Klimplanten

Wil je meer groen of meer kleur in jouw tuin? Met de klimplanten uit het assortiment van Eurofleur in Leusden creëer je dit gemakkelijk! Ons aanbod varieert van klimrozen tot de Blauweregen. Kom langs bij ons tuincentrum in Leusden voor het complete aanbod of shop het hier online.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 60 van 70 producten
Vergelijk (0)

Zelfhechtende en rankende klimplanten

Er zijn veel verschillende soorten klimplanten. Zo bestaan er zelfhechtende klimplanten, die zich vanzelf met hechtwortels vastzetten. Deze zelfhechtende klimplanten zijn ideaal voor op een lege schutting, muur of rek. Rankende klimplanten hebben wat ondersteuning nodig om zich te kunnen hechten. Draadscherm of (beton)gaas geeft hen deze steun. 

Verschillende soorten klimplanten

Bij Tuincentrum Eurofleur in Leusden hebben wij een groot assortiment aan klimplanten. Weet jij al welke je in de tuin wil hebben? Wij verkopen onder andere de volgende klimplanten:

  • Blauweregen 
  • Bergclematis
  • Klimroos

De Blauweregen is een klimplant die hartstikke snel groeit. De trossen aan deze klimplant kunnen blauw, roze of wit zijn. Het liefste staat de prachtige Blauweregen op een plek met genoeg zon, of in de halfschaduw. Dus ben je op zoek naar een klimplant die snel een lege muur of schutting kan bedekken? Dan is de Blauweregen wellicht een goede keuze. Ook de Bergclematis is een snelgroeiende klimplant die je zal verrassen. De bloeiperiode van deze klimplant is rond mei en de plant kan ongeveer vier meter hoog worden. De Klimroos is een echte aanwinst voor je tuin, het is een prachtige tuinplant die bloeit van juni tot oktober. De Klimroos is geschikt voor op muren, maar kan ook goed om bogen gewikkeld worden door de zwakke twijgen. Klimrozen bloeien nog meer als zij tegen een muur staan. Dit omdat de muur net dat beetje extra warmte geeft wat de Klimroos nodig heeft. Kom voor ons complete aanbod klimplanten naar ons tuincentrum in Leusden. Wil je de klimplanten in je tuin ook in het donker goed kunnen zien? Bekijk dan ook eens ons aanbod tuinverlichting.

klimplant-eurofleur-leusden

Klimplanten kopen

Wil jij ook die ene lege muur vullen met een prachtige klimplant? Of misschien wel de ingang van je woning spectaculair maken met prachtige klimrozen... Bij Tuincentrum Eurofleur in Leusden kan dit allemaal. Klimplanten kopen doe je bij Eurofleur. Wij zijn zeven dagen per week geopend en ons tuincentrum is gelegen in Leusden nabij Woudenberg, Soest en Amersfoort. Voor vragen over ons aanbod klimplanten kun je langskomen, maar je kunt natuurlijk ook contactmet ons opnemen.