Deze 3 woonitems móet je dit najaar in huis halen

Deze 3 woonitems móet je dit najaar in huis halen

Met een aantal interieur must-haves weet je zeker dat je deze herfst en winter stijlvol, warm en gezellig doorkomt. Ondanks de warmte temperaturen van de afgelopen tijd, brengen we weer meer tijd binnenshuis door. De dagen worden immers natter, grijzer en donkerder. Vanwege de vele uren die je binnen de muren van je huis besteedt, mag je woonkamer, slaapkamer, keuken of thuiskantoor écht wel een leuke najaarsupgrade krijgen. Dat dat absoluut niet duur hoeft te zijn, gaan wij jou in dit blogartikel bewijzen. Lees meer over de 3 interieuritems waarmee jij jouw huis een simpele, maar effectieve update geeft!

1. Plaid

Verruil de zomerse accessoires voor warme en zachte materialen, zoals een plaid. Zo’n fleece deken is niet alleen een mooie, maar ook een zeer praktische toevoeging. Wat is er nu fijner dan straks in de koudste tijd van het jaar heerlijk onder een woondeken kruipen? Een wijntje in de ene hand, een zak kruidnoten in de andere en de warmte van een deken waar je heerlijk onder bent gekropen… Klinkt niet gek, toch? Zeker nu we wat bewuster om moeten gaan met onze verwarming bieden plaids dé oplossing om er toch een warme winter van te maken. Ga voor grove kabelbreisels, aaibaar imitatiebont of zelfs voor een deken met mouwen.

2. Sierkussens

Sierkussens om te kussen mogen ook niet op je bank of bed ontbreken. Kussens kunnen een enorme verandering teweeg brengen, zonder dat je te diep in de buidel hoeft te tasten. Laat je inspireren door de kleuren die je buiten ziet. Diep en rijk geel, oranje, paars, rood en bruin zullen zeker een herfstige touch aan je interieur toevoegen. Tegenwoordig is het de trend om weg te blijven van symmetrie en juist allerlei kleuren, vormen, maten en materialen te combineren. Mix luxe sierkussens met een glans met stoere kussens van wol. Een standaard kussenhoes 50x50 met print match je weer met een rond sierkussen in een opvallende kleur. Alles is mogelijk!

Kussens & plaids


 

2. Geurkaars

Waar je in de zomer vooral de citronellakaars op de tuintafel hebt laten branden, is het tijd voor meer warmere geuren op de salontafel. Geur doet ontzettend veel voor de sfeer in je huis en dus mag je jezelf absoluut trakteren op een mooie geurkaars. Deze geuren ademen één en al herfstsfeer:

  • Hout
  • Vanille
  • Kaneel
  • Kardemom
  • Karamel
  • Vuur

In ons assortiment vind je geweldige geurkaarsen van merken als Bolsius en Mica Decorations. Vergeet ook onze ScentChips niet. Combineer je geurkaars met andere lichtpuntjes, zoals een trendy kandelaar met een gedraaide kaars, een niet-van-echt-te-onderscheiden LED kaars of kaarsenhouder met klassieke druipkaars. Zo kom jij het najaar zowel letterlijk als figuurlijk schitterend door.

Kaarsen

 

Woontrends 2022: najaar en winter | Tuincentrum Eurofleur

Dé najaar woontrends 2022 ontdek je bij tuincentrum Eurofleur

Naast de plaids, geurkaarsen en kussentjes zijn er natuurlijk nog veel meer elementen die je woning een echte najaarstouch geven. Droogbloemen, wandkleden, tafellampen en vensterbank decoratie zorgen ervoor dat jij nóg meer zin om veel tijd thuis door te brengen. Kom langs bij tuincentrum Eurofleur in Leusden om al onze najaarstrends te bekijken. Onze medewerkers koppelen je graag aan het product waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Ook voor de mooiste kamerplanten en bloempotten ben je bij ons aan het juiste adres. Tot snel!

Contact & openingstijden

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

moestuin
Zomerse moestuintips

Hier volgt een flinke dosis inspirerende moestuintips voor de maand juli.

Lees meer...
tuinplanten
Zomerstekken in 11 stappen

Hier een praktisch stappenplan voor het nemen van zomerstekken.

Lees meer...
tuinplanten
Geef je balkon of terras een mediterrane sfeer

Wie houdt er nu niet van een ontspannen vakantiesfeer met mediterrane allure?

Lees meer...
tuinplanten
Weg met muggen en wespen in huis en tuin

Wij geven tips voor het wegjagen van muggen en wespen uit huis en tuin.

Lees meer...
Vacatures