Elektrisch tuingereedschap

Elektrisch tuingereedschap zoals grasmaaiers, verticuteermachines, bladblazers, hogedrukreinigers en heggenscharen bestel je eenvoudig online. 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Gardena elektrisch tuingereedschap

Voor iedere tuinier zijn elektrische gereedschappen een uitkomst. Waar alles vroeger met de hand gedaan wordt kan het nu netter en effectiever gedaan worden met behulp van elektrisch gereedschap van Gardena wordt tuinieren een stuk leuker! Denk bij deze gereedschappen aan bijvoorbeeld:

  • Gardena grasmaaier
  • Gardena hogedrukspuit
  • Gardena heggenschaar 

Niet alleen ben je met het gebruik van deze Gardena artikelen minder tijd kwijt aan de ‘vervelende’ klusjes in de tuin; ze verminderen door het gebruiksgemak ook de kans op lichamelijke kwalen. 

Een verzorgd gazon

De elektrische grasmaaiers bieden comfort doordat ze in hoogte verstelbaar zijn en comfortabele hendels hebben. Het is mogelijk om dicht langs randen en muren te maaien en het gras wordt overal op dezelfde lengte afgesneden voor een egaal resultaat. Naast de handmatige grasmaaiers biedt Gardena ook robotmaaiers aan. Kleine grasmaaiers die door middel van automatische besturing en sensoren het gras maait. 

Tuintegels schoonmaken met Gardena hogedrukspuiten 

Met het gemak van een hogedrukspuit van Gardena maak je snel en gemakkelijk allerlei oppervlakken buiten het huis schoon zoals muren, tegels en kozijnen. Hogedrukspuiten werken ook goed voor het schoonmaken van auto’s en andere machines. Met de krachtige straal wordt het verwijderen van vuil een eitje. 

Gardena heggenscharen

De elektrische heggenscharen zijn handig in het gebruik, voor zowel hoge heggen als heggen waar je de hoek om moet snoeien. De koppen zijn kantelbaar en het apparaat kan in lengte uitgeschoven worden. Met de fijne handgrepen en het lichte gewicht zijn deze heggenscharen ergonomisch verantwoord en een must-have in jouw tuin.

 

Tuinonderhoud

Vacatures