Ontdek de voordelen van kunstkerstbomen

Tags:
Ontdek de voordelen van kunstkerstbomen

De keuze van je kerstboom is ontzettend belangrijk. Deze zal de komende weken volledig de stijl en sfeer van je interieur bepalen. Het doel is om het gezellig te maken in en om jouw huis en daarin kan een mooie kerstboom niet ontbreken. En hoe fijn is het als je kerstboom dan geen naalden verliest? En ook op de lange termijn goedkoper is? In dit blog ontdek je wat de voordelen zijn van een kunstkerstboom in huis.

Een kunstkerstboom is een investering

Een kunstkerstboom is een eenmalige investering. De aanschaf is duurder dan een echte kerstboom, maar op lange termijn is een kunstkerstboom voordeliger. Je kan na de aanschaf van een kunstkerstboom nog jarenlang genieten van de boom.

Onderhoud in een handomdraai

Niet alleen voor je portemonnee is het een investering, ook als je kijkt naar de onderhoud van een kunstkerstboom ga je erop vooruit! Een echte kerstboom moet je water geven en daarnaast vaak stofzuigen, omdat hij zijn naalden verliest. Bij een kunstkerstboom hoef je je daar geen zorgen over te maken. Hoe lekker is dat? Je hoeft hem enkel te versieren en vervolgens hoef je er weken niet naar om te kijken. Je kan elke dag zorgeloos jouw kunstkerstboom bewonderen.

Twee druppels water

De kunstkerstboom wordt de laatste paar jaar ook steeds populairder. Het materiaal van de kunstkerstboom is zo gemaakt dat het net lijkt of je een echte kerstboom in huis hebt staan. Een kunstkerstboom met lichtjes, sneeuw, een donkergroene of een licht groene kleur. Bij Tuincentrum Eurofleur kan het allemaal! Kunstkerstbomen zijn er, net zoals echte kerstbomen, in verschillende vormen en maten.

Kom kunstkerstbomen shoppen bij Eurofleur in Leusden

Ons tuincentrum in Leusden wenst je nu alvast hele fijne, warme en gezellige kerstdagen! We hebben een ruim aanbod van kunstkerstbomen op onze kerstafdeling. Kom gezellig langs en laat je inspireren. Wil je alvast een kijkje nemen in ons aanbod van kunstkerstbomen? Dat kan ook op onze website!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

kamerplanten
Fris je kamerplanten op

Wist je dat je kamerplanten nu het langer licht is wat meer zorg en aandacht nodig hebben? Ons tuincentrum in Leusden heeft handige opfristips voor je kamerplanten.

Lees meer...
kamerplanten
Koningsdag! 'Oranje boven' in huis en tuin!

Koningsdag komt eraan en Nederland kleurt langzaam aan weer helemaal oranje! Zelf als je niet koningsgezind bent is het een fijne, opbeurende kleur, zowel binnen als buiten. Ons tuincentrum in Leusden geeft (combinatie)tips voor de mooiste oranje snijbloemen, kamer-, tuin- en balkonplanten.

Lees meer...
onkruid
Onkruid? Weg ermee!

Alles staat weer in bloei, inclusief het onkruid. Wij geven tips voor het herkennen en verwijderen van onkruid.

Lees meer...
duurzaam tuinieren
Maak van je tuin een vlinderparadijs

Zou je ook graag meer kleurrijke vlinders zien rondfladderen in je tuin of op je balkon of (dak)terras? Ons tuincentrum helpt jou én deze mooie insecten graag met vlindervriendelijke tuintips en de beste planten die je kunt inzetten als vlindermagneet.

Lees meer...
Vacatures