Breng sfeer in je tuin met buitenverlichting

Breng sfeer in je tuin met buitenverlichting

Donkere en koude dagen. Dat is het kenmerk van deze periode van het jaar. Het is ook een periode van knusse lichtjes, warme drankjes en gezelligheid. Maar om de gehele winter niet om te kijken naar je tuin? Zonde! Met de juiste accessoires voor je tuin geef je ook in de winter een warme sfeer aan je tuin. Met onze tips maak je van je tuin en gezellige en knusse plek om naar te kijken.

Sidenote: maak gebruik van buiten (kerst)verlichting. Deze is goed bestendig tegen alle weersomstandigheden. Ook biedt het een hoop mogelijkheden. Zo zijn er meerdere vormen, maten en standen.

Kies voor de juiste tuinverlichting

Er is een breed scala aan lichtsnoeren. Stel deze drie vragen aan jezelf om erachter te komen welke lichtsnoeren het best matchen met jou.

Vraag 1: Waar wil je de verlichting ophangen?

Voor je kan kiezen wat je wilt, is het belangrijk om te bedenken waar je de verlichting wilt hebben. Zoek je verlichting voor aan het huis? Of zoek je sfeerverlichting voor in de bomen? Of heb je liever sfeerverlichting boven de loungeset? Voor elke plek heb je waarschijnlijk een andere voorkeur voor verlichting. Houd daarom altijd in je achterhoofd waarvoor je de verlichting wilt gebruiken.

Vraag 2: Welke kleur wil ik dat het licht afgeeft?

Er zijn veel kleuren licht. Denk hierbij aan wit licht, geel licht of gekleurd licht. Daarnaast heb je ook nog de felheid van het licht. Wil je gedimd licht of juist fel licht? Dit is een overweging om te maken. Gedimd licht zorgt voor de meest warme en knusse sfeer. Dit is voor ons een echte aanrader.

Vraag 3: Welke vorm wil je dat de lichtsnoer heeft?

Je hebt meerder vormen van lichtsnoeren. Denk hierbij aan een lichtsnoer met lampen eraan, met nep ijspegels, een net of een snoer. Wil je een snoer boven je loungeset? Dan raden wij een lichtsnoer met lampen aan. Dit geeft een knusse sfeer. Zoek je verlichting voor om een boom? Dan raden wij een normale lichtsnoer aan. Verlichting aan huis? Ga dan voor een snoer met nep ijspegels eraan.

Onze favoriete verlichting: lampionnen!

Op zoek naar iets anders dan lichtsnoeren? Dan zijn lampionnen onze favoriet. Mix & match meerdere maten, vormen en kleuren met elkaar en plaats ze op verschillende hoogtes. Dit geeft een gezellige en stijlvolle sfeer.

Kom voor al je lichtsnoeren naar Eurofleur. Hier hebben we een groot assortiment aan lichtsnoeren. Kom langs in ons tuincentrum in Leusden of bekijk onze producten online.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

tuintips
15 lentefrisse tuintips voor maart

Verheug je je ook zo op het nieuwe buitenseizoen? Ons tuincentrum helpt je op weg met deze 15 lentefrisse tuin- en balkonklussen!

Lees meer...
kamerplanten
Planten voor je bad- en slaapkamer

Wil je het zen-niveau in je bad- en slaapkamer verhogen? Ons tuincentrum in Leusden weet welke planten je dan in huis moet halen!

Lees meer...
bloembollen
Toffe tulpen

Ook zo dol op tulpen? Ons tuincentrum in Leusden vertelt je er meer over en geeft handige tulpentips!

Lees meer...
tuinplanten
Kuip- en potplanten verzorgen

Heb je vorstgevoelige kuip- of potplanten in de schuur, garage, kas of een onverwarmde zolderkamer staan? Ons tuincentrum heeft praktische tips en info over de verzorging van je planten in de winterberging.

Lees meer...
Vacatures