Op wereldreis in eigen huis

Maak van je woning een exotische fiesta!

Hallo daar, gezellige interieurfan! Ben je toe aan wat spannende toevoegingen aan je woonkamer, keuken of slaapkamer? Dan hebben we goed nieuws voor je. Er is namelijk een nieuwe trend in woonland: het toevoegen van ‘exotische’ invloeden aan je interieur. Maak ruimte voor iets avontuurlijks, zoals een kandelaar met tropische look of een vaas die doet denken aan een vakantie aan de Middellandse Zee. Tuincentrum Eurofleur heeft alles in huis om jou te helpen je woning naar een spannender level te tillen. Muy bien! Ontdek het zelf…

Waarom een mediterrane touch?

Waarom zou je überhaupt een buitenlandse touch aan je interieur willen toevoegen? Welnu, het is heel simpel: zulke items voegen iets unieks, interessants en haast mysterieus toe aan je huis. Het is een manier om je persoonlijkheid te laten zien en het creëert een sfeer die anders is dan die van je buren. Het kan ook je reislust opwekken en herinneringen oproepen aan de prachtige plaatsen die je hebt bezocht, zonder de clichématige souvenirs tentoon te hoeven stellen.

Kamerplanten

 

Exotische touch toevoegen aan je interieur? Eurofleur helpt je!

Haal Japan of Mexico naar je woonkamer

Ben je op zoek naar een vleugje Japanse cultuur in je interieur? Dan zijn vazen in de vorm van geisha's of kandelaars en bloempotten in de vorm van Aziatische olifanten perfect voor jou! Heb je ze al ontdekt op onze woonafdeling? Misschien ben je wel fan van die kleurrijke Mexicaanse invloeden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan grote vazen met de beeltenis van Frida Kahlo. Stop ze vol kleurrijke kunstbloemen, zet een grote cactus in de buurt en je hebt een heuse fiesta in huis gecreëerd. Olé!

Tip! Andere leuke invloeden zijn bijvoorbeeld Siciliaanse vazen, Afrikaanse beelden of Marokkaans servies. Vergeet ook niet even langs onze fantastische wandkleden te lopen. Je krijgt spontaan zin in vakantie!

Achtergrond

bloemen
Zo begin je een pluktuin!

Ook zo dol op bloemen? Begin je eigen pluktuin of bloemenborder en zet jezelf de komende zomer volop in de bloemetjes, binnen en buiten!

Lees meer...
trends
Ontdek ons heerlijke aanbod ScentChips!

Maak van je woning een heerlijk paradijs met onze ScentChips! We hebben ze in allerlei geuren en kleuren... Kom langs bij tuincentrum Eurofleur!

Lees meer...
kamerplanten
Ontdek de Kokodama trend: een tropisch thuis voor jouw kamerplant!

Als je op zoek bent naar een bijzondere pot-plant combinatie die perfect past bij jouw groene vingers en jouw duurzame levensstijl, dan zijn onze Kokodama's zeker iets voor jou. 

Lees meer...

Mix en match verschillende landen

Het toevoegen van buitenlandse invloeden is leuk, maar zorg ervoor dat je niet te ver gaat. Een paar elementen zijn genoeg om een ​​interessante en unieke uitstraling te creëren. Te veel verschillende stijlen door elkaar kunnen leiden tot een onrustig en chaotisch interieur. Om te voorkomen dat je huis er te thematisch uitziet, is het belangrijk om verschillende stijlen te mixen. Combineer bijvoorbeeld een Oosters geïnspireerde lamp met een modern kussen of een Scandinavisch bijzettafeltje met een Marokkaans tapijt.

Wonen


 

Tip! Als je veel buitenlandse invloeden wilt toevoegen aan je interieur, zorg er dan voor dat je de kleuren in balans houdt. Combineer kleurrijke accenten met neutrale kleuren, zoals wit, grijs en beige, om te voorkomen dat het te druk wordt.

Trendy woonaccessoires koop je bij Eurofleur in Leusden

Breng snel een bezoek aan tuincentrum Eurofleur om je direct onder te dompelen in deze trend. We hebben fantastische woonaccessoires die je mee op reis nemen. Ook hebben we natuurlijk interieuritems in allerlei andere stijlen. Er is voor iedere smaak, maar ook elke portemonnee wat wils bij tuincentrum Eurofleur in Leusden. Wat is jouw favoriete vakantieland?

Contact & openingstijden

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

kamerplanten
Koningsdag! 'Oranje boven' in huis en tuin!

Koningsdag komt eraan en Nederland kleurt langzaam aan weer helemaal oranje! Zelf als je niet koningsgezind bent is het een fijne, opbeurende kleur, zowel binnen als buiten. Ons tuincentrum in Leusden geeft (combinatie)tips voor de mooiste oranje snijbloemen, kamer-, tuin- en balkonplanten.

Lees meer...
onkruid
Onkruid? Weg ermee!

Alles staat weer in bloei, inclusief het onkruid. Wij geven tips voor het herkennen en verwijderen van onkruid.

Lees meer...
duurzaam tuinieren
Maak van je tuin een vlinderparadijs

Zou je ook graag meer kleurrijke vlinders zien rondfladderen in je tuin of op je balkon of (dak)terras? Ons tuincentrum helpt jou én deze mooie insecten graag met vlindervriendelijke tuintips en de beste planten die je kunt inzetten als vlindermagneet.

Lees meer...
moestuin
Moestuinieren in april

Houd je van lekker en gezond eten? En van tuinieren? Dan ga je nu natuurlijk aan de slag met het zaaien en opkweken van je eigen groenten en kruiden. Ons tuincentrum geeft je vruchtbare tips!

Lees meer...
Vacatures