Bloempotten met gezichten: het nieuwe gezicht van je interieur!

Tags:

Bloempot gezicht bij tuincentrum Eurofleur!Heb jij de plantenkriebels en wil je jouw groene aanwinsten eens op een originele manier presenteren? Dan zijn bloempotten met een gezichtje misschien wel iets voor jou! ‘Bloempotten met een gezicht?’, horen we je denken. Jazeker! Momenteel is het hipper dan hip om je kamerplant in een pot te laten shinen die lijkt op een gezicht. Die bloempotten hebben ontzettend veel karakter en zien er gewoonweg ontzettend vrolijk uit. In deze blog neemt tuincentrum Eurofleur in Leusden je mee in de wereld van deze grappige en opvallende bloempotten.

Kom langs
 

Een gezicht voor elke plant

Het leuke aan deze bloempotten trend is dat er voor elke plant wel een passende match te vinden is. Van cactussen tot vetplanten en van hangplanten tot grote kamerplanten. Er zijn bloempotten in alle soorten en maten, en dus voor elke groene vriend. Ook elk gezichtje heeft zijn eigen karakter. Zo zijn er bloempotten met alleen oogjes, maar ook met een mond, neus en oren. En wat dacht je van een klassieke smiley, een portret van Frida Kahlo of een dierenkop? Met deze bloempotten geef je jouw planten letterlijk en figuurlijk een uniek gezicht.

Styletip: zet eens meerdere bloempotten met gezichten bij elkaar. Zo creëer je een echte plantenfamilie.

Bloempot binnen: van terracotta tot keramiek

Bloempotten met gezichten zijn kunstwerkjes op zich. Ze zijn bij Eurofleur verkrijgbaar in verschillende materialen. Zo zijn er terracotta bloempotten met een 3D gezichtje, maar ook bloempotten van keramiek met ‘slechts’ een tekening. Hierdoor kun je de stijl van de bloempotjes perfect aanpassen aan jouw interieur. Kies voor een keramieken bloempotje in pasteltinten voor een Scandinavische look of ga juist voor een minimalistische keramiek variant voor een stoere industriële sfeer.

Binnenpotterie


 

Kamerplanten met karakter

Naast dat deze bloempotten er ontzettend leuk uitzien, hebben de plantjes die ze tentoonstellen ook nog eens een positief effect op je gezondheid. Planten zuiveren namelijk de lucht en zorgen voor een betere luchtvochtigheid. Daarnaast kunnen planten ook zorgen voor een rustgevend effect. En wie wil er nu niet een groene vriend in huis?

Tip! Zo’n bloempot is natuurlijk ook een fanatisch cadeau voor iemand die net een nieuw huis heeft. Daarnaast is het ook een grappig accent in een kinderkamer, want ook die kunnen vaak wel een groene impuls gebruiken.

Kamerplanten


 

Frida Kahlo bloempot bij tuincentrum Eurofleur!

Bloempot gezicht: koop 'm bij tuincentrum Eurofleur

Na een lange winter is het tijd om het huis op te fleuren met vrolijke kleuren en nieuwe accessoires. Een bloempot met gezicht past perfect in deze sfeer. Door te kiezen voor een bloempot met felle kleuren, zoals roze, geel of groen, geef je je huis meteen een frisse uitstraling. En als je dan ook nog eens een mooie plant in de pot zet, heb je meteen een prachtige eyecatcher in je interieur. Kom dus snel langs bij tuincentrum Eurofleur in Leusden om jouw favoriete bloempot te scoren! We hebben ze zoals eerder genoemd in allerlei leuke vormen. Zoek je iets abstracts, iets kleurrijks of gewoon iets grappigs? Wij hebben het! Tot snel!

Webshop

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

tuinonderhoud
Kickstart voor je tuin: composteren en mulchen

Na de grote voorjaarsschoonmaak kun je aan de slag met het verbeteren en verrijken van de tuingrond, zodat je planten weer helemaal kunnen opbloeien. Hoe je dat doet? Door te composteren en te mulchen. Ons tuincentrum in Leusden geeft je de 'ins and outs'.

Lees meer...
bloemen
Zo begin je een pluktuin!

Ook zo dol op bloemen? Begin je eigen pluktuin of bloemenborder en zet jezelf de komende zomer volop in de bloemetjes, binnen en buiten!

Lees meer...
gazon
Tips voor een lenteproof gazon

Aan het einde van de winter ligt het gazon er vaak nogal treurig bij. Tijd voor een grote voorjaarsbeurt! Je kunt nu – afhankelijk van het weer – ook een lentefris grasveld inzaaien of aanleggen met graszoden. Ons tuincentrum heeft een handig 5-stappenplan voor je.

Lees meer...
moestuin
De makkelijkste moestuinplanten voor groentjes

Moestuinieren ingewikkeld? Dat hoeft helemaal niet. Er zijn heel makkelijke moestuinplanten waar je nauwelijks omkijken naar hebt en volop van kunt smullen. Ons tuincentrum zet vijf toppers voor je op een rij.

Lees meer...
Vacatures