Zo maak je je huis klaar voor het nieuwe jaar!

Zo maak je je huis klaar voor het nieuwe jaar!

2023 staat voor de deur, tijd voor goede voornemens. Een nieuw jaar betekent tijd voor een frisse start! Niet alleen jij zelf bent toe aan een frisse start ook jouw huishouden, tuin en planten willen in een nieuw jasje gestoken worden. Wij leggen je uit hoe je dit het beste aanpakt!

Poetsen, poetsen en nog eens poetsen

Je staat er misschien niet om te springen, maar om een frisse start te maken is het belangrijk om jouw huis een grote schoonmaakbeurt te geven. Het schoonmaken van jouw huis is misschien een hele opgave maar zorgt achteraf voor veel blijdschap en rust. Hoe lekker is dat? Trommel je partner, kids, beste vriend of vriendin op en maak er samen een gezellige dag van.

Berg je spullen op

De tempraturen in de decembermaand zijn erg laag, daarom is het niet erg om lekker binnen aan de slag te gaan. Een stapel zomerkleding, verzameling van fotoboeken of oude tekeningen van de kinderen. Die spullen hoeven niet overal rond te slingeren. Schaf daarom een aantal opbergboxen aan, zodat alles netjes blijft en je het makkelijk terug kunt vinden.

Tip: sorteer alles per categorie. Plak een sticker op de buitenkant en zo kun je alles makkelijk terug vinden als je het nodig hebt. 

Een frisse start voor jouw interieur

Een nieuw jaar, waarom dan niet kiezen voor veranderingen in jouw interieur? Door al je meubels om te gooien zorg je voor een totaal nieuwe uitstraling. Nadat alles een nieuwe plek heeft gekregen, is het tijd om wat leuke nieuwe accessoires in jouw huis toe te voegen. Maak jouw huis compleet met heerlijke geurkaarsen, nieuwe kussens of toffe kamerplanten. En geloof ons, kleine veranderingen kunnen zorgen voor een totaal nieuwe uitstraling. Ben jij er klaar voor?

Opzoek naar accessoires om jouw huis 2023 ready te maken? Bij Tuincentrum Eurofleur in Leusden vind je de mooiste kaarsen, planten en andere decoratie om er een frisse start te maken!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

kamerplanten
Fris je kamerplanten op

Wist je dat je kamerplanten nu het langer licht is wat meer zorg en aandacht nodig hebben? Ons tuincentrum in Leusden heeft handige opfristips voor je kamerplanten.

Lees meer...
kamerplanten
Koningsdag! 'Oranje boven' in huis en tuin!

Koningsdag komt eraan en Nederland kleurt langzaam aan weer helemaal oranje! Zelf als je niet koningsgezind bent is het een fijne, opbeurende kleur, zowel binnen als buiten. Ons tuincentrum in Leusden geeft (combinatie)tips voor de mooiste oranje snijbloemen, kamer-, tuin- en balkonplanten.

Lees meer...
onkruid
Onkruid? Weg ermee!

Alles staat weer in bloei, inclusief het onkruid. Wij geven tips voor het herkennen en verwijderen van onkruid.

Lees meer...
duurzaam tuinieren
Maak van je tuin een vlinderparadijs

Zou je ook graag meer kleurrijke vlinders zien rondfladderen in je tuin of op je balkon of (dak)terras? Ons tuincentrum helpt jou én deze mooie insecten graag met vlindervriendelijke tuintips en de beste planten die je kunt inzetten als vlindermagneet.

Lees meer...
Vacatures