Boeketten

Wil je een mooi boeketten kopen in omgeving Leusden? Dat kan uiteraard bij tuincentrum Eurofleur! Laat je boeket samenstellen door een van onze gepassioneerde medewerkers of kies uit de kant-en-klare budgetten. Een bloemetje is altijd een goed idee! Wie wordt er immers niet blij van een fleurige bos bloemen, geheel afgestemd op het seizoen? Bekijk hieronder ons aanbod. 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 10 van 10 producten
Vergelijk (0)

Boeket bloemen kopen in Leusden

Tuincentrum Eurofleur in Leusden is de expert op het gebied van bloemen en boeketten. Wij garanderen topkwaliteit van alle snijbloemen en de seizoensboeketten van al onze bloemisten. Wij staat voor hoogwaardige kwaliteit, service en handgebonden boeketten. Wij kunnen diverse boeketten voor hem of haar maken met allerlei soorten bloemen. Denk aan een groot of klein boeket van rozen, gerbera's of lelies. Ga je voor één kleur of mag het juist een vol veldboeket worden?

Elk seizoen de mooiste bloemen

Tuincentrum Eurofleur in Leusden heeft voor elk seizoen van het jaar de mooiste boeketten, voor welke gelegenheid dan ook. Denk maar eens aan verjaardagsboeketten, bruidsboeketten, rouwwerk, bloemen voor haar, maar ook voor hem - en dat tegen budget. Daarnaast hebben we ook een passend aanbod in planten en cadeausets. Bij unieke feestelijke gelegenheden in het jaar zoals Valentijnsdag, Kerst, Pasen, Halloween en Moederdag hoort uiteraard een boeket verse bloemen. Eurofleur zorgt ervoor dat de boeketten door enkel de beste bloemisten worden geleverd.

Bruidsboeket

Zijn jullie van plan om binnenkort te trouwen en op zoek naar een mooi bruidsboeket of mooie trouwbloemen die jullie dag helemaal compleet maken? Bij tuincentrum Eurofleur in Leusden helpen onze werknemers jullie graag met het vieren van de liefde! Op onze bloemafdeling zoeken onze medewerkers samen met jullie naar de bloemen die aansluiten bij de stijl van jullie bruiloft! Van romantische tot moderne boeketten, we hebben voor ieder trouwthema een breed assortiment bloemen en zorgen samen met jullie voor een onvergetelijke dag.

Rouwboeket

Een rouwboeket biedt in erg moeilijke tijden enkele steun en zorgen voor een mooi afscheid. Wij weten we dat het verliezen van een dierbare een erg moeilijke periode is die gepaard gaat met veel verschillende emotie. Het uitzoeken van rouwbloemen of een rouwboeket voor een gelegenheid zoals een begrafenis, crematie of voor de nabestaande dient dan ook met veel respect en zorg te gebeuren. Onze bloemisten zullen jou en jouw familie en naasten in deze moeilijke tijd ondersteunen en adviseren in het uitzoeken van een mooi boeket of bloemstuk.

Vacatures