Gasbarbecue kopen

Ben je op zoek naar een barbecue die makkelijk in gebruik te nemen is? Dan is een gasbarbecue misschien wel iets voor jou. In onze webshop vind je Weber barbecues, maar heb je niet gevonden waar je naar op zoek bent? Kom naar tuincentrum Eurofleur in Leusden voor ons complete aanbod gasbarbecues! 

Bestel eenvoudig in onze webshop!

✓  Gratis verzenden vanaf €50,- ✓  Vandaag besteld, volgende werkdag op de post ✓  Ruilen of retourneren binnen 14 dagen
Toon filters Verberg filters

Filter producten

Gasbarbecue online kopen

Een gasbarbecue kopen is vrijwel altijd een goed idee. Een gasbarbecue is goedkoper in gebruik dan andere barbecues. Als je een gasbarbecue koopt, dan zal je versteld staan van hoe makkelijk deze werkt. Je hoeft alleen een gasfles op de barbecue aan te sluiten en dan hoef je alleen nog te wachten totdat de barbecue warm genoeg is. Verbrand jouw vlees altijd op de barbecue? Ook dan is een gasbarbecue kopen een goed idee. Door de temperatuurknop op de barbecue kun je gemakkelijk de temperatuur zelf regelen, je hoeft alleen maar aan de knop te draaien!

Houtskoolbarbecue

Weber BBQ online kopen | Tuincentrum Eurofleur

Weber BBQ online kopen | Tuincentrum Eurofleur

Gas bbq schoonmaken

Het is voor niemand een leuk karwei om na een heerlijke bbq je gasbarbeque te moeten schoonmaken. Een groot voordeel aan het kopen van een gasbarbecue is dat het schoonmaken hiervan makkelijker gaat dan bij bijvoorbeeld een houtskoolbarbecue! Met de volgende stappen heb jij in no-time weer een schone gasbarbecue: 

  • Verwijder de grote etensresten van de barbecue
  • Sluit het deksel van jouw gasbarbeque
  • Zet de barbecue aan
  • Wacht ongeveer vijftien minuten
  • Schrob de laatst overgebleven etensresten makkelijk weg

Krijg je je gasbarbecue toch niet goed schoon? Ook kun je bij ons tuincentrum in Leusden terecht voor verschillende schoonmaakspullen voor jouw gasbarbecue. 

Gasbarbeque accessoires

Nadat je een gasbarbecue hebt aangeschaft, wil je deze natuurlijk compleet maken met allerlei prachtige accessoires. Ook voor barbecue accessoires ben je bij Tuincentrum Eurofleur in Leusden aan het juiste adres! Wij verkopen allerlei gasbarbeque accessoires, waaronder:

Kamado

Grillen op de gasbarbecue

Grillen op de gasbarbecue is eigenlijk heel simpel. Je sluit de gasfles aan op de gasbarbecue en je regelt de temperatuur. Pas wel op dat je het vlees of andere gerechten niet te lang op de barbecue laat liggen, als je hierop let kan er weinig tot niets misgaan. Je kunt er ook voor kiezen om indirect te gaan grillen op je gasbarbecue. Dit is het creëeren van verschillende warmtezones binnen je gasbarbecue. Indirect grillen is alleen mogelijk als jouw gasbarbecue meer dan één brander heeft. Je zet bijvoorbeeld één brander op de hoogste stand, terwijl je de ander uitzet. Het vlees, vis of ander gerecht leg je op de brander die uitstaat. Door indirect te grillen, gaar je je gerechten langzaam en is je gasbarbecue als het ware een heteluchtoven. Het duurt wellicht iets langer voordat jouw gerecht klaar is, maar het zal heerlijk smaken!

Kom langs

Houtskool BBQ kopen | Tuincentrum Eurofleur

Gasbarbecue kopen bij tuincentrum Eurofleur in Leusden

Wil je meer weten over gasbarbecues? Of heb je vragen over de aanschaf van een gasbarbecue? Kom dan langs in ons tuincentrum in Leusden. Onze medewerkers staan hier zeven dagen per week voor je klaar en beantwoorden graag al je vragen over onze gasbarbecues. Ook kun je natuurlijk altijd contactmet ons opnemen. Wij zien je graag terug bij Tuincentrum Eurofleur in Leusden! 

Vacatures