Regentonnen

Til je tuin naar een duurzamer niveau met een regenton. Je gaat met zo'n ton wateroverlast tegen en je haalt het beste uit het hemelwater én je tuin. Bij Eurofleur vind je tonnen in allerlei soorten en maten. Bestel een regenton eenvoudig online of kom langs in ons tuincentrum in Leusden om ons assortiment te bekijken.

Bestel jouw regenton eenvoudig in onze webshop!

✓  Gratis verzenden vanaf €50,- ✓  Vandaag besteld, volgende werkdag op de post ✓  Ruilen of retourneren binnen 14 dagen
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 25 van 25 producten
Vergelijk (0)

Denk aan het milieu

Het milieu heeft het zwaar met ons te verduren vanwege de constante druk die we leggen op onze aarde. Veel kleine beetjes zorgen samen echter voor een behoorlijke impact en daarom is het nog nooit zo belangrijk geweest om na te denken over een duurzame manier van tuinieren. Zo is de toevoeging van een regenton bijzonder effectief! Met een ton verbruik je minder leidingwater en hierdoor hoeft er minder grondwater opgepompt te worden. Regenwater valt er immers voldoende in ons land én is gratis. Zo zorgen we er samen voor dat de drinkwatervraag niet nog meer stijgt en het riool minder wordt belast. Het riool heeft het sowieso behoorlijk zwaar, want in tuinen waar veel tegels en andere verharding te vinden is, kan het water niet makkelijk in de bodem trekken. Waterschade en een overspannen riool kunnen het gevolg zijn.

Regenton kopen | Leuke aanbiedingen vind je bij tuincentrum Eurofleur!

Regenton kopen

Het installeren van een regenton is kinderspel. Sluit de ton aan op de bestaande regenpijp zodat deze makkelijk het overtollig regenwater op kan vangen. Door water te tappen in een gieter kan je op je dooie gemak de planten water te geven, zonder dat je je druk hoeft te maken over de waterrekening. Scheelt weer een loopje naar de keuken! Wegens de steeds droger wordende zomers is het daarnaast essentieel om zuinig om te gaan met water. Een extra voorraad is dan extra belangrijk. Wanneer het echter met bakken tegelijk uit de hemel komt, helpt de regenton een handje met het opvangen van al dat water.

Regenton kopen | Leuke aanbiedingen vind je bij tuincentrum Eurofleur!

Lekkerder voor de planten

Je tuin- en kamerplanten vinden stiekem het hemelwater ook veel lekkerder dan het drinkwater. In kraanwater zit namelijk behoorlijk wat kalk. Door de hele lage zuurtegraad in ons regenwater kunnen er vrijwel geen schadelijke bacteriën in leven en is het dus heel gezond. Ook daarom is een regenton een bijzonder fijne toevoeging aan de tuin!

Blog: het gebruik van een regenton
 

Het oog wil ook wat

Zoals je hierboven ziet zijn er tegenwoordig tal van stijlvolle en bourgondisch ogende regentonnen verkrijgbaar. Voor elke tuinstijl is er wel een passende ton te vinden. We snappen het heus, want vroeger werden regentonnen alleen als functionele toevoeging aan de tuin gezien. Tegenwoordig zijn ze echter veelal in een heel knap jasje gestoken. Zo krijgt jouw tuin of terras er meteen een toffe blikvanger bij!

Ga voor duurzaam tuinieren met tuincentrum Eurofleur in Leusden

Wil je een regenton in jouw tuin plaatsen? Ontdek ons online assortiment of kom langs bij tuincentrum Eurofleur in Leusden en ontdek ons grote assortiment. Ook voor het nodige groen en het juiste gereedschap om de tuin naar een duurzamer niveau te tillen, ben je bij ons aan het juiste adres. Vergeet ook de duurzaam geproduceerde tuinmeubels van onder andere Borek of onze insectenhotels niet. Onze medewerkers staan voor je klaar om je van duurzame adviezen te voorzien. Neem contact op of kom langs! 

Openingstijden & contact

Vacatures