Plantondersteuning

Om planten en struiken in het gareel te houden en mooi te laten groeien heb je plantondersteuning nodig. Met de ondersteunende producten van Eurofleur zeg je dag tegen wildgroei of slaphangende planten en hallo tegen stralende klimmers vol omhoogkijkende bloemen. Bekijk nu ons online aanbod, bestaande uit simpele, sierlijke of bijna onzichtbare plantenondersteuning, of bezoek tuincentrum Eurofleur in Leusden.

Bestel eenvoudig in onze webshop!

✓  Gratis verzonden vanaf €50,- ✓  Vandaag besteld, volgende werkdag op de post ✓  Ruilen of retourneren binnen 14 dagen
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 37 van 37 producten
Vergelijk (0)

Maak kunst van jouw planten en bloemen

Plantondersteuning dient natuurlijk het doel om de bloemen en tuinplanten op een goede manier te laten groeien. Wist je echter dat je het ook goed kunt gebruiken om ze door elkaar heen te laten groeien, of in een ring of boog. Zet bijvoorbeeld meerdere steunringen bij elkaar en laat er bloemen omheen groeien. Richt jouw tuin volledig in hoe jij het wil, met hangplanten, staande planten en bepaal zelf op welke manier ze groeien met de plantondersteuning van Eurofleur. Met een beetje van jezelf en een beetje van Eurofleur kun jij zo plaatsnemen in jouw eigen bloemenkunstwerk.

Plantgeleiders kopen | Tuincentrum Eurofleur

Waarom plantgeleiders gebruiken?

Ben je op zoek naar de beste ondersteuners om je tuinplanten gezond te houden? Plantensteunen kunnen helpen om fruit of bloemen van de grond te houden om ervoor te zorgen ze niet gaan schimmelen en op gezonde wijze kunnen groeien en bloeien. Klimplantsteunen kunnen ook worden gebruikt om planten aan te moedigen om in een bepaalde richting en vorm te groeien. Verschillende planten die de neiging hebben om groot te worden, hebben ondersteuning nodig om ervoor te zorgen dat de planten niet omvallen en breken. Bloemen zoals rozen hebben ook ondersteuning nodig en kunnen enkel zo een mooi statement-stuk worden in elke buitenruimte. Er zijn verschillende vormen van 'ondersteuning', dus is het belangrijk na te gaan waar jij, maar ook je beplanting precies behoefte aan heeft. Kom langs bij ons tuincentrum in Leusden en laat je adviseren. 

Openingstijden & contact

Vacatures