Kersttrend 2022: bijzondere kerstballen

Tags:
Kersttrend 2022: bijzondere kerstballen

Je hebt ze de afgelopen kerstjaren vast voorbij zien komen: bijzondere kerstballen in allerlei vormen, kleuren en maten. Een avocado, een hondje of een auto; je kan het zo gek niet bedenken, of er bestaat een kerstbal van. Met deze ballentrend maak je van jouw kerstboom dit jaar iets heel leuks. Je raakt immers niet uitgegeven op die foute ballen. Tijd om eens in te zoomen op deze vrolijke trend!

‘Foute’ kerstballen in allerlei soorten en maten

Na twee jaar vol Corona-leed mogen we kerst 2022 flink uitpakken! Niks is te gek, zeker niet als het op kerstdecoratie aankomt. Eén van de trends die je dit jaar veel gaat zien, is de kleurrijke kerstboom. Fonkelende lichtjes in alle kleuren van de regenboog, guirlandes in verschillende tinten én kerstballen in allerlei verschillende vormen. Deze kerstballen worden door veel klassieke kerstfans gezien als tamelijk fout, maar wij vinden het juist een bijzonder leuke trend. Wie wordt er immers niet vrolijk van een pizzapunt, een glas wijn of een flamingo in de kerstboom?

Kerstartikelen online bestellen

 

Wat maakt een kerstbal bijzonder?

Een kerstbal heet natuurlijk niet voor niks een kerstbál. De traditionele variant is rond en kerstbomen werden tot een aantal jaar geleden eigenlijk altijd met de klassieke kerstbal opgeleukt. Her en der was er misschien een engeltje of sneeuwpop te bekennen, maar hele uitbundige kersthangers in gekke vormen waren er nog niet. Bijzondere kerstballen bestonden natuurlijk wel, maar deze werden als speciaal gezien om andere redenen. Bijvoorbeeld omdat ze handgeschilderd, antiek of zeer zeldzaam waren.

Foute kerstballen kopen | Eurofleur in Leusden

Kerstballen voor elk budget

Tegenwoordig kan je niet meer om de vrolijke kersthangers heen. Elk jaar worden het er meer en meer, zoals je ook in ons tuincentrum kunt komen ontdekken. De kerstshow is nog niet officieel geopend, maar je kunt al wel een groot deel van onze kerstballen zien en kopen. Wanneer je straks over onze kerstafdeling wandelt zie je genoeg grappige kerstballen waarmee jij jouw boom tot een waar feestje maakt. Je kunt het zo duur maken als je zelf wilt. Er zijn immers glazen en plastic kerstballen, waarbij de tweede uiteraard net een stukje goedkoper is dan de eerste. Ook kan je er natuurlijk voor kiezen om deze foute ballen te mixen and matchen met ‘gewone’ kerstballen. Wanneer je voor een neutrale bal kiest, springen de grappige ornamenten er zeker uit.

Kerstdecoratie kopen

 

Een kerstboom met een thema

Wanneer je elk jaar weer de kerstballen tevoorschijn tovert, zal er een glimlach op je gezicht verschijnen. Door een verzameling aan te leggen, hoef je zeker niet elk jaar een compleet nieuwe collectie kerstballen te kopen. Wissel wat oudere om en je hebt weer een compleet andere boom dan die van vorig jaar. Kies voor een bepaald thema om je bezoek eens goed te verrassen. Hang bijvoorbeeld allemaal maar ballen in de vorm van snacks op of maak er een jungle van door voor allerlei diertjes te kiezen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bijzondere kerstballen kopen | Eurofleur in Leusden

Kersthangers voor kinderen

Ook is het leuk om de kinderen een kerstbal uit te laten kiezen. Wanneer ze deze zelf straks een plekje in de kunstkerstboom mogen geven, is het feest compleet. Maak hier elk jaar weer een traditie van om een prachtige kerstherinnering voor ze te maken. Geef ze, als ze wat ouder zijn, eventueel een mini kerstboom voor op hun kamertje en tover die om tot een geweldige boom die de persoonlijkheid van je zoon of dochter laat uitstralen.

Bijzondere kerstballen kopen bij tuincentrum Eurofleur in Leusden

In ons assortiment vind je onder andere kerstballen van Christmas Decorations by Decoris. Deze betaalbare ballen zijn té leuk om te laten hangen. Vergeet ook onze Efteling kerstballen! Geef Klein Duimpje de hoofdrol in jouw sprookjesachtige kerstboom. Kom langs bij tuincentrum Eurofleur en laat je fantasie de vrije loop. Als je door de kerstbomen de ornamenten niet meer ziet, zijn onze medewerkers daar om je een handje te helpen bij je keuze. Houd ook in je achterhoofd dat zo’n grappige kerstbal een fantastisch leuk en persoonlijk cadeau is. Tot snel bij Eurofleur, het tuincentrum met de grootste kerstshow van Midden-Nederland!

Contact & openingstijden

Bezoek de webshop

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

tuinplanten
De perfecte kleurcombinaties voor je border: tips & inspiratie

Een goed ontworpen border kan je tuin omtoveren tot een kleurrijk en levendig paradijs waar je de hele zomer van kunt genieten. Maar hoe kies je de juiste kleuren en waar moet je op letten bij het aanplanten van je plantenborder?

Lees meer...
tuinplanten
Tuin- en potplanten met zomerse geuren

Op zoek naar een natuurlijk zomers parfum? Wij bieden voldoende keuze uit tuin- en potplanten die heerlijk geuren.

Lees meer...
tuintips
Tuintips voor de langste dag van het jaar

Op 20 juni is het de langste dag van het jaar. Dat betekent (mid)zomer! De ideale tijd om ervoor te zorgen dat je tuin- en balkonplanten nog lang en rijk zullen bloeien. Waarom en hoe ontdek je hier!

Lees meer...
vaderdag
Groene Vaderdag cadeaus

Geen inspiratie voor een mooi cadeau voor Vaderdag? Wel klaar met de sokken, stropdassen en aftershave? In ons tuincentrum in Leusden vind je gegarandeerd iets van zijn gading, of hij nu groene vingers heeft of niet!

Lees meer...
Vacatures