Waarom kiezen voor Max & Luuk tuinmeubelen?

Tags:
Waarom kiezen voor Max & Luuk tuinmeubelen?

Okay, okay, het duurt echt nog wel even voordat het zomerzonnetje zich dagelijks laat zien. Toch laat deze winterzon ons al wel een beetje fantaseren over die heerlijk warme dagen die straks gaan komen. Tijd om vast na te denken over de tuinmeubelen die jouw tuin of terras dit jaar gaan sieren. Mogen we je vast een beetje inspireren? Wij zijn groot fan van Max & Luuk meubelen. Max & Luuk is een Nederlands tuinmeubelmerk dat bekend staat om zijn stijlvolle en comfortabele meubels. Kom langs om proef te zitten en jouw favoriet te ontdekken. Shoppen in de webshop kan natuurlijk ook!

Max & Luuk webshop

 

Max & Luuk staan voor comfort en design

De designmeubelen van Max & Luuk dragen bij aan het creëren van een ontspannen en gezellige sfeer in de tuin of op het terras. De meubels, zoals ligbedden, tuinstoelen, parasols, tuintafels en tuinbanken, zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Ze zijn ontworpen om wel tegen een (wind)stootje te kunnen en zijn daarnaast lekker duurzaam. Ze vragen weinig onderhoud én gaan ontzettend lang mee. Max & Luuk snappen immers dat je een tuinmeubel niet voor even in huis (eh, tuin!) haalt.

Tuinstoelen

 

Zo vader, zo zoon

Max & Luuk zijn de zoontjes van het misschien net wat bekende Borek. Het zijn daadwerkelijk de namen van de zonen van eigenaar Frank en het is niet zomaar dat dit merk hun namen draagt; net als de jongens is ook de Max & Luuk collectie constant aan het ontwikkelen. Wat begon als een speelse eerste collectie is nu een volwassen basis met een eigen stijlvol karakter. Het designteam achter het de meubelen zit nooit stil en probeert zich op innovatie wijze te ontplooien.

Tuincentrum Eurofleur in Leusden is dé plek om jouw Max & Luuk tuinmeubelen te scoren.

Stijlvolle tuinmeubelen

Bovendien zijn de meubels verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, zodat er voor ieder wat wils is. Of je nu een romantisch diner wilt hebben met je partner, een barbecue wilt organiseren met vrienden of gewoon wilt genieten van een boek in de zon; de meubels van Max & Luuk bieden het comfort en de stijl die je nodig hebt om optimaal te genieten van je tuin of terras. De tijd dat een tuinmeubel alleen praktisch was, ligt ver achter ons. Je meubel moet passen bij je persoonlijkheid en smaak. Het oog wil immers ook wat!

Ligbedden

 


Ook leuk! Elke collectie draagt een eigen naam, perfect passend bij het product. Zo zijn er de stoere Mason tuintafel, de sierlijke Faye stoel en het comfortabele Colin ligbed; stuk voor stuk eyecatchers!

Max & Luuk tuinmeubelen kopen bij tuincentrum Eurofleur

Kortom, Max & Luuk is een bijzonder mooi merk van buitenmeubilair en accessoires voor buiten. Het merk richt zich op het creëren van stijlvolle en comfortabele buitenruimtes met hoogwaardige materialen en duurzaam design. Dus waar wacht je nog op? Haal de zomer in huis met Max & Luuk! Maak een plekje vrij op je terras om deze topmeubelen te laten shinen. Kies voor gemak en bestel jouw favoriete product in de webshop óf breng een bezoek aan tuincentrum Eurofleur in Leusden, nabij Woudenberg, Soest en Amersfoort. Tot snel!

Contact & openingstijden

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

kamerplanten
Fris je kamerplanten op

Wist je dat je kamerplanten nu het langer licht is wat meer zorg en aandacht nodig hebben? Ons tuincentrum in Leusden heeft handige opfristips voor je kamerplanten.

Lees meer...
kamerplanten
Koningsdag! 'Oranje boven' in huis en tuin!

Koningsdag komt eraan en Nederland kleurt langzaam aan weer helemaal oranje! Zelf als je niet koningsgezind bent is het een fijne, opbeurende kleur, zowel binnen als buiten. Ons tuincentrum in Leusden geeft (combinatie)tips voor de mooiste oranje snijbloemen, kamer-, tuin- en balkonplanten.

Lees meer...
onkruid
Onkruid? Weg ermee!

Alles staat weer in bloei, inclusief het onkruid. Wij geven tips voor het herkennen en verwijderen van onkruid.

Lees meer...
duurzaam tuinieren
Maak van je tuin een vlinderparadijs

Zou je ook graag meer kleurrijke vlinders zien rondfladderen in je tuin of op je balkon of (dak)terras? Ons tuincentrum helpt jou én deze mooie insecten graag met vlindervriendelijke tuintips en de beste planten die je kunt inzetten als vlindermagneet.

Lees meer...
Vacatures