Snoeigereedschap

Professioneel snoeigereedschap kopen? Eurofleur biedt jou verschillende soorten snoeigereedschap voor de grotere & kleinere snoeiklussen. Het kopen van professioneel en goed snoeigereedschap maakt het klussen buiten een stuk leuker én makkelijker. Bekijk hieronder het aanbod van ons tuincentrum of kom gezellig langs.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 12 van 12 producten
Vergelijk (0)

Snoeigereedschap kopen in Leusden

Door het juiste snoeigereedschap te kopen, zorg je ervoor dat je jouw tuin gezond én vitaal houdt. Voor iedere tuinier is het snoeien van je planten een klusje dat geregeld terugkomt, denk aan jouw heg, de boomgaard, de buxushaag of een plantenborder met rozenstruiken.. Je zult meerdere keren per jaar je snoeischaar moeten gebruiken om alles gezond én bloeiend te houden in de tuin. En uiteraard is het kopen van goed & scherp snoeigereedschap daarbij onmisbaar. Tuincentrum Eurofleur biedt jou daarom een grote collectie gebruiksvriendelijke snoeischaren die het tuinieren een heel stuk leuker maakt.

Verschillende soorten snoeigereedschap 

Professioneel snoeigereedschap in verschillende soorten kopen? Er zijn namelijk heel veel diverse snoeigereedschappen, maar de twee meest bekende zijn:

  1. Snoeischaren
  2. Heggenscharen

Een snoeischaar kun je het beste gebruiken bij het snoeien van kleine takjes of stevige planten. Hierbij adviseren wij dan ook om een snoeischaar met korte handvatten te gebruiken. Er zit hier een kleine veer in het gereedschap waarmee de schaar zich automatisch opent als je de handvatten niet dicht drukt. Je gebruikt lange handvatten om zwaardere klusjes op te pakken en om takken weg te snoeien. Hierdoor worden ze ook nog wel eens takkenscharen genoemd. Als je van plan bent om enorm dikke takken door te zagen, kun je het beste een snoeizaag, takkenschaar of kettingzaag gebruiken. Voor het verzorgen en bijhouden van jouw heg, haag, buxus of conifeer zijn er in ons tuincentrum de heggenscharen. Hierin zitten lange messen verwerkt die ervoor zorgen dat je in één beweging meteen een groot aantal takken van de heggen snoeien. Topmerken uit ons snoeigereedschap assortiment zijn Talen Tools & Gardena.

Wanneer snoeien in de tuin?

Door geregeld jouw planten, struiken en bomen te snoeien, houd je niet alleen het groen in toom maar je verzorgt ze ook nog eens optimaal. Door het snoeien van bomen en planten verwijder je simpelweg de dode delen ervan en hierdoor kun je zelfs de opbrengt van vruchten of bloemen verhogen. Het verschilt enorm per plant wanneer je deze moet snoeien. Enkele basis snoeitips zijn:

  • Haal schurende en over elkaar groeiende takken gelijk weg.
  • Knip de oudere takken van heesters zo diep mogelijk terug.
  • Je kunt het beste snoeien net boven een plaats waar een jonge scheut naar buiten gericht is. Hierdoor zal de scheut zal verder groeien en daardoor blijft de structuur van de struik open.

Tuinartikelen bij tuincentrum Eurofleur

Misschien vind je snoeien niet direct het leukste klusje om op te pakken, maar met het juiste snoeigereedschap lukt het je om voordelig en snel alle wildgroei in je tuin te voorkomen. Tuinonderhoud is nu eenmaal belangrijk. Ook voor andere tuinartikelen zoals bestrijdingsmiddelen, tuinmeubelen, tuinplanten en tuinverlichting kun je bij ons tuincentrum terecht. Ook kun je gemakkelijk jouw gras onder controle houden door ons grote aanbod grasmaaiers. Kom gezellig langs.

Snoeigereedschap aanbieding

Wil je genieten van voordelig tuingereedschap? Dan heb je geluk. We hebben namelijk veelal snoeigereedschap in de aanbieding. Houd hiervoor onze Facebook & website in de gaten! Ook voor ander tuingereedschap zoals handgereedschapsteelgereedschaptuinhandschoenen en kruiwagens kun je bij ons tuincentrum terecht. Kom gezellig langs en bekijk het aanbod zelf.

Tuinonderhoud

Vacatures