LED kaarsen: trendy, veilig én duurzaam!

LED kaarsen: trendy, veilig én duurzaam!

Een kaars zonder vlam? Jawel, het bestaat! Met LED kaarsen breng je evenveel sfeer aan als met echte kaarsen, maar dan zonder de bijkomende risico’s. Je bent vast wel eens zonder een kaars te doven in slaap gevallen of misschien heeft druipend kaarsvet je nieuwe bijzettafel onlangs vernield. Er zijn tal van redenen te bedenken waarom dinerkaarsen, stompkaarsen of waxinelichtjes op batterij écht iets voor jou zijn. We vertellen je in dit blogartikel graag alle ins en outs over LED kaarsen.

Veilig ‘branden’

LED kaarsen zijn eigenlijk niet meer dan lampjes op batterijen in de vorm van een kaars. Met één knop is de kaars klaar voor gebruik en kan je genieten van zijn statische of flikkerende vlam. Misschien wel het grootse voordeel van dit soort kaarsen is dat ze in elke omgeving veilig te gebruiken zijn - zelfs in de buurt van kleine kinderen en iets te enthousiaste huisdieren. De stress die je voelt wanneer je je buitenshuis herinnert dat je een kaars hebt laten branden, is ook voorbij. Je kunt zonder angstgevoelens een LED kaars achter je gordijnen en in elke kamer van het huis laten schitteren.

Kaarsen

 

Een gezond alternatief

Een kaars op batterijen is dan misschien niet echt, maar het geeft wel diezelfde écht gezellige sfeer. Met oplaadbare kaarsen hoef je je geen zorgen te maken dat er hete wax op je meubels druppelt of dat er een gat in de bank ontstaat door een recent aangestoken lucifer. Ook de schadelijke rook is verleden tijd. Veel kaarsen bevatten immers verschillende chemicaliën en kleurstoffen. Sommige varianten hebben zelfs glitters of andere extra's om hun esthetische aantrekkingskracht te vergroten. Het ziet er leuk uit, maar de dampen die vrijkomen zijn minder fijn voor de gezondheid – zeker wanneer je gevoelig bent voor rook. Vlamloze kaarsen zijn schoon en kunnen je gezondheid niet schaden.

Leuk voor de portemonnee

Een beetje mooie kaars is tegenwoordig best wel aan de prijs. Wat tevens jammer is, is dat je er ook maar een beperkte tijd plezier van hebt. Als de kaars eenmaal is gesmolten, is het gedaan met je aankoop. Tuurlijk, een echte kaars is hartstikke gezellig, maar je bent eigenlijk letterlijk je geld aan het verbranden. Met een LED kaars is dit natuurlijk wel andere koek. De vlamloze kaarsen van vandaag werken op batterijen of op andere oplaadbare systemen en kunnen continu worden verlicht. Geen gedoe met branduren; je hebt er járen plezier van!

LED kaarsen koop je bij tuincentrum Eurofleur!

LED kaarsen, maar ook geurkaarsen, stompkaarsen en gedraaide kaarsen koop je bij Eurofleur

LED kaarsen zijn er in allerlei soorten, kleuren en maten. Zo zijn er varianten met een afstandsbediening of een timer. Vaak zijn de kaarsen gemaakt van paraffine wax, waardoor ze net echt lijken. Ben je toch meer van de real deal of wil je een aantal nep kaarsen combineren met echte? Ook voor geurkaarsen, gedraaide kaarsen, druipkaarsen kan je ons tuincentrum bezoeken! Kom langs bij Eurofleur in Leusden om al onze fonkelende kaarsen te bekijken. Ook voor een bijpassende kaarsenhouder, windlicht of kandelaar is er bij ons genoeg te kiezen. Leuk als cadeau voor iemand die wel een lichtpuntje kan gebruiken! Onze medewerkers vertellen je graag meer over ons assortiment (LED) kaarsen. Wat LED je?

Contact & openingstijden

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

tuintips
15 tuintips voor december

Hier zijn 15 tuintips voor december om je te begeleiden bij het verzorgen van je tuin gedurende de laatste maand van het jaar.

Lees meer...
kerst
Zelf een kerstkrans maken

In deze blog ontdek je waarom het zelf maken van een kerstkrans de perfecte manier is om een persoonlijk tintje aan je kerstversieringen toe te voegen.

Lees meer...
kerst
Hoeveel lampjes in de kerstboom?

Hoeveel kerstlampjes heb je nodig voor in de boom? En welke soorten kerstverlichting zijn er?

Lees meer...
kerst
Hoe kies ik de juiste kerstboom

Wij helpen je bij de kunst van het kiezen van de ultieme kerstboom.

Lees meer...
Vacatures