Ontdek de Kokodama trend!

Een tropisch thuis voor jouw kamerplant

Stel je voor, je knappe kamerplant zit in een knus thuis van kokosnoot vezels. Dat is als een mini-vakantie in een tropisch paradijs voor je plantje, vind je niet? Onze Kokodama plantenpotjes zijn een waar natuurlijk wonder! Ze zijn gemaakt van de oerkracht die verborgen zit in de 'Tree of Life': de kokospalm. Heb jij ze al bij tuincentrum Eurofleur in Leusden zien staan of hangen? We hebben deze knusse kokosvezel-potjes in allerlei soorten en maten.

Overal een Kokodama

Of je nu je Kokodama aan het plafond hangt, op een tafeltje zet of op de grond laat staan, deze kleine kokosvezel-bolletjes passen in elk interieur. Onze Kokodama's zijn gevuld met fascinerend groen, rechtstreeks uit de botanische schatkamer van moeder natuur. Ze zijn 99% natuurlijk en 100% biologisch afbreekbaar. Zo bieden we je een natuurlijk alternatief voor de standaard kunststof bloempot en kan je zonder schuldgevoel genieten van een tropisch tintje in je interieur.

Ook het benoemen waard: de ruwe textuur van de kokosvezels zorgt voor een rustieke look die perfect past bij de groene bladeren van je planten. Zo creëer je een sfeer van rust en natuur in je huis. Ook leuk als cadeau voor iedereen die wel een tintje groen in zijn bestaan kan gebruiken.

Onze kamerplanten showroom

Kokodama's koop je bij tuincentrum Eurofleur in Leusden!

­

kamerplanten
Fris je kamerplanten op

Wist je dat je kamerplanten nu het langer licht is wat meer zorg en aandacht nodig hebben? Ons tuincentrum in heeft handige opfristips voor je kamerplanten.

Lees meer...
kamerplanten
Koningsdag! 'Oranje boven' in huis en tuin!

Koningsdag komt eraan en Nederland kleurt langzaam aan weer helemaal oranje! Zelf als je niet koningsgezind bent is het een fijne, opbeurende kleur, zowel binnen als buiten. Ons tuincentrum in geeft (combinatie)tips voor de mooiste oranje snijbloemen, kamer-, tuin- en balkonplanten.

Lees meer...
kamerplanten
Planten voor je bad- en slaapkamer

Wil je het zen-niveau in je bad- en slaapkamer verhogen? Ons tuincentrum in weet welke planten je dan in huis moet halen!

Lees meer...

Kokodama's koop je bij tuincentrum Eurofleur in Leusden!

Met de hand gemaakt

Wat de Kokodama echt bijzonder maakt, is dat elk potje met de hand gemaakt wordt in Sri Lanka. Dit gebeurt natuurlijk met de groots mogelijke zorg. Zo brengt Kokodama als merk een stukje vakmanschap naar jouw huis en ondersteunt het merk tegelijk de lokale gemeenschap. Elke Kokodama die je koopt, helpt de lokale economie te stimuleren en geeft lokale kinderen een kans om naar school te gaan. Het is mooi om te zien hoe Kokodama's op deze manier bijdragen aan duurzame ontwikkeling en het behoud van traditionele ambachten.

Veelzijdige kokospot

Daarnaast zijn Kokodama plantenpotjes ook heel veelzijdig. Door het lichte gewicht zijn ze eenvoudig te verplaatsen en daardoor perfect voor mensen die regelmatig hun interieur willen veranderen. Ook zijn ze verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, waardoor je ze kunt aanpassen aan jouw persoonlijke stijl. Veel van onze Kokodama planters zijn gevuld met succulenten. Dit betekent dat je je ook bijna niet druk hoeft te maken over het onderhoud; wel zo handig bij bijvoorbeeld een hangplant. Waarom zou je het bij één potje houden? Maak van jouw huis een geweldige kokosjungle. Je waant je haast op vakantie!

Wist je dat… de kokospalm één van de oudste bomen ter wereld is? Al eeuwenlang voorziet deze boom ons van essentiële basisbehoeften, zoals voeding, drinken, olie, onderdak en kleding. En nu brengt onze Kokodama deze eeuwenoude kennis op een creatieve manier naar het nu!

Bloempotten webshop

Kokodama kopen? Je vindt ze bij tuincentrum Eurofleur

Als je op zoek bent naar een bijzondere plantenpot die perfect past bij jouw groene vingers en jouw duurzame levensstijl, dan zijn Kokodama plantenpotjes zeker iets voor jou. Zo breng je niet alleen groen in huis, maar draag je ook bij aan een betere wereld. Je planten zullen je bovendien zeer dankbaar zijn voor zo'n luxueuze en tropische onderkomen. Kom langs bij Eurofleur in Leusden om onze collectie Kokodama’s te ontdekken. Je vindt ze bij de speciale tafel op de kamerplantenafdeling. Onze medewerkers helpen je graag het mooiste exemplaar voor jouw woning uit te kiezen. Tot snel!

Contact & openingstijden

Achtergrond

Kamerplanten tips in je inbox!

Wil je regelmatig onze digitale nieuwsbrief vol tips, nieuwtjes en inspiratie over (onder andere) kamerplanten ontvangen? Meld je dan hier aan! Fleur van Eurofleur houdt je graag op de hoogte van alles wat er speelt in ons tuincentrum. Leer meer over de laatste aanbiedingen, de mooiste producten en meest interessante blogs.
Wij slaan je gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

kamerplanten
Fris je kamerplanten op

Wist je dat je kamerplanten nu het langer licht is wat meer zorg en aandacht nodig hebben? Ons tuincentrum in Leusden heeft handige opfristips voor je kamerplanten.

Lees meer...
kamerplanten
Koningsdag! 'Oranje boven' in huis en tuin!

Koningsdag komt eraan en Nederland kleurt langzaam aan weer helemaal oranje! Zelf als je niet koningsgezind bent is het een fijne, opbeurende kleur, zowel binnen als buiten. Ons tuincentrum in Leusden geeft (combinatie)tips voor de mooiste oranje snijbloemen, kamer-, tuin- en balkonplanten.

Lees meer...
onkruid
Onkruid? Weg ermee!

Alles staat weer in bloei, inclusief het onkruid. Wij geven tips voor het herkennen en verwijderen van onkruid.

Lees meer...
duurzaam tuinieren
Maak van je tuin een vlinderparadijs

Zou je ook graag meer kleurrijke vlinders zien rondfladderen in je tuin of op je balkon of (dak)terras? Ons tuincentrum helpt jou én deze mooie insecten graag met vlindervriendelijke tuintips en de beste planten die je kunt inzetten als vlindermagneet.

Lees meer...
Vacatures