Ruim gemakkelijk jouw kerstdecoratie op

Tags:
Ruim gemakkelijk jouw kerstdecoratie op

6 januari nadert. Dit betekent dat het weer tijd is om de kerstdecoratie op te ruimen en het huis terug te brengen in normale staat. Voor sommigen is dit een hele klus, maar het opruimen van de kerstdecoratie kan ook een leuke manier zijn om het nieuwe jaar te beginnen. Samen fris je jouw huis binnen no-time op. Eurofleur helpt je graag met onze handige tips met het makkelijker maken van het opruimen van jouw kerstdecoratie.

Stap 1 - Maak een lijstje

Maak een lijstje van alle kerstdecoratie, voordat je begint met opruimen. Dit is handig tijdens het opruimen, maar ook als je volgend jaar de kerstdecoratie weer wilt uitruimen. Zo weet je precies wat je allemaal moet opruimen en doe je dit stap voor stap.

Stap 2 - Begin op tijd

Wacht niet tot het laatste moment met het opruimen van jouw kerstdecoratie. Opruimen is vaak makkelijker als alles nog vers en netjes is, dus begin op tijd. Plan van te voren een ochtend vrij om op te ruimen. Geen smoesjes. Dat is het moment dat jij alles weer tip top maakt.

Stap 3 - Maak alles decoratie schoon

Zorg ervoor dat alle kerstdecoratie die je opbergt schoon is voordat je deze terug in de doos stopt. Zo voorkom je dat er viezigheid of stof in de opbergdoos terechtkomt. Zo zijn al je spullen volgend jaar direct weer gebruiksklaar.

Stap 4 – Gebruik opbergdozen

Gebruik opbergdozen om al jouw kerstdecoratie in op te bergen. Zo vindt je alles makkelijk terug en blijft alles netjes en overzichtelijk. Stikker je opbergdoos op thema of soort decoratie. Zo vind jij volgend jaar jouw decoratie binnen no-time. Tip: gebruik dozen waar geen viezigheid of stof in kan komen. Zo blijft jouw decoratie in de beste staat.

Stap 5 - Wees creatief met opbergen

Heb je weinig opbergruimte? Denk creatief over hoe je de kerstdecoratie op kunt bergen. Gebruik platte dozen die onder je bed passen of mooie stijlvolle dozen voor achter de bank.

Opruimen van de kerstdecoratie hoeft dus helemaal niet vervelend te zijn. Met deze tips ruim je de decoratie snel en efficiënt op, zodat je het nieuwe jaar fris en opgeruimd kunt beginnen. Nog niet genoeg kerstdecoratie? Bij Eurofleur krijg je nu 50% korting op alle kerstartikelen! De actie is geldig tot en met 8 januari. Tot snel!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Zo begin je een pluktuin!

Ook zo dol op bloemen? Begin je eigen pluktuin of bloemenborder en zet jezelf de komende zomer volop in de bloemetjes, binnen en buiten!

Lees meer...
Richt je woning lenteproof in!

Het voorjaar is eindelijk aangebroken... En dát betekent dat het tijd is om je woning een frisse en vrolijke make-over te geven. Met de volgende tips tover jij jouw huis om tot een echt lenteparadijs!

Lees meer...
Tips voor een lenteproof gazon

Aan het einde van de winter ligt het gazon er vaak nogal treurig bij. Tijd voor een grote voorjaarsbeurt! Je kunt nu – afhankelijk van het weer – ook een lentefris grasveld inzaaien of aanleggen met graszoden. Ons tuincentrum heeft een handig 5-stappenplan voor je.

Lees meer...
De makkelijkste moestuinplanten voor groentjes

Moestuinieren ingewikkeld? Dat hoeft helemaal niet. Er zijn heel makkelijke moestuinplanten waar je nauwelijks omkijken naar hebt en volop van kunt smullen. Ons tuincentrum zet vijf toppers voor je op een rij.

Lees meer...
Vacatures