Haal het beste uit je boom: schaf een kerstboomrok aan!

Tags:
Haal het beste uit je boom: schaf een kerstboomrok aan!

Volgens traditie raakt het onderste gedeelte van de kerstboom elk jaar weer bedolven onder de cadeaus. Helemaal leuk en feestelijk! Het is dan logischerwijs jammer als dit fijne uitzicht wordt verpest door een kerstboomstandaard waar je niet heel warm van wordt. Je verklapt hiermee tevens dat je dit jaar voor een kunstkerstboom hebt gekozen. Haal daarom een knappe kerstboomrok of kerstboommand in huis! Het is een decoratieve manier om de standaard te verbergen en het geheel nog vrolijker te laten ogen. Zo zijn er kerstboomrokken in verschillende materialen, kleuren, met of zonder print, en zijn er kerstboommanden in klassiek rotan of met een boomschors-look. 

Een kerstboomrok of kerstboommand?

Afhankelijk van de uitstraling die je wilt geven aan jouw kerstboom kies je voor een kerstboomrok of kerstboommand. Een rok heeft het voordeel dat deze om vrijwel iedere boom past. Let bij het kiezen van een kerstboomrok enkel even op de diameter van het stamgat. Een kerstboommand daarentegen geeft wat meer ‘body’ aan je kerstboom. De boom komt automatisch iets hoger te staan en een kerstboommand is zeker meer opvallend dan een rok. Een ander voordeel van een kerstboommand is dat je er óók buiten plezier van kunt hebben. 

Kunstkerstboom kopen

 


Tip! Heb je dit jaar een kunstkerstboom in huis gehaald en wil je deze graag laten stralen in een mand? Let dan even op de diameter van de standaard. Men vergist zich al snel in de benodigde grootte van de mand, maar zo’n kerstboomstandaard heeft vaak punten die diagonaal ver in de breedte lopen. Is de mand te klein voor de standaard? Dan zal je kunstkerstboom niet rechtop blijven staan. Even goed meten dus!

Kerstboomstandaard verbergen? Dat doe je met een kerstboomrok!

Kerstboomrokken passend bij jouw kleurthema

Heb je dit jaar gekozen voor een kerstboom in de stijl van glitter en glamour? Of houd je het wat landelijker en kies je voor pasteltinten? Pas de kerstboomrok aan op de kleuren van jouw kerstfeest. Misschien heb je dit jaar wel allemaal witte kerstballen in de boom hangen. Dan kun je een kerstboomrok in eenzelfde kleur kiezen en het geheel mooi passend maken. Ga bijvoorbeeld voor subtiel linnen of een meer fluffy materiaal dat doet denken aan sneeuw! Er zijn kerstboomrokken in veel verschillende kleuren en met of zonder print. Er is altijd wel een kerstboomrok die past bij jouw woning, boom en smaak.

Kerstboom kopen

 

Je favoriete kerstboomrok of kerstboommand koop je bij Eurofleur in Leusden!

Kom langs in ons tuincentrum in Leusden en doe inspiratie op voor de kerst. Voor kerstverlichting, decoratie en natuurlijk de boom zelf ben je bij ons aan het goede adres. Maar vergeet niet de kerstboom compleet te maken met de aanschaf van een kerstboomrok of -mand. We helpen je graag met het vinden van de juiste soort. Bekijk ons assortiment in de webshop of kom langs in onze winkel in Leusden.

Contact & openingstijden

Bezoek de webshop

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

tuintips
15 tuin- en balkontips voor oktober

Er zijn nog zat leuke klussen die je in oktober in de tuin en op je balkon kunt doen. We zetten ze voor je op een rijtje!

Lees meer...

Het is herfst! Tijd om potten en bakken met herfstbloeiers, bessenstruikjes, wintergroene planten en voorjaarsbollen te vullen.

Lees meer...
Herfsttoppers: siergrassen!

Siergrassen zijn in de herfst stralende blikvangers voor in de tuin en op het terras of balkon.

Lees meer...
Wat te doen tegen de buxusmot en de beste buxusvervangers

Ontdek meer over de buxusmot en de beste alternatieve buxusstruiken.

Lees meer...
Vacatures