Kerstbomen die in ieder huis passen

Tags:
Kerstbomen die in ieder huis passen

Heb jij weinig ruimte in jouw huis? Ook dan zijn er mogelijkheden om jouw huis in de kerstsfeer te brengen. Wij hebben 3 tips voor je om het kerstgevoel in huis te brengen. In de feestmaand december is het belangrijk dat je het gezellig, knus en warm maakt in huis met sfeermakers, zoals een kerstboom, kaarsjes en kransen. Daarnaast wil je ook wat origineels wat niet te veel ruimte in neemt, daarvoor hebben wij de perfecte tips!

Tip 1 - Nieuwe trend: De halve kerstboom

Vind jij het ook altijd zonde dat een grote kerstboom zoveel ruimte in beslag neemt? Dan is dit de perfecte oplossing. Een kunstkerstboom die door midden is gesneden, waardoor je de afgesneden kant tegen de muur kunt zetten. Super handig! Door middel van de halve kerstboom hoef je je niet te laten tegen houden door de ruimte die de boom in neemt, want deze is even gezellig en praktisch.

Tip 2 - Lichtkerstboom voor aan de muur

Een keer wat anders dan een traditionele boom? Dan hebben wij een leuk alternatief voor jou! Lichtjes? Check! Spijkers? Check! Meer heb je niet nodig voor deze hippe boom, daarnaast is het ook nog eens een eenvoudig klusje. Wanneer je de lichtjes, spijkers en eventueel een houten plaat in huis hebt om de kerstboom op de spijkeren, kun je beginnen. De spijkers timmer je met een zigzag van boven naar onder. Daarna doe je de lichtjes om de spijkers, zodat er een kerstboom ontstaat. Vervolgens kun je er voor kiezen om nog kleine kerstballen erin te hangen of een leuke ster als piek toe te voegen. Daarna is jouw lichtkerstboom helemaal klaar om te shinen!

Tip 3 - Een traditionele kerstkrans

Een warm welkom voor de visite tijdens de feestdagen geeft een fijn gevoel. Een traditionele kerstkrans is daarvoor de perfecte sfeermaker. Niet alleen voor buiten is het een toffe eye-catcher, ook voor binnen zorgt het voor gezelligheid. Met een kerstkrans kan je veel kanten op, voeg leuke lichtjes toe, kleine kerstballen of een mooie rode tak en jouw kerstkrans is een goede vervanger voor de kerstboom om ruimte te besparen.

Wil jij jouw huis omtoveren in de kerstsfeer? En hebben we je wellicht op goede ideeën gebracht? Kom gezellig langs bij Tuincentrum Eurofleur in Leusden om de kerstshow te bewonderen en jouw benodigdheden te scoren voor een originele kerstboom. De halve kerstboom is ook online te bestellen.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

kamerplanten
Fris je kamerplanten op

Wist je dat je kamerplanten nu het langer licht is wat meer zorg en aandacht nodig hebben? Ons tuincentrum in Leusden heeft handige opfristips voor je kamerplanten.

Lees meer...
kamerplanten
Koningsdag! 'Oranje boven' in huis en tuin!

Koningsdag komt eraan en Nederland kleurt langzaam aan weer helemaal oranje! Zelf als je niet koningsgezind bent is het een fijne, opbeurende kleur, zowel binnen als buiten. Ons tuincentrum in Leusden geeft (combinatie)tips voor de mooiste oranje snijbloemen, kamer-, tuin- en balkonplanten.

Lees meer...
onkruid
Onkruid? Weg ermee!

Alles staat weer in bloei, inclusief het onkruid. Wij geven tips voor het herkennen en verwijderen van onkruid.

Lees meer...
duurzaam tuinieren
Maak van je tuin een vlinderparadijs

Zou je ook graag meer kleurrijke vlinders zien rondfladderen in je tuin of op je balkon of (dak)terras? Ons tuincentrum helpt jou én deze mooie insecten graag met vlindervriendelijke tuintips en de beste planten die je kunt inzetten als vlindermagneet.

Lees meer...
Vacatures