Een sfeervol gedekte tafel met het servies van Eurofleur

Tags:

Servies van onder andere Mica Decorations koop je bij tuincentrum Eurofleur!Ah, een sfeervol gedekte eettafel! Dat betekent feest, drank, lekker eten, en vrienden en familie die samen zijn. Maar laten we eerlijk zijn, niemand wil dat zijn of haar gasten aan een saaie tafel zitten die eruit ziet als de lunchplek van een bouwkeet. Gezelligheid aan tafel is immers de basis voor een geslaagd diner. Laten we dus eens kijken hoe we op een trendy en feestelijke manier de eettafel kunnen stylen. Eurofleur geeft je de tips, want uiteraard ben je bij ons aan het juiste adres voor alles wat met koken en tafelen te maken heeft.

Optie 1: Minimalistisch en chique

Als je van een moderne look houdt, dan is een minimalistisch en chique gedekte eettafel iets voor jou. Denk aan een wit tafelkleed, simpele witte borden, zilveren bestek, en kristallen wijnglazen. Houd de decoraties simpel: een paar kaarsen in houders van glas en wat eucalyptus bladeren in kleine vaasjes doen al heel veel. Het belangrijkste is dat je ervoor zorgt dat alles er fris en clean uitziet. Het eten op je bord is vervolgens de ster van de show.

Tafeldecoratie


 

Optie 2: Vakantie-vibe

Waarom geen vakantie-vibe creëren aan de eettafel? Haal de tropische sfeer op stijlvolle wijze naar binnen met een kleurrijk tafelkleed, bijpassende servetten en stoere diepe borden op rotan placements. Maak het af met een grappig cocktailglas of een kleurrijke karaf met water en wat groen op tafel. Dit is perfect voor een zomerse barbecue of een relaxed etentje met vrienden.

Tip! Zorg voor hoogte en diepte aan tafel door altijd een onderbord onder je ‘gewone’ bord of soepkom neer te zetten. Dit onderbord staat er puur voor de show, maar zorgt er wel voor dat je tafel bij de wisseling van gerechten nooit leeg is.

Optie 3: Kleurrijk feestje

Wie zegt dat je avondprak geen feestje is? Ga voor een vrolijke, levendige tafel door een mix van felle kleuren te gebruiken. Combineer gele, rode, blauwe en groene tinten met elkaar en zet deze kleuren door in het tafelkleed, de servetten, de borden, en het bestek. Mix en match verschillende patronen en prints voor een nog speelser effect. Maak het af met wat gekleurde kaarsen en decoraties van bloemen. Het zal een explosie van kleuren zijn!

Stijlvol de tafel dekken doe je met Eurofleur!

Optie 4: Au naturel

Een linnen tafelkleed is perfect voor een natuurlijke uitstraling. Leg daar bovenop een mooie rieten placemat en je hebt meteen een stijlvolle basis. Gebruik houten borden of borden met een organische vorm, zoals keramieken borden. Rol de servetten op en bind ze vast met een touwtje van jute of sisal voor een rustieke touch. Maak het af met glazen flessen als waterkaraf en een klein vaasje met verse bloemen of groene takken. Dit is perfect voor een gezellige brunch of een ontspannen diner met vrienden.

Servies koop je bij tuincentrum Eurofleur

Nu je deze vier opties hebt, heb je geen excuus meer om een saaie eettafel te hebben op je volgende feestje. Kom langs op de kook- en eetafdeling van Eurofleur en ontdek ons ruime assortiment servies en tafeldecoratie. We verkopen onder andere de borden en bekers van Mica Decorations. Kies de stijl die bij jou past en wees niet bang om een beetje creatief te zijn. En vergeet niet: het gaat om gezelligheid, lekker eten en vooral plezier hebben met vrienden en familie. Proost!

Langskomen?

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

tuinonderhoud
Kickstart voor je tuin: composteren en mulchen

Na de grote voorjaarsschoonmaak kun je aan de slag met het verbeteren en verrijken van de tuingrond, zodat je planten weer helemaal kunnen opbloeien. Hoe je dat doet? Door te composteren en te mulchen. Ons tuincentrum in Leusden geeft je de 'ins and outs'.

Lees meer...
bloemen
Zo begin je een pluktuin!

Ook zo dol op bloemen? Begin je eigen pluktuin of bloemenborder en zet jezelf de komende zomer volop in de bloemetjes, binnen en buiten!

Lees meer...
gazon
Tips voor een lenteproof gazon

Aan het einde van de winter ligt het gazon er vaak nogal treurig bij. Tijd voor een grote voorjaarsbeurt! Je kunt nu – afhankelijk van het weer – ook een lentefris grasveld inzaaien of aanleggen met graszoden. Ons tuincentrum heeft een handig 5-stappenplan voor je.

Lees meer...
moestuin
De makkelijkste moestuinplanten voor groentjes

Moestuinieren ingewikkeld? Dat hoeft helemaal niet. Er zijn heel makkelijke moestuinplanten waar je nauwelijks omkijken naar hebt en volop van kunt smullen. Ons tuincentrum zet vijf toppers voor je op een rij.

Lees meer...
Vacatures