LED kaarsen: trendy, veilig én duurzaam!

LED kaarsen: trendy, veilig én duurzaam!

Een kaars zonder vlam? Jawel, het bestaat! Met LED kaarsen breng je evenveel sfeer aan als met echte kaarsen, maar dan zonder de bijkomende risico’s. Je bent vast wel eens zonder een kaars te doven in slaap gevallen of misschien heeft druipend kaarsvet je nieuwe bijzettafel onlangs vernield. Er zijn tal van redenen te bedenken waarom dinerkaarsen, stompkaarsen of waxinelichtjes op batterij écht iets voor jou zijn. We vertellen je in dit blogartikel graag alle ins en outs over LED kaarsen.

Veilig ‘branden’

LED kaarsen zijn eigenlijk niet meer dan lampjes op batterijen in de vorm van een kaars. Met één knop is de kaars klaar voor gebruik en kan je genieten van zijn statische of flikkerende vlam. Misschien wel het grootse voordeel van dit soort kaarsen is dat ze in elke omgeving veilig te gebruiken zijn - zelfs in de buurt van kleine kinderen en iets te enthousiaste huisdieren. De stress die je voelt wanneer je je buitenshuis herinnert dat je een kaars hebt laten branden, is ook voorbij. Je kunt zonder angstgevoelens een LED kaars achter je gordijnen en in elke kamer van het huis laten schitteren.

Kaarsen

 

Een gezond alternatief

Een kaars op batterijen is dan misschien niet echt, maar het geeft wel diezelfde écht gezellige sfeer. Met oplaadbare kaarsen hoef je je geen zorgen te maken dat er hete wax op je meubels druppelt of dat er een gat in de bank ontstaat door een recent aangestoken lucifer. Ook de schadelijke rook is verleden tijd. Veel kaarsen bevatten immers verschillende chemicaliën en kleurstoffen. Sommige varianten hebben zelfs glitters of andere extra's om hun esthetische aantrekkingskracht te vergroten. Het ziet er leuk uit, maar de dampen die vrijkomen zijn minder fijn voor de gezondheid – zeker wanneer je gevoelig bent voor rook. Vlamloze kaarsen zijn schoon en kunnen je gezondheid niet schaden.

Leuk voor de portemonnee

Een beetje mooie kaars is tegenwoordig best wel aan de prijs. Wat tevens jammer is, is dat je er ook maar een beperkte tijd plezier van hebt. Als de kaars eenmaal is gesmolten, is het gedaan met je aankoop. Tuurlijk, een echte kaars is hartstikke gezellig, maar je bent eigenlijk letterlijk je geld aan het verbranden. Met een LED kaars is dit natuurlijk wel andere koek. De vlamloze kaarsen van vandaag werken op batterijen of op andere oplaadbare systemen en kunnen continu worden verlicht. Geen gedoe met branduren; je hebt er járen plezier van!

LED kaarsen koop je bij tuincentrum Eurofleur!

LED kaarsen, maar ook geurkaarsen, stompkaarsen en gedraaide kaarsen koop je bij Eurofleur

LED kaarsen zijn er in allerlei soorten, kleuren en maten. Zo zijn er varianten met een afstandsbediening of een timer. Vaak zijn de kaarsen gemaakt van paraffine wax, waardoor ze net echt lijken. Ben je toch meer van de real deal of wil je een aantal nep kaarsen combineren met echte? Ook voor geurkaarsen, gedraaide kaarsen, druipkaarsen kan je ons tuincentrum bezoeken! Kom langs bij Eurofleur in Leusden om al onze fonkelende kaarsen te bekijken. Ook voor een bijpassende kaarsenhouder, windlicht of kandelaar is er bij ons genoeg te kiezen. Leuk als cadeau voor iemand die wel een lichtpuntje kan gebruiken! Onze medewerkers vertellen je graag meer over ons assortiment (LED) kaarsen. Wat LED je?

Contact & openingstijden

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

duurzaam tuinieren
Planten die goed tegen nattigheid kunnen

Het klimaat is duidelijk van slag. Daarom is het slim én duurzaam om bij de keuze van je tuin- en balkonplanten rekening te houden met de omstandigheden waarin ze het best gedijen. Willen ze zon en droge grond of juist meer schaduw en natte voeten? Ons tuincentrum in tipt de beste planten voor vochtige plekken!

Lees meer...
trends
Ontdek de Tenderflame tafelhaard bij Eurofleur!

Bij tuincentrum Eurofleur in Leusden verwelkomen we je graag om ons geweldige assortiment Tenderflame tafelhaarden te ontdekken. Of je nu binnen van een gezellig vuurtje wilt genieten of de loungehoek in de tuin in volle glorie wilt verlichten, er is een Tenderflame tafelhaard voor iedereen. In dit blogartikel nemen we je mee in de wereld van Tenderflame en laten we zien waarom deze haarden dé perfecte keuze zijn voor een sfeervolle en veilige ambiance.

Lees meer...
Maak met Pinksteren je eigen bloemweide!

Tijdens de Pinksterdagen zijn veel mensen een extra dag vrij. Hopelijk met een fijn lentezonnetje erbij! Kom vóór de pin...

Lees meer...
Mei: wel zaaien, niet maaien

In mei kun je van alles zaaien, maar het gras beter even niet maaien. Hoe dat zit? Ons tuincentrum geeft je alle 'ins and outs'!

Lees meer...
Vacatures