Zet die lounge stoelen buiten: het voorjaar komt er écht aan!

Tags:
Zet die lounge stoelen buiten: het voorjaar komt er écht aan!

De temperaturen zeggen nog iets anders, maar toch is het zo: het voorjaar ligt op de loer! Er zijn her en der al wat bloembollen die maar wat graag hun koppie willen laten zien. Daarom is het slim om nu al na te denken over de meubels die je straks in de tuin wilt laten stralen. Een tuinmeubel zorgt er immers voor dat je op en top van de buitenlucht kan genieten. De zon op je bolletje, een boekje in de hand en een drankje op een bijzettafel? Wij kunnen niet wachten tot het zonnetje zich weer van zijn warmste kant laat zien. Loungen is dé zomertrend van 2023 en daarom vertellen we je in dit blogartikel graag waarom ook jij in ieder geval één lounge stoel in je tuin moet zetten…

Tuinmeubelshop

 

Waarom een loungehoek in de tuin maken?

Loungen in de tuin is al heel wat jaar onverminderd populair, gewoonweg omdat het een aangename manier is om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht. Een tuin is een mooie plek waar men in contact kan komen met de natuur en kan ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven. Door ons hectisch bestaan is een relaxplek wel zo fijn – en waar kan dat nu beter dan in de tuin? Of het nu een zonnige dag is of een warme zomeravond, je eigen buitenplek biedt altijd een aangename plek om te zijn.

Lounge stoel tuin: ultiem ontspannen

Lounge stoelen buiten plaatsen? Wij zijn fan! Het toevoegen van een stoel, bank of complete set is in populariteit toegenomen omdat al deze tuinmeubels een stijlvolle en elegante toevoeging zijn aan een tuin. Lounge stoelen en banken zijn verkrijgbaar in een breed scala aan designs en materialen, van klassiek en tijdloos tot modern en trendy. Bovendien is loungen in de tuin populair omdat het, wanneer je dat wenst, een sociale activiteit is die men kan delen met familie en vrienden. Het is een geweldige manier om tijd door te brengen met de mensen die je lief hebt, of het nu gaat om een gezellige barbecue of een ontspannen zondagmiddag.

Lounge stoelen buiten

 

Ons aanbod loungemeubelen

Naast lounge stoelen zijn er dus heel wat andere tuinmeubelen waar je volop op kunt chillen. We verkopen in onze webshop en winkel alleen tuinmeubilair van topkwaliteit. De merken Suns, Yoi en Borek bieden de perfecte combinatie van stijlvol design en hoogwaardige kwaliteit. Met de lounge stoelen, banken en sets creëer je een luxe en comfortabele sfeer in de tuin, op het terras of het balkon. De meubels zijn veelal gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen weersinvloeden, zodat je jarenlang van je aankoop kunt genieten. Een paar voordelen van onze loungers:

  • Deze meubels zijn gemakkelijk te reinigen en onderhouden
  • De stoelen en banken zijn comfortabel en bieden een goede ondersteuning.
  • De tuinmeubels zijn in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar.

Lounge stoelen tuin? Je vindt ze bij Eurofleur in Leusden!

Kom naar Eurofleur, dé (online) tuinmeubelshop van Nederland!

Naast onze lounge stoelen zijn er nog een hoop andere meubelen waar je volop op en in kunt chillen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de klassieke hangmat? Er is geen ‘meubel’ dat zo’n vakantiegevoel oproept als de hangmat. Ze bieden een uniek gevoel van vrijheid en zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren. Ligbedden zijn tevens een geweldige optie voor wie wil ontspannen in een liggende positie. Het is belangrijk om te realiseren dat ontspanning een persoonlijke ervaring is, dus het beste is om te kiezen voor meubels die bij jouw smaak en voorkeur passen. Ontdek je favorieten bij tuincentrum Eurofleur in Leusden! Ons online aanbod is maar een schrijntje in vergelijking met de meubels die we in onze winkel hebben staan. Kom het ontdekken!

Contact & openingstijden

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

tuinonderhoud
Kickstart voor je tuin: composteren en mulchen

Na de grote voorjaarsschoonmaak kun je aan de slag met het verbeteren en verrijken van de tuingrond, zodat je planten weer helemaal kunnen opbloeien. Hoe je dat doet? Door te composteren en te mulchen. Ons tuincentrum in Leusden geeft je de 'ins and outs'.

Lees meer...
bloemen
Zo begin je een pluktuin!

Ook zo dol op bloemen? Begin je eigen pluktuin of bloemenborder en zet jezelf de komende zomer volop in de bloemetjes, binnen en buiten!

Lees meer...
gazon
Tips voor een lenteproof gazon

Aan het einde van de winter ligt het gazon er vaak nogal treurig bij. Tijd voor een grote voorjaarsbeurt! Je kunt nu – afhankelijk van het weer – ook een lentefris grasveld inzaaien of aanleggen met graszoden. Ons tuincentrum heeft een handig 5-stappenplan voor je.

Lees meer...
moestuin
De makkelijkste moestuinplanten voor groentjes

Moestuinieren ingewikkeld? Dat hoeft helemaal niet. Er zijn heel makkelijke moestuinplanten waar je nauwelijks omkijken naar hebt en volop van kunt smullen. Ons tuincentrum zet vijf toppers voor je op een rij.

Lees meer...
Vacatures