Meststoffen

Meststoffen zorgen voor een goede kwaliteit én gezondheid van jouw planten. Daarom raden wij bemesting altijd sterk aan. Er zijn uiteraard tal van verschillende planten met ieder zijn eigen wensen en behoeftes en daarom bieden wij ook een divers aanbod meststoffen. In onze webshop vind je enkel de beste meststoffen van top merken: ECOstyle en Pokon. 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 60 van 153 producten
Vergelijk (0)

Meststoffen kopen voor gezonde planten

Als je een echte groen-liefhebber bent, dan zijn meststoffen eigenlijk onmisbaar. Denk aan organische mest, vloeibare mest, gazonmeststof en biologische meststoffen. Allerlei bomen, planten en struiken hebben naast de basisvoeding, water en genoeg lichtinval ook extra voedingsstoffen nodig om te kunnen groeien, bloeien en vruchten te geven. Door het natuurlijke proces dat plaatsvindt, kun je ervan uitgaan dat bemesting altijd een goed idee is. Door insecten, schimmels en sporen wordt namelijk de grond verstoord en raken de voedingsstoffen in de grond op. Populaire producten van bemesting zijn:

  • Graszaad herstel
  • Onkruid weg
  • Beuken en hagen voeding
  • Koemestkorrels

Meststoffen voor het gazon

Het is je misschien al eens opgevallen: gras kan groeien als onkruid en dat willen we natuurlijk voorkomen in een border. Heb je een heel mooi gazon of speelgras? Dan wil je uiteraard deze aan iedereen laten zien. Het liefst wil je natuurlijk dat dat jouw gazon er het hele jaar zo mooi en groen uitziet. Maar hoe bereik je dit? Regelmatig jouw gazon bemesten is eigenlijk cruciaal als je een fris gazon wilt. Meststoffen voor het gazon zorgen voor een voller en groener gazon. Bovendien zorgt bemesting ervoor dat jouw gazon beter bestand is tegen mos, onkruid en weersomstandigheden. 

Organische mest kopen in Leusden

Een van de bekendste soorten mest zijn de organische meststoffen. Denk aan stalmest, huishoudelijk- en tuinafval en turf werden vroeger al in de grond gebruikt. Door organische mest te gebruiken, ben je niet alleen voedingsstoffen aan het toevoegen, je verbeterd ook de structuur van de bodem. Dit noemen wij ook wel een bodemverbeteraar. Er zijn veel verschillende soorten: de een bevat minder voedingsstoffen zoals bijvoorbeeld turfproducten en de andere juist meer. Wij adviseren je hierin graag. 

Biologische meststoffen koop je bij Eurofleur

Organische meststoffen bestaan voor 100% uit alleen natuurlijke grondstoffen van dierlijke of plantaardige oorsprong. Deze biologische meststof wordt dankzij de bodem omgezet tot opneembare voeding voor jouw tuinplanten. Organische meststoffen zijn enorm van belang voor de verbinding tussen de bodem en de plant. Maar waarom moet je nu organische mest kopen? Het is heel simpel: organische mest bevordert het leven in de bodem en verbeterd bovendien de structuur van de bodem. Als je echt goede voeding voor jouw planten wilt, dan is organische mest onmisbaar. Sommige mensen gebruiken graag koemest in de tuin, maar alleen koemestkorrels zijn verre van voldoende omdat de NPK waarden te laag zijn.

Graszaad kopen en ga aan de slag

Is het tijd voor een nieuw gazon? Of wil je al die gele, dorre plekken in jouw gazon herstellen? Dan is het tijd om met graszaad aan de slag te gaan. Met de verschillende graszaden van Eurofleur heb je in-no-time weer een groen en fris gazon. Naast de graszaden is het ook belangrijk om jouw gazon met de juiste voedingsstoffen te voorzien. Ons tuincentrum heeft van alles in huis voor de aanleg en onderhoud van een schitterend gazon. Wij verkopen o.a: gazonherstel, graszaad herstel, graszaad inzaai, graszaad schaduw en gazonmest bio. Een van onze werknemers kunnen jou altijd toelichten welk type graszaad het beste past bij jouw situatie. Het is namelijk erg afhankelijk voor welk gazon het product wordt gebruikt. Heb je een siergazon? Dan raden wij altijd een fijner graszaad aan. Maar heb je juist kinderen thuis en wordt er veel op gespeeld? Dan kun je beter kiezen voor graszaad dat speciaal is ontwikkeld voor een speelgazon. Ook kunnen er kale plekken zijn ontstaan door verschillende factoren.. Dan kun je beter graszaad kopen dat speciaal is gemaakt voor het herstel van jouw gazon. 

Ook voor bestrijdingsmiddelen, bewatering, tuingereedschap en onderhoudsmiddelen hoef je niet verder te zoeken! Kom langs bij het grootste tuincentrum van Midden-Nederland en laat je inspireren. Tot snel!

Tuinonderhoud

Vacatures