deze trends terug in onze artikelen. Kom snel langs en laat je inspireren.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

moestuin
Zomerse moestuintips

Hier volgt een flinke dosis inspirerende moestuintips voor de maand juli.

Lees meer...
tuinplanten
Zomerstekken in 11 stappen

Hier een praktisch stappenplan voor het nemen van zomerstekken.

Lees meer...
tuinplanten
Geef je balkon of terras een mediterrane sfeer

Wie houdt er nu niet van een ontspannen vakantiesfeer met mediterrane allure?

Lees meer...
tuinplanten
Weg met muggen en wespen in huis en tuin

Wij geven tips voor het wegjagen van muggen en wespen uit huis en tuin.

Lees meer...
Vacatures