Overig tuingereedschap

Tuingereedschappen waar je niet gelijk aan denkt, maar welke wel goed van pas kunnen komen. Zo zijn er verschillende soorten meetapparatuur, accessoires en opbergmateriaal. 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 2 van 2 producten
Vergelijk (0)

Meetapparatuur voor de tuin

Meetapparatuur is handig voor wie echt groene vingers heeft en alle ins and outs van de tuin wil weten. Ze zijn goed voor het creëren van de ideale omstandigheden waaraan een tuin of kas moet voldoen om de planten en bloemen goed te laten groeien. Een aantal voorbeelden hiervan zijn: 

  • Thermometers
  • Regenmeters
  • Ph-meters 
  • Vochtigheidsmeters

Thermometers kun je het beste gebruiken als je een kas bezit. De buitentemperatuur wisselt namelijk erg en daar kun je zelf niets aan veranderen. Binnen een kas heb je daar wel zelf invloed op en aan de hand van een thermometer kun je zelf voor een goede temperatuur zorgen. Een andere zeer handige meter is de vochtigheidsmeter. Hiermee meet je hoe vochtig de aarde is, zodat je weet wanneer het goede moment is om de tuin te bewateren en wanneer je daar even mee moet wachten. 

Opbergmateriaal

Wanneer je veel gereedschappen hebt is het aan te raden om hier gereedschapshouders voor aan te schaffen. Voor een zeer lage prijs vind je bij Eurofleur al gereedschapshouders die makkelijk aan de muur te bevestigen zijn om zo overzicht te houden over wat je allemaal in huis hebt. Daarnaast kun je een compostvat aanschaffen. Compost heeft tijd nodig om bruikbaar te worden en moet daarom goed bewaard en beschermd worden. Deze compostvaten zijn makkelijk te gebruiken door de opening aan de bovenkant om groenafval toe te voegen, en de klep aan de onderkant om de oudere compost eruit te scheppen. 

Tuinonderhoud

Vacatures