Bestrijdingsmiddelen

Bestrijdingsmiddelen kunnen je goed helpen bij het onderhouden van je tuin. Denk aan insectenspray, onkruidbestrijder en muizengif. We hebben alles om jouw tuin mooi en schoon te houden. 

Bestel eenvoudig in onze webshop!

✓  Gratis verzenden vanaf €50,- ✓  Vandaag besteld, volgende werkdag op de post ✓  Ruilen of retourneren binnen 14 dagen
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 60 van 94 producten
Vergelijk (0)

Bestrijdingsmiddelen kopen

Heb je alle tegels schoongespoten en staat het onkruid nu alweer tussen de tegels? Dan is een onkruidbestrijder niet een overbodige luxe. Natuurlijk willen we met ze allen graag genieten in onze eigen tuinen, maar af en toe lijkt het werk in de tuin zich op te stapelen en helaas is niet alles in onze tuin welkom. Onkruid en ongedierte zijn natuurlijk enorm vervelend, maar met de juiste bestrijdingsmiddelen kun je dit met gemak oplossen. Bij ons tuincentrum in Leusden kun je terecht voor diverse bestrijdingsmiddelen, zoals: gewasbeschermingsmiddelen, muizengif, ongedierte bestrijden, bestrijdingsmiddelen tegen muggen en zelfs biologische bestrijdingsmiddelen. Ons tuincentrum biedt onder andere de volgende merken aan:

Hoe ongedierte bestrijden?

Van vervelend onkruid tot aan katten die de rust in onze tuinen zo kunnen verstoren. Met de veilige bestrijdingsmiddelen van Eurofleur kun je zo snel mogelijk weer optimaal genieten van je tuintje. Ook alles voor het bestrijden van een buxusmot, mieren, motten, bladluis en houtworm ben je bij ons tuincentrum aan het juiste adres.

Biologische bestrijdingsmiddelen kopen

Je kunt in ons tuincentrum ook de keuze maken voor biologische bestrijdingsmiddelen of verdelgers zodat je ook nog eens aan de natuur denkt. Ook blijft alles veilig voor je huisdieren en je gebruikt nooit meer dan nodig is. Laat je eens adviseren in ons tuincentrum of neem contact met ons op. 

Ook voor andere tuinonderhoud producten zoals bewatering, meststoffen of tuingereedschap ben je bij Eurofleur aan het juiste adres. Ook alles op het gebied van barbecues, tuininrichting, tuinmeubelen, tuinplanten en tuinverlichting is bij ons tuincentrum te koop. Zien we jou ook snel? 

Tuinonderhoud

Ongedierte bestrijden | Tuincentrum Eurofleur

Vacatures