Zo maak je je huis klaar voor het nieuwe jaar!

Zo maak je je huis klaar voor het nieuwe jaar!

2023 staat voor de deur, tijd voor goede voornemens. Een nieuw jaar betekent tijd voor een frisse start! Niet alleen jij zelf bent toe aan een frisse start ook jouw huishouden, tuin en planten willen in een nieuw jasje gestoken worden. Wij leggen je uit hoe je dit het beste aanpakt!

Poetsen, poetsen en nog eens poetsen

Je staat er misschien niet om te springen, maar om een frisse start te maken is het belangrijk om jouw huis een grote schoonmaakbeurt te geven. Het schoonmaken van jouw huis is misschien een hele opgave maar zorgt achteraf voor veel blijdschap en rust. Hoe lekker is dat? Trommel je partner, kids, beste vriend of vriendin op en maak er samen een gezellige dag van.

Berg je spullen op

De tempraturen in de decembermaand zijn erg laag, daarom is het niet erg om lekker binnen aan de slag te gaan. Een stapel zomerkleding, verzameling van fotoboeken of oude tekeningen van de kinderen. Die spullen hoeven niet overal rond te slingeren. Schaf daarom een aantal opbergboxen aan, zodat alles netjes blijft en je het makkelijk terug kunt vinden.

Tip: sorteer alles per categorie. Plak een sticker op de buitenkant en zo kun je alles makkelijk terug vinden als je het nodig hebt. 

Een frisse start voor jouw interieur

Een nieuw jaar, waarom dan niet kiezen voor veranderingen in jouw interieur? Door al je meubels om te gooien zorg je voor een totaal nieuwe uitstraling. Nadat alles een nieuwe plek heeft gekregen, is het tijd om wat leuke nieuwe accessoires in jouw huis toe te voegen. Maak jouw huis compleet met heerlijke geurkaarsen, nieuwe kussens of toffe kamerplanten. En geloof ons, kleine veranderingen kunnen zorgen voor een totaal nieuwe uitstraling. Ben jij er klaar voor?

Opzoek naar accessoires om jouw huis 2023 ready te maken? Bij Tuincentrum Eurofleur in Leusden vind je de mooiste kaarsen, planten en andere decoratie om er een frisse start te maken!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

tuintips
Tuintips voor de langste dag van het jaar

Op 20 juni is het de langste dag van het jaar. Dat betekent (mid)zomer! De ideale tijd om ervoor te zorgen dat je tuin- en balkonplanten nog lang en rijk zullen bloeien. Waarom en hoe ontdek je hier!

Lees meer...
vaderdag
Groene Vaderdag cadeaus

Geen inspiratie voor een mooi cadeau voor Vaderdag? Wel klaar met de sokken, stropdassen en aftershave? In ons tuincentrum in Leusden vind je gegarandeerd iets van zijn gading, of hij nu groene vingers heeft of niet!

Lees meer...
duurzaam tuinieren
Creëer schaduw in een 'coole' tuin

Zie je er ook zo tegenop dat de temperaturen deze zomer mogelijk opeens weer tropisch worden? Geen paniek! Ons tuincentrum heeft allerlei slimme oplossingen en alle benodigdheden om het hoofd (én lichaam) koel te houden.

Lees meer...
tuintips
15 tuintips voor juni

Juni is doorgaans een van de mooiste tuinmaanden. Ons tuincentrum geeft 15 handige en leuke tips om er volop van te kunnen genieten.

Lees meer...
Vacatures