Breng sfeer in je tuin met buitenverlichting

Breng sfeer in je tuin met buitenverlichting

Donkere en koude dagen. Dat is het kenmerk van deze periode van het jaar. Het is ook een periode van knusse lichtjes, warme drankjes en gezelligheid. Maar om de gehele winter niet om te kijken naar je tuin? Zonde! Met de juiste accessoires voor je tuin geef je ook in de winter een warme sfeer aan je tuin. Met onze tips maak je van je tuin en gezellige en knusse plek om naar te kijken.

Sidenote: maak gebruik van buiten (kerst)verlichting. Deze is goed bestendig tegen alle weersomstandigheden. Ook biedt het een hoop mogelijkheden. Zo zijn er meerdere vormen, maten en standen.

Kies voor de juiste tuinverlichting

Er is een breed scala aan lichtsnoeren. Stel deze drie vragen aan jezelf om erachter te komen welke lichtsnoeren het best matchen met jou.

Vraag 1: Waar wil je de verlichting ophangen?

Voor je kan kiezen wat je wilt, is het belangrijk om te bedenken waar je de verlichting wilt hebben. Zoek je verlichting voor aan het huis? Of zoek je sfeerverlichting voor in de bomen? Of heb je liever sfeerverlichting boven de loungeset? Voor elke plek heb je waarschijnlijk een andere voorkeur voor verlichting. Houd daarom altijd in je achterhoofd waarvoor je de verlichting wilt gebruiken.

Vraag 2: Welke kleur wil ik dat het licht afgeeft?

Er zijn veel kleuren licht. Denk hierbij aan wit licht, geel licht of gekleurd licht. Daarnaast heb je ook nog de felheid van het licht. Wil je gedimd licht of juist fel licht? Dit is een overweging om te maken. Gedimd licht zorgt voor de meest warme en knusse sfeer. Dit is voor ons een echte aanrader.

Vraag 3: Welke vorm wil je dat de lichtsnoer heeft?

Je hebt meerder vormen van lichtsnoeren. Denk hierbij aan een lichtsnoer met lampen eraan, met nep ijspegels, een net of een snoer. Wil je een snoer boven je loungeset? Dan raden wij een lichtsnoer met lampen aan. Dit geeft een knusse sfeer. Zoek je verlichting voor om een boom? Dan raden wij een normale lichtsnoer aan. Verlichting aan huis? Ga dan voor een snoer met nep ijspegels eraan.

Onze favoriete verlichting: lampionnen!

Op zoek naar iets anders dan lichtsnoeren? Dan zijn lampionnen onze favoriet. Mix & match meerdere maten, vormen en kleuren met elkaar en plaats ze op verschillende hoogtes. Dit geeft een gezellige en stijlvolle sfeer.

Kom voor al je lichtsnoeren naar Eurofleur. Hier hebben we een groot assortiment aan lichtsnoeren. Kom langs in ons tuincentrum in Leusden of bekijk onze producten online.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

IJsheiligen: kuip- en potplanten verzorgen

Je hebt er vast wel eens van gehoord: IJsheiligen. Wist je dat je daarna echt de bloemetjes buiten kunt zetten? Ons tuincentrum legt uit hoe dit zit en hoe je dat doet.

Lees meer...
Mooie Moederdag cadeautips

Het is bijna Moederdag: tijd om je moeder in de bloemetjes te zetten! Letterlijk of figuurlijk. Ons tuincentrum puilt uit van mooie planten (voor buiten én binnen) en sfeervolle accessoires waarmee je haar zeker opfleurt.

Lees meer...
tuintips
15 tuintips voor de maand mei

Er is nu van alles te doen om de tuin, het balkon of (dak)terras fris en fleurig te maken. Ons tuincentrum in Leusden zet 15 klussen en klusjes voor deze maand op een rij. Fijn en ontspannend om te doen, zeker bij een stralend lentezonnetje.  

Lees meer...
duurzaam tuinieren
11 tips voor een biodiverse tuin

Lees onze 11 praktische tips voor een biodiverse, klimaatbestendige en natuurinclusieve tuin!

Lees meer...
Vacatures