Kunstgras

Een tuin met een groene uitstraling, maar zonder het onderhoud? Met kunstgras kan het! Het haast niet van echt te onderscheiden gras tilt je tuin naar een groener niveau, zonder dat je met regelmaat de grasmaaier hoeft te pakken. Het gras ziet er niet alleen verrassend natuurlijk uit, het is ook nog eens duurzame keuze. Eén keer investeren en je hebt er jarenlang plezier van.

Op dit moment verkopen we geen kunstgras in de webshop. Kom langs bij tuincentrum Eurofleur en ontdek ons Easylawn assortiment. Je kunt in ons tuincentrum in Leusden direct een bestelling plaatsen en binnen 1 tot 5 werkdagen wordt jouw kunstgras thuisbezorgd.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Kunstgras van Easylawn kopen | Tuincentrum Eurofleur in Leusden

Waarom kiezen voor kunstgras?

Tuurlijk, een stukje gras in de tuin ziet er prachtig uit en is goed voor het milieu. Hoe groener de tuin, hoe beter! Echter heeft niet iedereen geluk met de conditie van de bodem of de ligging van zijn of haar tuin. Niet iedere buitenplek is namelijk geschikt voor een groene grasmat. Denk bijvoorbeeld eens aan een schaduwrijke tuin, maar ook een balkon of dakterras. Daarnaast kan het zijn dat je veel van huis bent of fysiek niet in staat bent om je graszoden in optimale conditie te houden. Gelukkig is er een onderhoudsvrij en net zo groen alternatief: kunstgras! En nee, de tijden dat je met een stofzuiger het gifgroene tapijt moest onderhouden zijn voorbij. Tegenwoordig is kunstgras bijna niet meer van echt te onderscheiden. Wel de lusten, maar dus niet de lasten.

Tuinplanten

 

De voordelen van kunstgras

Met het natuurgetrouwe kunstgras van Easylawn tover je elke tuin om tot een groene oase. In het gras zitten namelijk verschillende tinten groen, grassprieten van verschillende hoogtes en bruine schakeringen die erg realistisch aandoen. Daarnaast is het kunstgras erg prettig om op te lopen, liggen of spelen. Het voelt namelijk zijdezacht. Nog zo'n voordeel: molshopen zijn verleden tijd en onkruid kan niet door de grasmat heen groeien, omdat deze voorzien is van een ondoordringbare rug. Wel is het goed om regelmatig blaadjes van je mat te verwijderen om onkruid in het infillzand óp de mat te voorkomen. Infill is het materiaal dat tussen de kunstgrasvezels wordt gestrooid om extra gewicht aan het oppervlak toe te voegen, waardoor de grasmat veel steviger komt te liggen. Daarnaast creëert het een veel natuurlijke look.

Tuinmeubelen kopen

 

Vrij van gif en goed voor het milieu

De producten van Easylawn zijn vrij van giftige stoffen. De vezels, coatings, ruggen en lijm zijn milieuvriendelijk en geschikt voor het gebruik door kinderen en huisdieren. Ook is het leggen van kunstgras een duurzame keuze. Je hoeft je grasmat in de zomer immers niet elke dag met water te besproeien. Niet alleen worden er liters drinkwater bespaard, maar scheelt het ook elektriciteit of benzine voor de grasmaaier. De producten zijn tevens volledig recyclebaar. Dat is dus leuk voor jou, maar ook goed voor de planeet.

Easylawn kunstgras kopen in Leusden

Verfraai jouw buitenplek met het kunstgras assortiment van tuincentrum Eurofleur. Bezoek ons tuincentrum in Leusden en bekijk het kunsgras in het echt. Voor iedere tuin is er een geschikte optie, want het Easylawn aanbod is erg groot en veelzijdig. Bij vragen adviseren we je uiteraard graag. Kom langs en bekijk deze en andere producten die jouw tuin, balkon of terras weer laten stralen. Denk aan tuinplantenpotterietuinmeubelen of onderhoudsproducten. Tot snel!

Bezoek ons!


 

Let op! Verplichte bijkomende kosten: de verwerkings- en transportkosten bedragen €22,50. Het gras wordt dus altijd thuisbezorgd. De levertijd is 1 tot 5 werkdagen.

Vacatures