Hoe style ik mijn kamerplanten?

Hoe style ik mijn kamerplanten?

Heb je een aantal kamerplanten aangeschaft? Tof! Dan wordt de volgende stap natuurlijk het uitzoeken van de juiste bloempot en daarna de juiste plek vinden voor jouw groene rakker. Vaak denk je meteen aan een standaard pot. Maar wij kunnen je vertellen, die zijn verleden tijd! We geven je tips over hoe en met welke pot je jouw ruimte het beste kunt stylen.

Hang jouw kamerplant op!

Wanneer je geen ruimte meer hebt op de grond of op je tafel is hebben wij de perfecte oplossing. Hang je planten op! Kies voor hangmanden met verschillende hoogtes en varieer daarin met verschillende planten. Zo zorg je voor een speels effect dat zorgt het leukste resultaat.

De hoogte in

We hopen niet dat jouw groene huisgenoten hoogtevrees hebben. Je kamerplanten op een standaard zetten is namelijk helemaal de trend van nu! Het leukste is om meerdere planten bij elkaar te zetten met verschillende hoogtes. Hierdoor vallen jouw planten pas echt op! Het is niet alleen een pronkstuk in jouw woonkamer, maar het is ook nog eens efficiënt. Heb je huisdieren thuis rondlopen? Geen probleem, want ze kunnen zo niet bij de kamerplanten.

Omarm de Bohemian style

Ben jij helemaal fan van rotan en nude tinten? Dan is dit helemaal wat voor jou! Kamerplanten in combinatie met een rotan mand passen goed in de Bohemian style. Een rotan mand kan een neutrale kleur hebben, maar kan ook zeker voorzien zijn van een gave print. Mix and match deze looks bij elkaar.

Out of the box

Deze is wellicht niet zo populair als de andere trends. Maar daarom niet minder leuk! Glazen boxen, je kent ze ongetwijfeld om een mooie kaars in te zetten bijvoorbeeld. Maar wist je dat deze ook goed dienen om jouw planten in te stallen? Een glazen bak staat erg modern en minimalistisch. Ook zie je de groei en het leven. Waanzinnig.

Style jouw kamer met de kamerplanten en accessoires van Tuincentrum Eurofleur!

Ga je mee met de trend van dit moment en style je jouw kamerplant ook met een toffe plantenpot? Kom langs bij Eurofleur in Leusden. We hebben een zeer ruim assortiment aan kamerplanten en plantenpotten in verschillende soorten, maten en kleuren. Kom gerust een kijkje nemen in ons tuincentrum. Heb je nog vragen over onze groene kamerplanten? Stel ze aan onze experts. Zij helpen je graag verder!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

tuintips
15 tuintips voor december

Hier zijn 15 tuintips voor december om je te begeleiden bij het verzorgen van je tuin gedurende de laatste maand van het jaar.

Lees meer...
kerst
Zelf een kerstkrans maken

In deze blog ontdek je waarom het zelf maken van een kerstkrans de perfecte manier is om een persoonlijk tintje aan je kerstversieringen toe te voegen.

Lees meer...
kerst
Hoeveel lampjes in de kerstboom?

Hoeveel kerstlampjes heb je nodig voor in de boom? En welke soorten kerstverlichting zijn er?

Lees meer...
kerst
Hoe kies ik de juiste kerstboom

Wij helpen je bij de kunst van het kiezen van de ultieme kerstboom.

Lees meer...
Vacatures